Bruke partnerinstrumentbordet

Partner-kontrollpanelet ditt er det beste stedet å holde oversikt over appene, temaene og virksomhetene du bygger med Shopify. Du kan bruke det for å holde oversikt over:

• butikker som du utvikler eller administrerer for kundene dine
  • inntekter, installasjoner og andre opplysninger om appene, betalingsgatewayene eller temaene du har publisert
  • kontotillatelser for utviklingsteamene du jobber med.

Du kan opprette en partnerkonto og logge på partnerinstrumentbordet ditt på shopify.com/partners.

I denne seksjonen