Shopify Flow -viite

Tutustu näihin viittaussivuihin, jos tarvitset lisätietoja komponenteista, joista työnkulkusi muodostuu.

Käynnistimet

Käynnistimet ovat tapahtumia, jotka aloittavat työnkulkuja. Käynnistin voi olla joko Shopifyn sisäinen tapahtuma, tietty ajankohta tai kolmannen osapuolen sovelluksen ulkoinen tapahtuma. Jokaista käynnistintä varten on olemassa luettelo niihin liittyvistä toiminnoista, joita voit käyttää työnkulussa.

Ehdot

Ehdot käynnistävät toimia vain silloin, kun tietyt ehdot täyttyvät. Ehdot ovat kuin jos-silloin-muotoisen lausekkeen alku. Ne voivat tarkistaa käynnistimenä toimivan tapahtuman ominaisuuksia sekä myös tapahtumaan liittyvien objektien - kuten tilausten, tuotteiden ja asiakkaiden - ominaisuuksia.

Toiminnat

Toiminnot ovat tehtäviä, joilla voidaan tehdä muutoksia Shopify-kauppaasi tai -sovelluksiisi tai vaikuttaa työnkulun tietoihin. Toiminnot voivat myös noutaa tietoja kaupastasi, lähettää sähköpostiviestejä ja Slack-viestejä sekä lähettää HTTP-webhook-kutsuja ulkoisiin palveluihin.

Toiminnot voivat vaikuttaa vain tietoihin, jotka on tuotu työnkulkuun. Käynnistin tai Hae-toiminto tuo kaupastasi työnkulkuun tiettyjä tietoja, joita käytetään sen jälkeen sitä seuraavissa toiminnoissa. Työnkulussa käytettävällä toiminnolla on oltava sama konteksti kuin työnkulun tiedoilla, mikä tarkoittaa, että työnkulun on sisällettävä tiedot, joita toiminnon toimiminen edellyttää. Jos valitset toiminnon, jolla ei ole samaa kontekstia kuin valitsemallasi käynnistimellä tai Hae-toiminnon hakemilla tiedoilla, työnkulkua ei suoriteta ja näkyviin tulee virheilmoitus.

Voit esimerkiksi luoda työnkulun, joka alkaaAsiakkaan luomasta käynnistimestä . Tämä käynnistin tuo asiakastiedot työnkulkuun. Noudatat käynnistintä Tilaustunnisteiden lisääminen -toiminnon avulla. Lisää tilaustunnisteita - toiminto toimii tilaustietojen, ei asiakastietojen kanssa, mikä johtaa kontekstivirheeseen.

Tarkista käynnistimet ja toiminnot, jos et ole varma, mitä käynnistimiä ja toimintoja voit käyttää yhdessä työnkulussa.

Muuttujat

Muuttujat ovat paikkamerkkejä, jotka lisätään, kun työnkulku suoritetaan. Ne voivat kuvata työnkulkuihin liittyvien asiakkaiden, tilausten ja tuotteiden ominaisuuksia. Esimerkiksi tilausnumerolle, tilauksen hinnalle, asiakkaan nimelle jne. on omat muuttujansa.

Liquid-muuttujat ovat lisämuuttujia, jotka mahdollistavat iteroinnin tai ehdollisen sisällön. Liquid-muuttujien avulla voit esimerkiksi luoda viestejä, jotka sisältävät tietoja, kuten tuotteen nimen, SKU-koodin, hinnan ja tilauksen kunkin rivikohdan määrän, ja voit tallentaa vastaanottajia ilman, että sinun tarvitsee etsiä näitä tietoja.

Liittimet

Liittimien avulla voit käyttää tiettyjä sovelluksia luodaksesi käynnistimiä, jotka perustuvat sovelluksesta saatuihin tietoihin tai luoda sovellusta käyttävän toiminnon. Kun käytät käynnistintä, sovellus lähettää tiedot Flow-alustalle. Kun käytät toimintoa, Flow lähettää tietoja sovellukselle.

Viestit

Työnkulku voi sisältää toiminnon, joka lähettää sähköpostin määrittämällesi asiakkaalle osoitteesta flow@shopify.com. Muuttujien avulla voit mukauttaa sähköposteja tai lisätä tietoja.

HTTP-pyynnöt

Työnkulku voi sisältää toiminnon, joka lähettää HTTP-pyynnön, jolla työnkulkusi yhdistetään verkkopalvelimeen tai URL-osoitteeseen.

Esimerkkejä

Tarkastele esimerkkejä työnkuluista, joita voit käyttää Shopify Flow'ssa.

Tiedot

Lue lisää siitä, miten voit tarkastella kauppasi tietoja, jotta voit rakentaa Shopify Flow'ssa niitä hyödyntäviä työnkulkuja.

Suojatut tiedot

Lue lisää henkilötietoista ja siitä, miten voit käsitellä niitä turvallisesti.