Ordliste for Shopify-partnere

Her er noen vanlige uttrykk du kan komme over som et medlem av Shopify-partnerprogrammet.

Registreringavgift for App Store

For å dra nytte av det nye omsetningsandelsprogrammet, må partnere fullføre registreringen og betale et éngangsgebyr på 19 USD. Gebyret frafalles for partnerkontoer som ble opprettet før 1. august 2021.

Tilknyttet utviklerkonto

Alle partnerkontoer som har en apputvikler eller tilknyttet utvikler er registrert gjennom Shopify-utviklerprogramsiden. En tilknyttet utviklerkonto inkluderer alle kontoer, som for eksempel de følgende:

• personalkontoer
  • testkontoer
  • kontoer med upubliserte eller tilpassede apper, eller apputkast
  • kontoer med eller uten appaktivitet

Finn ut mer om Associated Developer Account.

Konto for samarbeidspartner

Med samarbeidskontoer kan du be om tilgang til en kundes Shopify-butikk direkte fra instrumentbordet for partnere. Disse kontoene gir en enklere og tryggere måte for deg å få tilgang til og jobbe på kundenes eksisterende Shopify-butikker.

Utviklingsbutikk

Som Shopify-partner kan du opprette et ubegrenset antall utviklingsbutikker, som aldri går ut på dato. Du kan bruke disse butikkene til testformål, eller som et første steg til å registrere kunder på Shopify. Opprett utviklingsbutikker på Butikker-siden i partnerinstrumentbordet ditt. Denne typen henvisninger er den eneste måten å tjene en gjentakende kommisjon på. For å finne ut mer om beløpet du er kvalifisert for å motta, kan du se Samarbeidspartner-henvisninger.

Henvisning via utviklingsbutikk

Når du oppretter en utviklingsbutikk i partnerinstrumentbordet og overfører kunden til et betalt abonnement, tjener du en del av deres månedlige abonnementsavgift så lenge de er kunde av Shopify. For å finne ut mer om beløpet du er kvalifisert for å motta, kan du se Utviklingsbutikkhenvisninger.

Du kan spore utviklingsbutikkens henvisninger i instrumentbordet for partnere.

Partnerinstrumentbord

Partner-kontrollpanelet er det beste stedet å holde oversikt over appene, temaene og butikkene du bygger med Shopify. Du kan bruke det til å holde oversikt over:

• butikker du utvikler eller administrerer for kunder
  • omsetning, installasjoner og andre opplysninger om appene, betalingsgatewayene eller temaene du har publisert
  • betalingsplaner for henvisninger og premier

Partnerstøtte

Du kan kontakte partnerstøtte gjennom Shopify Help Center. Partnerstøtte kan hjelpe deg med å navigere i partnerprogrammene våre, løse problemer for kundene dine og utvikle partnervirksomheten din.

Fortjeneste

Som Shopify-partner tjener du penger basert på bidraget ditt til Shopify-økosystemet (aktivitetene dine) og partnerprogrammet du blir med i. Inntektene dine kan variere basert på hvor du befinner deg og plasseringen til forhandlere du jobber med. For å finne ut mer kan du se Shopify-partnerinntekter.

Shopify-partner

Alle som registrerer seg for det kostnadsfrie Shopify-partnerprogrammet, som gir frilansere og byråer tilgang til et ubegrenset antall prøvebutikker, dybdedokumentasjon og flere inntektsstrømmer. Få innsideinformasjon om produktutviklingen vår og kommende funksjonslanseringer, og utnytt partnerstøtte. Du vil motta gratis opplæring og ressurser for å lære Shopify og utvide virksomheten din.

Shopify Plus-partner

Shopify Plus Partnere er nøye utvalgte, bransjeledende byrå- og teknologipartnere som spesialiserer seg på Shopify Plus, som er vårt abonnement med stort volum. Dette toppnivået av partnere får eksklusive ressurser, opplæring, invitasjoner til bransjearrangementer samt tilgang, introduksjoner og eksponering til mer enn 2500 forhandlere med stor vekst. Les mer om Shopify Plus Partner-programmet.