Shopify-teemojen tekeminen

Teema määrittää sen, miltä verkkokauppa näyttää ja tuntuu ja mitä ominaisuuksia se sisältää kauppiaille ja heidän asiakkailleen. Jos et ole ennen käyttänyt Shopify-teemoja, tutustu Shopify-teemojen yleiskatsaukseen.

Kun haluat luoda uuden teeman, voit kehittää sen alusta asti tai voit rakentaa sen viittausteemaamme Dawnin päälle. Teemat on rakennettu Shopifyn teemamallinnuskielellä Liquidillä sekä HTML:llä, CSS:llä, JavaScriptillä ja JSON:lla.

Voit myydä teemaasi Shopify Theme Storessa ja tavoittaa miljoonista kauppiaista koostuvan kansainvälisen yleisön. Ensimmäinen vaihe on perehtyä Theme Storen vaatimuksiin. Toimintalistat kattavat kaiken niin teknisistä kuin tehokkuuteen liittyvistä vaatimuksista aina teeman suunnitteluun ja käyttäjä­kokemukseen. Kun olet valmis jakamaan teemasi, tutustu teeman tarkistus­prosessiin ja siihen, miten voit lähettää teemasi Shopify Theme Storeen.