Shopify-yhteistyökumppaneiden sanasto

Seuraavassa on muutamia usein käytettäviä termejä, joita saattaa tulla vastaasi Shopify-yhteistyökumppanina.

Kumppanilinkki

Kumppanilinkkisi (jota aiemmin kutsuttiin viittauskutsumanimeksi) on yksilöllinen URL-osoite, jonka löydät Partner Dashboardin Viittaukset-välilehdeltä. Ansaitset kauppiaan kuukausittaisen tilausmaksun mukaan määräytyvän provision jokaisesta Shopify-kauppiaasta, joka rekisteröityy käyttämällä tätä linkkiä. Lue lisää summista, joihin olet oikeutettu kohdassa Kumppaniviittaukset.

Kumppaniviittaus

Kun joku rekisteröityy Shopifyhin kumppanilinkkiäsi käyttämällä, kyseessä on kumppaniviittaus.

Sovelluskaupan rekisteröintimaksu

Jotta yhteistyökumppanit voivat hyödyntää uutta tulonjako-ohjelmaa, heidän on rekisteröidyttävä ja maksettava 99 USD:n kertaluonteinen rekisteröintimaksu. Maksua ei peritä yhteistyökumppanien tileistä, jotka on luotu ennen 1.8.2021.

Muita yhteistyökumppanin kehittäjätilejä

Liitetty kehittäjätili (Associated Developer Account) tarkoittaa kaikkia yhteistyökumppanien tilejä, jotka sovelluskehittäjä tai liitetty kehittäjä on rekisteröinyt Shopifyn kehittäjäohjelman sivun kautta. Liitetty kehittäjätili sisältää kaikki tilit, seuraavat mukaan lukien:

• henkilökunnan tilit
  • testitilit
  • tilit, joilla on julkaisemattomia, mukautettuja tai luonnosvaiheessa olevia sovelluksia
  • tilit, joilla on tai joilla ei ole sovellustoimintaa.

Lue lisää liitetyistä kehittäjätileistä.

Yhteistoimitili

Yhteistoimitilin avulla voit pyytää pääsyä asiakkaan Shopify-kauppaan suoraan Partner Dashboardistasi. Yhteistoimitilit ovat helppo ja turvallinen tapa saada pääsy asiakkaiden olemassa oleviin Shopify-kauppoihin ja tehdä töitä niiden parissa.

Testikauppa

Shopify-yhteistyökumppanina voit luoda rajoittamattoman määrän testikauppoja, jotka eivät vanhene. Voit käyttää näitä kauppoja testaustarkoituksiin tai ensimmäisenä työvaiheena Shopifyn asiakkaiden rekisteröitymistä varten. Luo testikauppoja Partner Dashboardissa Kaupat-sivulla. Tämäntyyppinen viittaus on ainoa tapa ansaita toistuvaa provisiota. Lisätietoja summasta, jonka olet oikeutettu vastaanottamaan, on kohdassa Testikaupan suositukset.

Ohjaus testikaupasta

Kun luot testikaupan Partner Dashboardissa ja siirrät asiakkaan maksulliseen tilaukseen, ansaitset osuuden hänen kuukausimaksustaan niin pitkään kuin hän pysyy Shopify-asiakkaana ja olet itse aktiivinen Shopify-yhteistyökumppani Shopify-yhteistyökumppaneiden ekosysteemissä. Lisätietoja summasta, jonka olet oikeutettu vastaanottamaan, on kohdassa Testikaupan suositukset.

Voit seurata testikaupan viittauksia Partner Dashboardissa.

Partner Dashboard

Kun haluat pysyä ajan tasalla siitä, mitä sovelluksia, teemoja ja kauppoja olet kehittämässä Shopifyssä, Partner Dashboard on siihen paras paikka. Sen avulla voit seurata:

• kauppoja, joita kehität tai joita hoidat asiakkaidesi puolesta
  • liikevaihtoa, asennuksia ja muuta sovelluksiin liittyvää tietoa, maksuportaaleja tai julkaisemiasi teemoja
  • kumppanisuosituksia
  • viittausten ja palkkioiden maksuaikatauluja

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy on yksinomaan Shopify-yhteistyökumppaneille tarkoitettu verkkokoulutus- ja sertifiointiohjelma. Ohjelmaan sisältyy kursseja, joiden avulla saat lisätietoja Shopify-alustan toiminnasta ja kasvatat liiketoimintaasi Shopify-yhteistyökumppanina. Lisätietoja saat tutustumalla aiheeseen Shopify Partner Academy -sivulla.

Yhteistyökumppanituki

Voit ottaa yhteyttä yhteistyökumppanitukeen Shopify Help Centerinkautta. Yhteistyökumppanituki voi auttaa sinua navigoimaan yhteistyökumppaniohjelmissamme, ratkaisemaan asiakkaidesi ongelmia ja kasvattamaan yhteistyökumppanitoimintaasi.

Tulot

Shopify-yhteistyökumppanina ansaitset rahaa sen perusteella, miten paljon osallistut Shopify-ekosysteemiin (toimintosi) ja mihin yhteistyökumppani­ohjelmaan olet liittynyt. Tulot voivat myös vaihdella oman sijaintisi ja niiden kauppiaiden sijainnin mukaan, joiden kanssa teet yhteistyötä. Lue lisää Shopify-yhteistyökumppanin tuloista.

Shopify-yhteistyökumppani

Ilmainen Shopify-yhteistyökumppani­ohjelma tarjoaa freelancereille, toimistoille ja kumppaneille pääsyn lukemattomiin kokeilukauppoihin, perusteellisiin dokumentaatioihin sekä mahdollisuuden saada tuloja useista eri lähteistä. Hanki sisäpiiritietoa tuotesuunnitelmastamme ja tulevista uusien ominaisuuksien julkistuksistamme ja hyödynnä yhteistyökumppaneille antamamme tuki. Saat ilmaista koulutusta ja resursseja, opit Shopifysta sekä liiketoimintasi kasvatusmahdollisuuksista.

Shopify Plus -yhteistyökumppani

Shopify Plus -yhteistyökumppanit ovat tarkoin valittuja, alansa parhaita toimistoja ja teknologiakumppaneita, jotka ovat erikoistuneet yrityksille tarkoitettuun Shopify Plus -palveluun. Nämä huipputason yhteistyökumppanit saavat yksinoikeudella käyttöönsä resursseja ja koulutusta sekä kutsuja alan tilaisuuksiin ja esittelyjä ja näkyvyyttä yli 2 500 kasvussa olevan kauppiaan keskuudessa. Lue lisää Shopify Plus -yhteistyökumppani­ohjelmasta.