Om Shopify-partnerprogrammet

Shopify-partnerprogrammet er en mangfoldig gruppe af designere, udviklere, markedsføringsfolk og affiliates, der bruger Shopify-platformen til at udvikle websites med e-handel, temaer og apps. Vi giver vores partnere tre fantastiske måder, som de kan skabe vækst i deres virksomhed på og generere en løbende, månedlig indtægt:

• henvis kunder til Shopify
  • opret e-handelstemaer, og udgiv dem i Shopifys temabutik
  • udvikl Shopify-apps, og udgiv dem i Shopify App Store

Dine kunder vil elske vores platform med flere kanaler, der giver dem mulighed for at sælge hvor som helst, sikkert og pålideligt. Shopify tilbyder fuld tilpasning af butikslayoutet, så du kan levere præcis det, dine kunder vil have. Shopify understøtter mere end shopejere verden over, og mange af dem har brug for hjælp til at udvikle og tilpasse deres butikker.

Fordele ved Shopify-partnerprogrammet

Som Shopify-partner har du adgang til gratis træningskurser, detaljeret dokumentation og andre ressourcer, der hjælper dig med at få mere at vide om Shopify og skabe vækst i din egen virksomhed. Du får også adgang til interne oplysninger om Shopifys produktplan, smugkig på nye funktioner og Priority Partner-support, så du hurtigt kan få svar på eventuelle spørgsmål, du selv eller dine kunder har.

Fordele

Shopify-partnere er berettigede til at modtage rabatter på en bred vifte af software og tjenester til virksomhedsudvikling, produktdesign, testning og projektstyring. Nogle af fordelene er tilgængelige for alle partnere, og andre fordele er kun tilgængelige for partnere, der er certificeret som Shopify-eksperter.

Du kan se en komplet liste med de aktuelle fordele på www.shopify.com/partners/all-perks. Se afsnittet Partnerfordele på siden Ressourcer i dit partnerkontrolpanel for at få adgang til de fordele, der er tilgængelige for dig.

Bemærk: Alle fordele tilbydes efter udbyderens skøn. Visse fordele kan være underlagt regional tilgængelighed på grund af begrænsningerne, der er pålagt af nogle af udbyderne. Kontakt udbyderen direkte, hvis du har spørgsmål om en specifik fordel, fordelens tilgængelighed i dit område eller vilkårene for rabat i forbindelse med fordelen.

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy er et onlinetrænings- og -certificeringsprogram, der udelukkende tilbydes til Shopify-partnere. Programmet omfatter kurser, der hjælper dig med at få mere at vide om Shopify-platformen og skabe vækst i din virksomhed som Shopify-partner. Se Shopify Partner Academy for at få mere at vide.

Bliv Shopify-partner

Det er gratis at deltage i Shopify-partnerprogrammet, som giver dig mulighed for at eksperimentere med Shopify-platformen gennem ubegrænsede testbutikker. Du modtager løbende, månedlige indtægter fra Shopify for hver kunde, du henviser, hvert tema du designer eller hver app, du udvikler. Der er også andre fordele, såsom tidlig adgang til nye funktioner, markedsføringsmaterialer og adgang til et samarbejdsfællesskab med andre Shopify-partnere verden over.

Bliv Shopify-ekspert

Shopify Experts-programmet er et professionelt fællesskab af betroede, motiverede Shopify-ambassadører, der aktivt hjælper shopejere med at skabe vækst i deres virksomheder ved at tilbyde tjenester af høj kvalitet. Programmet blev opbygget for at styrke væksten hos vores bedste partnere ved hjælp af eksklusive ressourcer, mulighed for oplæring og eksponering i vores økosystem.

Angiv din e-mailadresse for at modtage opdateringer omkring Shopify Experts Marketplace

På nuværende tidspunkt accepterer vi ikke nye ansøgninger om at blive en Shopify-ekspert eller tilmeldinger til Experts Marketplace. Angiv din e-mail nedenfor, hvis du vil have besked, når dette ændrer sig. I mellemtiden kan du få mere at vide om at udvikle en freelancevirksomhed hos Shopify via vores guides og kurser.

Priority Partner-support

Du kan nå vores 24-timers Priority Partner-support i dit partnerkontrolpanel.

Servicebetingelser

Du kan finde de komplette servicevilkår for Shopify-partnerprogrammet her.