Skape Shopify-apper

Shopifys API gir et nesten ubegrenset sett med muligheter for å knytte sammen Shopify-plattformen og tredjepartsprogramvare.

Det er to måter du kan tjene penger på å bygge apper for Shopify-butikker:

1. Opprett en tilpasset app for en kunde: Bruk Shopify API-et til å bygge og selge en app som legger til muligheter og funksjoner i kundens Shopify-butikk.
  2. Bygg en app og selg den på Shopify App Store: Du tjener 80 % av hvert salg av appen.

Kom i gang:

Dykk ned i produksjonen av din første Shopify-app med våre veiledninger for å komme i gang. Vi leder deg gjennom prosessen med å få en API-nøkkel, opprette ne testbutikk og leke litt med API-et.

Publiser appen din:

Bare trykk på «send» i Partner-kontoen din. Etter at appen din er godkjent, kan du til og med få en utvalgt plass øverst i Shopify App Store.

Tjen penger:

Shopifys fakturerings-API gjør det enkelt å fakturere kunder med gjentagende månedlige kostnader eller éngangskjøp. Du finner detaljerte målinger over inntekter og installasjoner for hver av appene dine på Apper-siden i Partner-instrumentbordet ditt.

Les mer