Reference til det nye Flow

Du kan få mere at vide om de komponenter, som et workflow består af, på disse referencesider.

Triggere

Udløsere er hændelser, der starter workflows. Udløsere kan være interne hændelser i Shopify eller hændelser i en tredjepartsapp. Alle udløsere har en liste over relaterede handlinger, som du kan bruge i dit workflow.

Du kan ikke starte et workflow manuelt.

Betingelser

Betingelser starter kun handlinger, når bestemte betingelser er opfyldt. Betingelser er ligesom starten på en "hvis-så"-erklæring. De kan kontrollere egenskaberne for eventet samt egenskaberne for objekter, der er involveret i eventet, f.eks. ordrer, produkter og kunder.

Handlinger

Handlinger er opgaver, som kan foretage ændringer i objekter i din Shopify-butik samt i apps. Handlinger kan også sende mails, Slack-beskeder og foretage HTTP WebHook-opkald til eksterne tjenester.

Når du vælger en handling, dit workflow skal udføre, filtreres dine valg ud fra workflowets udløser.

Variabler

Variabler er pladsholdere, der henviser til oplysninger, der tilføjes, når et workflow kører. De kan beskrive attributterne for de kunder, ordrer og produkter, som er involveret i dine workflows. Der er f.eks. variabler for ordrenummeret, ordreprisen og kundens navn.

Liquid-variabler er avancerede variabler, der muliggør gentaget eller betinget indhold. Du kan f.eks. bruge Liquid-variabler til at oprette beskeder, der indeholder detaljer, som f.eks. produkttitel, SKU, pris og antal for hver varelinje i en ordre, og spare dine modtagere for at skulle bruge tid på at slå disse oplysninger op.

Beskeder

Alle workflows kan indeholde en beskedhandling, som kan bruges til at sende en besked til dig selv, dine medarbejdere eller dine kunder. Der er to slags beskedhandlinger.

Handlingen Send mail sender en mail fra adressen flow@shopify.com til de modtagere, du angiver. Variabler kan bruges til at tilpasse mails eller tilføje detaljer. Handlingen Send HTTP-anmodningen knytter dit workflow til en webserver eller webadresse og sender HTTP-anmodninger.