Oprettelse af Shopify-temaer

Et tema er en samling filer, som styrer dit websites layout og udseende. Shopify-temaer er udviklet med HTML, CSS, JavaScript og det stabile skabelonsprog Liquid. Du kan få mere at vide om, hvordan du opretter et Shopify-tema, ved at læse vores dokumentation Opret temaer. Få mere at vide om temaskabeloner, internationalisering, hvordan du konfigurere dit udviklingsmiljø, og hvad der kræves for at sælge et tema i Shopifys temabutik.