Send en ansøgning til Shopify Plus-programmet til appcertificering

Bemærk: For at komme i betragtning til dette program skal din app være angivet i Shopify App Store. Hvis du vil vide mere om denne proces, skal du se Krav til opslag i Shopify App Store.

Du er klar til at ansøge, når du har bekræftet, at du opfylder alle certificeringskravene for Shopify Plus-programmet til appcertificering:

Når du har ansøgt, gennemgår teamet for Shopify Plus-programmet til appcertificering din ansøgning. På grund af de mange programansøgninger, Shopify modtager, vil teamet for Shopify Plus-programmet til appcertificering kun kontakte dig, hvis din app opfylder kvalifikationskravene programmet. Hvis du opfylder kravene, er det op til Vores Partnerships-team at afgøre, om du vil blive accepteret på visse betingelser til yderligere gennemgang.

Tak for din tålmodighed og forståelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen til Shopify Plus-programmet til appcertificering!