Shopify-teemojen tekeminen

Huomaa: Shopify ei tällä hetkellä hyväksy uusia teemojen lähetyksiä.

Teema on tiedostokokoelma, joka määrittää kaupan asettelun ja ulkoasun. Shopify-teemat ovat kehitetty HTML:llä, CSS:llä, JavaScriptillä ja tehokkaalla Liquid-mallinnuskielellä. Opi luomaan Shopify-teema tutustumalla kohtaan Teemojen kehittäminen.

Voit myydä teemoja Shopify Theme Storessa vain, jos olet teemayhteistyökumppani. Lue lisää teemayhteistyökumppaniksi ryhtymisestä tutustumalla lähettämistä ja hyväksymistä käsitteleviin ohjeisiin.

Kaikkien Shopify Theme Storessa olevien teemojen täytyy täyttää tietyt koodiin, sisältöön ja demokauppaan liittyvät vaatimukset. Shopify tarjoaa käyttöösi tarkistuslistoja, joissa kerrotaan vaatimuksista. Saat lisätietoja tutustumalla kohtaan Shopify Theme Storen teemavaatimukset.