Reference til Shopify Flow

Du kan få mere at vide om de komponenter, som et workflow består af, på disse referencesider.

Udløsere

Udløsere er hændelser, der starter workflows. En udløser kan være en intern hændelse i Shopify eller en ekstern hændelse i en tredjepartsapp. Alle udløsere har en liste over relaterede handlinger, som du kan bruge i dit workflow.

Du kan ikke starte et workflow manuelt.

Betingelser

Betingelser starter kun handlinger, når bestemte betingelser er opfyldt. Betingelser er ligesom starten på en "hvis-så"-erklæring. De kan kontrollere egenskaberne for eventet samt egenskaberne for objekter, der er involveret i eventet, f.eks. ordrer, produkter og kunder.

Handlinger

Handlinger er opgaver, som kan foretage ændringer i objekter i din Shopify-butik samt i apps. Handlinger kan også sende mails, Slack-beskeder og foretage HTTP WebHook-opkald til eksterne tjenester.

Når du vælger en handling, dit workflow skal udføre, filtreres dine valg ud fra workflowets udløser.

Variabler

Variabler er pladsholdere, der henviser til oplysninger, som tilføjes, når et workflow kører. De kan beskrive attributterne for de kunder, ordrer og produkter, der er involveret i dine workflows. Der er f.eks. variabler for ordrenummeret, prisen for ordren og kundens navn.

Liquid-variabler er avancerede variabler, der muliggør gentaget eller betinget indhold. Du kan f.eks. bruge Liquid-variabler til at oprette beskeder, der indeholder detaljer, som f.eks. produkttitel, SKU, pris og antal for hver varelinje i en ordre, og spare dine modtagere for at skulle bruge tid på at slå disse oplysninger op.

Stik

Connectorer giver dig mulighed for at bruge bestemte apps til at oprette udløsere baseret på oplysninger fra appen eller oprette en handling, der bruger en app. Når du bruger en udløser, sender appen data til Flow. Når du bruger en handling, sender Flow oplysninger til appen.

Beskeder

Alle workflows kan indeholde en handling, der sender en mail fra adressen flow@shopify.com til de modtagere, du angiver. Variabler kan bruges til at tilpasse mails personligt eller tilføje detaljer.

HTTP-anmodninger

Alle workflows kan indeholde en handling, der sender en HTTP-anmodning om at knytte dit workflow til en webserver eller webadresse.

Eksempler

Se nogle eksempler på workflows, som du kan bruge i Shopify Flow.