Lage Shopify-temaer

Et tema er en samling med filer som styrer utformingen og utseendet på nettsiden din. Shopify-teamer er bygget med HTML, CSS, JavaScript og et robust malspråk kalt Liquid. Du kan lære mer om hvordan du lager Shopify-teamer ved å se Bygge temaer-dokumentasjonen vår. Lær mer om temamaler, internasjonalisering, hvordan du setter opp utviklingsmiljøet ditt og hva som kreves for å kunne selge et tema i Shopify Theme Store.