Oprettelse af Shopify-temaer

Bemærk! Shopify accepterer ikke nye temaindsendelser i øjeblikket.

Et tema er præsentationslaget eller skabelonen, som styrer din webshops udseende og funktionalitet. Et tema består af en designstil og et designlayout, som tilsammen udgør kundeoplevelsen. Shopifys temaer er udviklet med HTML, CSS, JavaScript og et skabelonsprog, der hedder Liquid. Du kan få mere at vide om, hvordan du opretter et Shopify-tema under Opret temaer.

Hvis du vil sælge et tema i Shopifys temabutik, skal du først blive en temapartner. Du kan få flere oplysninger om at blive temapartner under vores retningslinjer for indsendelse og godkendelse.

Alle temaer i Shopifys temabutik skal opfylde kravene for kode, UX/design, indhold og demobutik. Shopify har en række tjeklister, der indholder disse krav. Du kan få flere oplysninger under Krav til temaer i Shopifys temabutik.