Skape Shopify-apper

Shopifys API gir et nesten ubegrenset sett med muligheter for å knytte sammen Shopify-plattformen og tredjepartsprogramvare.

Det er to måter du kan tjene penger på å bygge apper for Shopify-butikker:

1. Opprett en tilpasset app for en kunde: Bruk Shopify API-et til å bygge og selge en app som legger til muligheter og funksjoner i kundens Shopify-butikk.
  2. Bygg en offentlig app og selg den i Shopify App Store.

Registrer deg for Shopify App Store

Apputviklere kan registrere seg for en redusert omsetningsandelsplan for apper som selges gjennom Shopify App Store. I dette abonnementet innhenter Shopify 15 % inntektsandel på årlig bruttoappinntekt gjennom Shopify App Store, redusert fra 20 %. For utviklere som oppfyller kvalifikasjonskravene innhenter Shopify i tillegg 0 % omsetningsandel på de første 1 000 000 USD i årlige bruttoappinntekter gjennom Shopify App Store.

Finn ut mer om registreringsprosessen.

Kom i gang

Dykk ned i produksjonen av din første Shopify-app med våre veiledninger for å komme i gang. Vi leder deg gjennom prosessen med å få en API-nøkkel, opprette en testbutikk og leke litt med API-et.

Send inn appen din for godkjenning

Hvis appen din oppfyller Shopifys krav kan du begynne å selge den i Shopify App Store. Når appen din er godkjent, kan du følge våre tips til suksess med den nye appen din.

Tjen penger

Shopifys fakturerings-API gjør det enkelt å fakturere kunder med gjentagende månedlige kostnader eller éngangskjøp. Du finner detaljerte målinger over inntekter og installasjoner for hver av appene dine på Apper-siden i Partner-instrumentbordet ditt.

Les mer