Tietoa Shopify-yhteistyökumppani­ohjelmasta

Shopify-yhteistyökumppani­ohjelma on monipuolinen joukko suunnittelijoita, kehittäjiä, markkinoijia ja kumppaneja, jotka käyttävät Shopify-alustaa verkkokaupan sivustojen, teemojen ja sovellusten kehittämiseen. Tarjoamme yhteiskumppaneillemme kolme hyvää tapaa liiketoiminnan kasvattamiseen ja jatkuvien kuukausittaisten tulojen luomiseen:

• Shopifyn suositteleminen asiakkaille
  • verkkokauppateemojen luominen ja niiden julkaiseminen Shopify-teemakaupassa
  • Shopify-sovellusten luominen ja niiden julkaiseminen Shopify App Storessa

Asiakkaasi tulevat varmasti pitämään monikanavaisesta alustastamme, jonka avulla he voivat tehdä myyntiä missä tahansa, turvallisesti ja luotettavasti. Shopify tarjoaa täysin mukautettavissa olevan kaupan, jonka avulla voit välittää juuri sen, mitä asiakkaasi etsivät. Yli kauppiasta ympäri maailmaa toimii Shopifyn voimanlähteenä, ja monet heistä etsivät apua kauppojensa perustamiseen ja mukauttamiseen.

Shopify-yhteistyökumppani­ohjelman edut

Shopify-yhteistyökumppanina saat pääsyn ilmaisiin kursseihin, syvällisiin dokumentaatioihin ja muihin resursseihin, joiden avulla voit oppia lisää Shopifysta ja kasvattaa liiketoimintaasi. Saat myös sisäpiiritietoa tuotesuunnitelmasta, tulevista ominaisuuksista sekä yhteistyökumppaneille tarkoitettua tukea, jotta saat nopeasti vastauksia kysymyksiin, joita sinulla tai asiakkaillasi saattaa olla.

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy on yksinomaan Shopify-yhteistyökumppaneille tarkoitettu verkkokoulutus- ja sertifiointiohjelma. Ohjelmaan sisältyy kursseja, joiden avulla saat lisätietoja Shopify-alustan toiminnasta ja kasvatat liiketoimintaasi Shopify-yhteistyökumppanina. Lisätietoja saat tutustumalla aiheeseen Shopify Partner Academy -sivulla.

Ryhdy Shopify-yhteistyökumppaniksi

Shopify-yhteistyökumppani­ohjelmaan liittyminen on ilmaista ja sen avulla voit tutustua Shopify-alustaan rajattomasti käytettävissä olevia testikauppoja hyödyntämällä. Saat jatkuvia kuukausituloja Shopifylta jokaisesta asiakkaasta, joka ottaa palvelumme käyttöön suosituksesi ansiosta ja jokaisesta suunnittelemastasi teemasta tai kehittämästäsi sovelluksesta. Saat käyttöösi myös muita resursseja, kuten varhaisemman pääsyn uusiin ominaisuuksiin, markkinointimateriaaleihin ja pääset osaksi muista Shopify-yhteistyökumppaneista koostuvaan kansainväliseen yhteisöön.

Yhteistyökumppanituki

Voit ottaa yhteyttä Shopifyn yhteistyökumppanitukeen Shopifyn ohjekeskuksen kautta. Yhteistyökumppanituki voi auttaa sinua navigoimaan yhteistyökumppaniohjelmissamme, ratkaisemaan asiakkaidesi ongelmia ja kasvattamaan yhteistyökumppanitoimintaasi.

Käyttöehdot

Shopify-yhteistyökumppani­ohjelman täydelliset käyttöehdot ovat täällä.