Oprettelse af Shopify-apps

Shopifys API'er giver et næsten ubegrænset antal muligheder for grænseflader mellem Shopify-platformen og software fra tredjepart.

Der er to måder, du kan tjene penge på at skabe apps til Shopify-butikker på:

1. Opret en tilpasset app til en kunde: Brug Shopifys API til at udvikle og sælge en app, der føjer funktioner og funktionalitet til en kundes Shopify-butik.
  2. Opret en offentlig app, og sælg den i Shopify App Store.

Tilmeld dig Shopify App Store

Appudviklere kan registrere sig til en abonnement med reduceret indtægtsandel for apps, der sælges via Shopify App Store. I dette abonnement opkræver Shopify en indtægtsandel på 15 % for den årlige bruttoindtjening i appen, som optjenes via Shopify App Store, nedsat fra 20 %.For udviklere, der opfylder kravene til berettigelse, opkræver Shopify en indtægtsandel på 0 % for de første 1.000.000 USD i årlige brutto-appindtægter, som du har opnået via Shopify App Store.

Få mere at vide om registreringsprocessen.

Kom godt i gang

Spring ud i at skabe din første Shopify-app med vores vejledning i at komme godt i gang. Vi gennemgår processen til at få en API-nøgle, oprette en testbutik og lege med API'en.

Send din app til godkendelse

Hvis din app opfylder Shopifys krav, kan du begynde at sælge den i Shopify App Store. Når din app er godkendt, skal du følge vores tips til at få succes med din nye app.

Tjen penge

Shopifys Billing API gør det nemt at fakturere kunder med faste månedlige debiteringer eller engangskøb. Du kan finde detaljerede statistikker for indtægter og installationer for hver af dine apps på Apps-siden i dit partnerkontrolpanel.

Få mere at vide