Shopify-teemojen tekeminen

Huomaa: Shopify ei tällä hetkellä hyväksy uusia teemojen lähetyksiä.

Teema on esityskerros tai malli, joka määrittää verkkokaupan käyttötuntuman. Teema koostuu design-tyylistä ja pohjasta, jotka yhdessä määrittävät asiakaskokemuksen. Shopify-teemat rakennetaan HTML:llä, CSS:llä, JavaScriptillä ja Liquid-mallikielellä. Lisätietoja Shopify-teemojen luomisesta on kohdassa Teemojen rakentaminen.

Voit myydä teemoja Shopify Theme Storessa vain, jos olet teemayhteistyökumppani. Lue lisää teemayhteistyökumppaniksi ryhtymisestä tutustumalla lähettämistä ja hyväksymistä käsitteleviin ohjeisiin.

Kaikkien Shopify Theme Storessa olevien teemojen täytyy täyttää tietyt koodiin, käyttäjäkokemukseen/ilmeeseen, sisältöön ja demokauppaan liittyvät vaatimukset. Shopify tarjoaa käyttöösi tarkistuslistoja, joissa kerrotaan vaatimuksista. Saat lisätietoja tutustumalla kohtaan Shopify Theme Storen teemavaatimukset.