Om Shopify Partner-programmet

Shopifys partnerprogram är en mångfaldig grupp med designers, utvecklare, marknadsförare och andra anknutna som använder Shopify-plattformen för att bygga e-handelswebbplatser, teman och appar. Vi erbjuder våra partners tre bra sätt att få verksamheten att växa och generera löpande månadsinkomst:

• hänvisa klienter till Shopify
  • skapa e-handelsteman och publicera dem i Shopifys temabutik
  • skapa Shopify-appar och publicera dem i Shopifys appbutik

Dina kunder kommer att älska vår flerkanalsplattform som gör att de kan sälja var som helst, säkert och tillförlitligt. Shopify erbjuder full butiksanpassning som hjälper dig att leverera exakt vad din klient letar efter. Mer än handlare runt om i världen drivs av Shopify, och många av dem söker hjälp med att bygga och anpassa sina butiker.

Fördelar med Shopifys partnerprogram

Som Shopify-partner har du tillgång till kostnadsfria utbildningskurser, ingående dokumentation och andra resurser som hjälper dig att lära dig mer om Shopify och få ditt företag att växa. Du har också tillgång till insiderinformation om Shopifys produktplan, förhandsgranskningar av kommande funktioner och partnersupport för att snabbt lösa frågor som du eller dina kunder kan ha.

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy är ett onlineutbildningsprogram och certifieringsprogram som endast erbjuds till Shopify-partners. Programmet innehåller kurser som hjälper dig att lära dig mer om Shopify-plattformen och få din verksamhet att växa som en Shopify-partner. Om du vill veta mer, se Shopify Partner Academy.

Bli en Shopify-partner

Shopifys partnerprogram är gratis att gå med i och låter dig experimentera med Shopify-plattformen genom obegränsade testbutiker. Du får löpande månadsinkomst från Shopify för varje klient du hänvisar, tema du designar eller app du bygger. Det finns även andra fördelar, såsom tidig åtkomst till nya funktioner, marknadsföringsmaterial och åtkomst till en samarbetsgemenskap med andra Shopify-partners runt om i världen.

Bli en Shopify-expert

Shopifys Experts Marketplace är en utvecklad community med pålitliga och motiverade Shopify-ambassadörer som aktivt hjälper handlare att utveckla sina företag genom att tillhandahålla högkvalitativa tjänster. Programmet skapades för att stärka företagstillväxt för våra främsta partners genom exklusiva resurser, utbildningsmöjligheter och ökad exponering inom vårt ekosystem.

Få åtkomst till Experts Marketplace

Åtkomst till Experts Marketplace är begränsad till skickliga och erfarna Shopify-partners som har bevisat sin expertis inom de tjänster som de erbjuder. Ett begränsat antal partners får tillgång till Experts Marketplace.

Om du vill gå med i Experts Marketplace kan du fylla i Förfrågningsformuläret för Experts Marketplace. Om du inte får svar från Experts Marketplace-teamet godkändes inte din förfrågan, antingen för att den inte matchar våra kriterier eller för att det inte finns en tillräcklig efterfrågan av dina tjänster.

Om du blir godkänd kommer Experts Marketplace-teamet att kontakta dig för att gå igenom nästa steg i processen. Om du vill veta mer om hur du bygger ett frilansföretag med Shopify finns följande resurser att tillgå:

Tips! Om du vill veta mer om hur Shopify-handlare skickar jobbförfrågningar via Experts Marketplace, se Experts Marketplace.

Partnersupport

Du kan kontakta Shopifys partnersupport via Shopifys hjälpcenter. Partnersupporten kan hjälpa dig att hitta rätt bland våra partnerprogram, lösa dina kunders problem och få ditt partnerföretag att växa.

Användarvillkor

Du kan hitta de kompletta användarvillkoren för Shopifys partnerprogram här.