Att använda Partner-kontrollpaneler

Din Partner-kontrollpanel är det bästa stället för att fortsätta synkronisera med de appar, teman och företag som du bygger upp med Shopify. Du kan använda den för att hålla reda på:

• butiker som du utvecklar eller hanterar åt dina kunder
  • intäkter, installationer och andra data för appar, betalnings-gateways eller teman som du har publicerat
  • kontobehörigheter för de utvecklingsteman du jobbar med.

Du kan skapa ett partnerkonto och logga in på din Partner-kontrollpanel på shopify.com/partners.

I detta avsnitt