Om Shopify Partner-programmet

Shopifys partnerprogram är en mångfaldig grupp med designers, utvecklare, marknadsförare och andra anknutna som använder Shopify-plattformen för att bygga e-handelswebbplatser, teman och appar. Vi erbjuder våra partners tre bra sätt att få verksamheten att växa och generera löpande månadsinkomst:

• hänvisa klienter till Shopify
  • skapa e-handelsteman och publicera dem i Shopifys temabutik
  • skapa Shopify-appar och publicera dem i Shopifys appbutik

Dina kunder kommer att älska vår flerkanalsplattform som gör att de kan sälja var som helst, säkert och tillförlitligt. Shopify erbjuder full butiksanpassning som hjälper dig att leverera exakt vad din klient letar efter. Mer än handlare runt om i världen drivs av Shopify, och många av dem söker hjälp med att bygga och anpassa sina butiker.

Fördelar med Shopifys partnerprogram

Som Shopify-partner har du tillgång till kostnadsfria utbildningskurser, ingående dokumentation och andra resurser som hjälper dig att lära dig mer om Shopify och få ditt företag att växa. Du har också tillgång till insiderinformation om Shopifys produktplan, förhandsgranskningar av kommande funktioner och prioriterad partnersupport för att snabbt lösa frågor som du eller dina kunder kan ha.

Förmåner

Shopify-partners är kvalificerade för att få rabatter på ett brett utbud av programvaror och tjänster för affärsutveckling, produktdesign, testning och projekthantering. Några av dessa förmåner är tillgängliga för alla partners, och andra förmåner är endast tillgängliga för partners som är certifierade som Shopify-experter.

Du kan se en fullständig lista över aktuella förmåner på www.Shopify.com/partners/all-Perks. Gå till avsnittet partnerförmåner på sidan resurser i din partner-kontrollpanel för att komma åt de förmåner som finns tillgängliga för dig.

Observera: varje förmån erbjuds efter bedömning av leverantören. På grund av begränsningar som införts av vissa förmånsleverantörer kan vissa förmåner komma att omfattas av regional tillgänglighet. Om du har frågor om en specifik förmån, dess tillgänglighet i din region eller rabattens regler, kontakta leverantören direkt.

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy är ett onlineutbildningsprogram och certifieringsprogram som endast erbjuds till Shopify-partners. Programmet innehåller kurser som hjälper dig att lära dig mer om Shopify-plattformen och få din verksamhet att växa som en Shopify-partner. Om du vill veta mer, se Shopify Partner Academy.

Bli en Shopify-partner

Shopifys partnerprogram är gratis att gå med i och låter dig experimentera med Shopify-plattformen genom obegränsade testbutiker. Du får löpande månadsinkomst från Shopify för varje klient du hänvisar, tema du designar eller app du bygger. Det finns även andra förmåner, såsom tidig åtkomst till nya funktioner, marknadsföringsmaterial och åtkomst till en samarbetsgemenskap med andra Shopify-partners runt om i världen.

Bli en Shopify POS-expert

Shopifys expertprogram är en utvecklad grupp med pålitliga och motiverade Shopify-ambassadörer som aktivt hjälper handlare att utvidga sina verksamheter genom att tillhandahålla högkvalitativa tjänster. Det här programmet byggdes för att stärka verksamhetens tillväxt genom exklusiva resurser, inlärningsmöjligheter och större exponering inom vårt ekosystem.

Ange din e-postadress för att få uppdateringar om Shopify Experts Marketplace

För tillfället godkänner vi inte nya ansökningar om att bli en Shopify-expert eller gå med i Experts Marketplace. Skriv in din e-postadress nedan för att bli underrättad när detta ändras. Under tiden kan du lära dig mer om hur du bygger en frilansverksamhet med Shopify med hjälp av våra guider och kurser.

Prioriterad partnersupport

Du kan nå vår prioriterade partnersupport dygnet runt via:

Användarvillkor

Du kan hitta de kompletta användarvillkoren för Shopifys partnerprogram här.