Om Shopify-partnerprogrammet

Shopify-partnerprogrammet er en mangfoldig gruppe af designere, udviklere, markedsføringsfolk og affiliates, der bruger Shopify-platformen til at udvikle websites med e-handel, temaer og apps. Vi giver vores partnere tre fantastiske måder, som de kan skabe vækst i deres virksomhed på og generere en løbende, månedlig indtægt:

• henvis kunder til Shopify
  • opret e-handelstemaer, og udgiv dem i Shopifys temabutik
  • udvikl Shopify-apps, og udgiv dem i Shopify App Store

Dine kunder vil elske vores platform med flere kanaler, der giver dem mulighed for at sælge hvor som helst, sikkert og pålideligt. Shopify tilbyder fuld tilpasning af butikslayoutet, så du kan levere præcis det, dine kunder vil have. Shopify understøtter mere end shopejere verden over, og mange af dem har brug for hjælp til at udvikle og tilpasse deres butikker.

Fordele ved Shopify-partnerprogrammet

Som Shopify-partner har du adgang til gratis træningskurser, detaljeret dokumentation og andre ressourcer, der hjælper dig med at få mere at vide om Shopify og skabe vækst i din egen virksomhed. Du får også adgang til interne oplysninger om Shopifys produktplan, smugkig på nye funktioner og partnersupporten, så du hurtigt kan få svar på eventuelle spørgsmål, du selv eller dine kunder har.

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy er et onlinetrænings- og -certificeringsprogram, der udelukkende tilbydes til Shopify-partnere. Programmet omfatter kurser, der hjælper dig med at få mere at vide om Shopify-platformen og skabe vækst i din virksomhed som Shopify-partner. Se Shopify Partner Academy for at få mere at vide.

Bliv Shopify-partner

Det er gratis at deltage i Shopify-partnerprogrammet, som giver dig mulighed for at eksperimentere med Shopify-platformen gennem ubegrænsede testbutikker. Du modtager løbende, månedlige indtægter fra Shopify for hver kunde, du henviser, hvert tema du designer, eller hver app, du udvikler. Der er også andre fordele, såsom tidlig adgang til nye funktioner, markedsføringsmaterialer og adgang til et samarbejdsfællesskab med andre Shopify-partnere verden over.

Bliv Shopify-ekspert

Shopify Experts Marketplace er et professionelt fællesskab af betroede, motiverede Shopify-ambassadører, der aktivt hjælper shopejere med at skabe vækst i deres virksomheder ved at tilbyde tjenester af høj kvalitet. Programmet blev opbygget for at styrke væksten hos vores bedste partnere ved hjælp af eksklusive ressourcer, mulighed for oplæring og eksponering i vores økosystem.

Få adgang til Experts Marketplace

Adgangen til Experts Marketplace er begrænset til dygtige og erfarne Shopify-partnere, som har udvist en dokumenteret ekspertise inden for de tjenester, de tilbyder. Et begrænset antal partnere får adgang til Experts Marketplace.

Der modtages ikke ansøgninger til Experts Marketplace i øjeblikket. Hvis du gerne vil tages i deltagelse i Experts Marketplace, når der åbnes for ansøgninger, kan du udfylde formularen for interesse i Experts Marketplace.

Du kan få mere at vide om, hvordan du opbygger en freelancevirksomhed med Shopify, i følgende ressourcer:

Partnersupport

Du kan kontakte Shopifys partnersupport via Hjælp til Shopify. Partnersupporten kan hjælpe dig med at finde rundt i vores partnerprogrammer, løse problemer for dine kunder og skabe vækst i din partnervirksomhed.

Servicevilkår

Du kan finde de komplette servicevilkår for Shopify-partnerprogrammet her.