Lage Shopify-temaer

Et tema er en samling filer som kontrollerer oppsettet og utseendet til en butikk. Shopify-temaer er bygget med HTML, CSS, JavaScript og et robust malspråk kalt Liquid. For å finne ut hvordan du lager et Shopify-tema, kan du se Bygge temaer.

For å selge temaer i Shopify Theme Store må du være en temapartner. Du finner informasjon om hvordan du blir en temapartner i retningslinjene for innsending og godkjenning.

Alle temaer i Shopify Theme Store må oppfylle kravene til bestemte koder, innhold og demoer. Shopify inneholder et sett med sjekklister som beskriver disse kravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Temakrav for Shopify Theme Store.