Oprettelse af Shopify-apps

Shopifys API giver et næsten ubegrænset antal muligheder for grænseflader mellem Shopify-platformen og tredjepartssoftware.

Der er to måder, du kan tjene penge på at skabe apps til Shopify-butikker på:

1. Opret en tilpasset app til en kunde: Brug Shopifys API til at udvikle og sælge en app, der føjer nye funktioner og funktionalitet til en kundes Shopify-butik.
  2. Skab en app, og sælg den i Shopify App Store: Du tjener 80 % af hvert appsalg.

Kom godt i gang:

Spring ud i at skabe din første Shopify-app med vores vejledninger i at komme godt i gang. Vi gennemgår processen til at få en API-nøgle, oprette en testbutik og lege med API'en.

Udgiv din app:

Du skal bare trykke "send" i din partnerkonto. Når din app er godkendt, kan du endda få en fremhævet placering øverst i Shopify App Store.

Tjen penge:

Shopifys Billing API gør det nemt at fakturere kunder med tilbagevendende månedlige opkrævninger eller for engangskøb. Du kan finde detaljerede statistikker for indtægter og installationer for hver af dine apps på Apps-siden i dit partnerkontrolpanel.

Lær mere