Om Shopify POS

Shopify är inte bara för e-handel —- du kan även erbjuda dina kunder en fullständig detaljhandelsupplevelse med Shopify POS. Shopify POS är en användarvänlig iPad-app som låter Merchants sälja i en butik. Du kan köra den självständigt eller synkronisera den med en Shopify online-butik för att spåra alla dina kunders online-, mobil- och butiksbeställningar på ett och samma ställe.

Vi har här sammanställt videor och artiklar för att hjälpa dig att få dina kunder att använda Shopify POS i sina butiker.

Maskinvara

Shopify POS integreras med en kassalåda, iPad-stativ, streckkodsläsare, kvittoskrivare och kreditkortsläsare.

Om du vill återförsälja POS-hårdvaran med vinst kan du använda referensnumren för maskinvaran för att skaffa hårdvaran från en distributör såsom BlueStar, som kan leverera produkten åt dig, med dropshipping.

Om du inte vill återförsälja POS-hårdvaran, kan den köpas på Shopifys maskinvarubutik som ett komplett kit eller del för del.

Bygg upp POS för din handlare

Om du vill bygga upp butiken för din Merchant kan du skapa en utvecklingsbutik för att göra det.

Meddelande till designers

När du bygger upp en online-butik för en handlare bygger du även upp POS-systemet. En Merchant behöver bara ladda ner Shopify POS-appen och använda sina Shopify-referenser för att logga in och utforska. Shopify POS synkroniseras automatiskt med din Merchants online-butik.

Du kan hjälpa handlare att lära sig att använda Shopify POS genom att boka dem för ett Introduktion till Shopify POS-webinar eller se till att de får kontakt med en av våra Specialister på detaljhandelssupport som kan svara på eventuella frågor de kan ha.

Shopify-admin

Shopify-admin är där handlare hanterar sitt POS-system. De kan komma åt sin Shopify-admin från en webbläsare för att hålla reda på kundinformation, Shopify-konto och produktlager.

Konfigurering

Här är några vanliga uppgifter att granska innan du använder Shopify POS-appen:

Inställning av Shopify POS app

Shopify POS app hanterar alla kundrelaterade aktiviteter och butiksinställningar. Du kan ge en handlare en länk till Shopify POS-dokumentationen så att denne kan lära sig att använda appen.

Hänvisa till en handlare

Om du har en klient som är intresserad av Shopify POS ska du skicka in leadet genom Shopify POS lead-formuläret i din partnerpanel. Läs mer om hur partner kan tjäna pengar genom att hänvisa handlare till Shopify.

Pågående stöd

Om du har några frågor om hur du skapar butiker för handlare, kontakta partnersupport.