Lage Shopify-temaer

Et tema avgjør hvordan en nettbutikk ser ut, føles og fungerer for forhandlere og kundene. Hvis du er ny innen Shopify-temaer, kan du se Shopify-temaoversikten.

For å bygge et nytt tema kan du bygge det fra bunnen av, eller bygge på Dawn, vårt referansetema. Temaer bygges med Liquid, Shopifys temamalspråk, i tillegg til HTML, CSS, JavaScript og JSON.

Du kan selge temaet ditt i Shopify Theme Store og nå et internasjonalt publikum med millioner av forhandlere. Første trinn er å gjøre seg kjent med Theme Store-kravene. Sjekklisten dekker alt fra tekniske og ytelseskrav til temadesign og brukeropplevelse. Når du er klar til å dele ditt nye tema, kan du finne ut mer om temavurderingsprosessen og hvordan du sender inn temaet ditt til Shopify Theme Store.