Oprettelse af Shopify-temaer

Et tema er en samling af filer, som styrer din butiks layout og udseende. Shopifys temaer er udviklet med HTML, CSS, JavaScript og det stabile skabelonsprog Liquid. Du kan få mere at vide om, hvordan du opretter et Shopify-tema under Opret temaer.

Hvis du vil sælge et tema i Shopifys temabutik, skal du først blive en temapartner. Du kan få flere oplysninger om at blive temapartner under vores retningslinjer for indsendelse og godkendelse.

Alle temaer i Shopifys temabutik skal opfylde kravene for kode, indhold og demobutik. Shopify har en række tjeklister, der indeholder disse krav. Du kan få flere oplysninger under Krav til temaer i Shopifys temabutik.