Skape Shopify-apper

Shopifys API gir et nesten ubegrenset sett med muligheter for å knytte sammen Shopify-plattformen og tredjepartsprogramvare.

Det er to måter du kan tjene penger på å bygge apper for Shopify-butikker:

1. Opprett en tilpasset app for en kunde: Bruk Shopify API-et til å bygge og selge en app som legger til muligheter og funksjoner i kundens Shopify-butikk.
  2. Bygg en offentlig app og selg den på Shopify App Store: Du tjener 80 % av hvert salg av appen.

Registrer deg for Shopify App Store

Apputviklere kan registrere seg for en redusert omsetningsandelsplan for apper som selges gjennom Shopify App Store. I denne planen samler Shopify inn 0 % på de første 1 000 000 USD i årlig bruttoappinntekter som tjenes gjennom Shopify App Store. Totale appinntekter som overstiger 1 000 000 USD årlig er underlagt en omsetningsandel på 15 %, redusert fra tidligere 20 %. Finn ut mer om registreringsprosessen.

Kom i gang:

Dykk ned i produksjonen av din første Shopify-app med våre veiledninger for å komme i gang. Vi leder deg gjennom prosessen med å få en API-nøkkel, opprette en testbutikk og leke litt med API-et.

Send inn appen din for godkjenning:

Hvis appen din oppfyller Shopifys krav kan du begynne å selge den i Shopify App Store. Når appen din er godkjent, kan du følge våre tips til suksess med den nye appen din.

Tjen penger:

Shopifys fakturerings-API gjør det enkelt å fakturere kunder med gjentagende månedlige kostnader eller éngangskjøp. Du finner detaljerte målinger over inntekter og installasjoner for hver av appene dine på Apper-siden i Partner-instrumentbordet ditt.

Les mer