Organisaatioiden kauppojen laskutusasetukset

Jos organisaatiollasi ei ole Shopify Plusia, jokaista organisaatiosi kauppaa laskutetaan erikseen. Voit hallinnoida organisaation maksuja ja tarkastella maksutapoja sekä organisaatiosi kunkin kaupan laskutustietoja Shopify Adminin Laskutus-osiosta.

Lue lisää laskujen maksutavoista.

Maksutapojen hallinnointi

Voit milloin tahansa lisätä ja ylläpitää organisaation varamaksutapoja ja päivittää maksutavat.

Voit myös lisätä maksutavan tiettyyn organisaatiosi kauppaan valitsemalla kauppaluettelosta kaupan ja lisäämällä sitten maksutavan Nykyinen laskutusjakso ‑osiosta.

Laskutusprofiilien hallinnointi

Jokaisessa kaupan laskutusprofiilissa näkyy seuraavat tiedot:

• Laskutusosoite
  • Laskutusvaluutta
  • Organisaatiosi jokaisella kaupalla on yksilöllinen kaupan verotunnus.

Jos organisaatiosi osoite sijaitsee alueella, jossa lainsäädäntö velvoittaa Shopifyn perimään veroja tilimaksuista, maksut näkyvät organisaatiosi laskussa. Jos lisäksi organisaatiosi osoite sijaitsee lainkäyttöalueella, joka mahdollistaa tai edellyttää verotunnusnumeron antamista, voit lisätä verotunnusnumerosi organisaation asetusten kohdasta Laskutus > Laskutusprofiili.

Voit päivittää laskutusosoitteen ja verotunnuksen organisaatiosi jokaisen kaupan osalta kaupan yleisistä asetuksista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Asetukset > Laskutus.

2. Valitse Kaupan laskutus ‑osiosta kauppa, jonka tietoja haluat katsoa.

3. Klikkaa Laskutusprofiili.

4. Tee jokin seuraavista Osoite ja valuutta ‑osiosta:

• klikkaa Hallinnoi, jos haluat muuttaa laskutusosoitettasi
    • klikkaa Verotunnus-osiosta Vaihda, jos haluat vaihtaa ALV-asetuksen
    • jos voit käyttää sijainnissasi useita valuuttoja, voit valita toisen laskutusvaluutan napauttamalla Hallinnoi.
  5. Tallenna muutokset.

Toistuvien tilausten hallinnointi

Kaupan laskutussivun Toistuvat tilaukset ‑osiosta voit tarkastella kunkin kaupan aktiivista Shopify-sopimusta ja toistuvia sovellustilauksia. Voit valita toistuvan tilauksen korottaaksesi tai alentaaksesi sovellustilauksen tasoa, poistaaksesi sovelluksen tai päivittääksesi sopimuksen.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Asetukset > Laskutus.

2. Valitse Kaupan laskutus ‑osiosta kauppa, jonka tietoja haluat katsoa.

3. Tilaukset-osiosta voit tarkastella kaikkia aktiivisia toistuvia tilauksia sekä niiden kustannuksia, laskutusjaksoa ja seuraavaa uusintapäivää.

4. Klikkaa toistuvaa tilausta, jos haluat tarkastella ja hallinnoida kyseisen toistuvan tilauksen laskutusta.

Etkö löydä hakemaasi vastausta? Autamme mielellämme.