Shopify-sovellusten tekeminen

Shopifyn API-sovellusliittymät tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet Shopify-alustan liittämiseen kolmannen osapuolen ohjelmistoihin.

Voit ansaita rahaa kahdella tavalla rakentamalla Shopify-kauppoja:

1. Luo mukautettu sovellus asiakkaalle: Rakenna Shopifyn APIn avulla sovellus, joka lisää uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia asiakkaan Shopify-kauppaan, ja myy sovellus.
  2. Rakenna julkinen sovellus ja myy se Shopify App Storessa: Saat itse 80 prosenttia jokaisesta myydystä sovelluksestasi.

Näin pääset alkuun:

Paneudu ensimmäisen Shopify-sovelluksesi tekemiseen aloitusoppaamme avulla. Käymme kanssasi läpi, miten voit hankkia API-avaimen, luoda testikaupan ja miten tutkia vapaamuotoisesti APIn tarjoamia mahdollisuuksia.

Sovelluksen lähettäminen hyväksyttäväksi:

Jos sovelluksesi täyttää Shopifyn vaatimukset, voit aloittaa sen myymisen Shopify App Storessa. Huomioi uuden sovelluksesi kanssa vinkkimme menestymiseen, kun sovelluksesi on hyväksytty.

Rahan ansaitseminen:

Shopifyn Billing API ‑laskutusliittymän avulla voit laskuttaa asiakkailtasi toistuvia kuukausimaksuja tai maksuja kertaluontoisista ostoksista. Jokaista sovellustasi koskeva yksityiskohtainen liikevaihto- ja asennusmetriikka löytyy Partner Dashboardisi Apps-sivulta.

Lisätietoja