Bruke partnerinstrumentbordet

Partnerinstrumentbordet ditt er det beste stedet å holde oversikt over appene, temaene og virksomhetene du bygger med Shopify. Du kan bruke det til å holde oversikt over følgende informasjon:

• Butikker som du utvikler eller administrerer for kundene dine.
  • Inntekter, installasjoner og andre opplysninger om appene, betalingsgatewayene eller temaene du har publisert.
  • Kontotillatelser for utviklingsteamene du jobber med.

Du kan opprette en partnerkonto og logge på partnerinstrumentbordet ditt på shopify.com/partners.

På denne siden

I denne seksjonen