Om Shopify-partnerprogrammet

Shopify-partnerprogrammet er en mangfoldig gruppe af designere, udviklere, markedsføringsfolk og affiliates, der bruger Shopify-platformen til at udvikle websites med e-handel, temaer og apps. Vi giver vores partnere tre fantastiske måder, som de kan skabe vækst i deres virksomhed på og generere en løbende, månedlig indtægt:

• henvis kunder til Shopify
  • opret e-handelstemaer, og udgiv dem i Shopifys temabutik
  • udvikl Shopify-apps, og udgiv dem i Shopify App Store

Dine kunder vil elske vores platform med flere kanaler, der giver dem mulighed for at sælge hvor som helst, sikkert og pålideligt. Shopify tilbyder fuld tilpasning af butikslayoutet, så du kan levere præcis det, dine kunder vil have. Mere end shopejere verden over har butikker, der er drevet af Shopify, og mange af dem har brug for hjælp til at udvikle og tilpasse deres butikker.

Fordele ved Shopify-partnerprogrammet

Som Shopify-partner har du adgang til gratis træningskurser, detaljeret dokumentation og andre ressourcer, der hjælper dig med at få mere at vide om Shopify og skabe vækst i din egen virksomhed. Du får også adgang til interne oplysninger om Shopifys produktplan, smugkig på nye funktioner og partnersupporten, så du hurtigt kan få svar på eventuelle spørgsmål, du selv eller dine kunder har.

Bliv Shopify-partner

Det er gratis at deltage i Shopify-partnerprogrammet, som giver dig mulighed for at eksperimentere med Shopify-platformen gennem ubegrænsede testbutikker. Du modtager løbende, månedlige indtægter fra Shopify for hver kunde, du henviser, hvert tema du designer, eller hver app, du udvikler. Der er også andre fordele, såsom tidlig adgang til nye funktioner, markedsføringsmaterialer og adgang til et samarbejdsfællesskab med andre Shopify-partnere verden over.

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy er et onlineundervisnings- og -certificeringsprogram, der udelukkende tilbydes til Shopify-partnere. Programmet omfatter kurser, der hjælper dig med at få mere at vide om Shopify-platformen, skabe vækst i din virksomhed som Shopify-partner og få badges, så du kan demonstrere din ekspertise over for klienter. Få mere at vide under Shopify Partner Academy.

Partnersupport

Du kan kontakte Shopifys partnersupport via Shopify Hjælp. Partnersupporten kan hjælpe dig med at finde rundt i vores partnerprogrammer, løse problemer for dine kunder og skabe vækst i din partnervirksomhed.

Servicevilkår

Du kan finde de komplette servicevilkår for Shopify-partnerprogrammet her.