Shopify-apps maken

Shopify's API's bieden een bijna onbeperkte reeks mogelijkheden om het Shopify-platform te koppelen aan software van derden.

Er zijn twee manieren om geld te verdienen door apps voor Shopify-winkels te maken:

1. Een gepersonaliseerde app aanmaken voor een klant: gebruik de Shopify API om een app te bouwen en te verkopen die functies en functionaliteit toevoegt aan de Shopify-winkel van een klant.
  2. Een openbare app bouwen en verkopen in de Shopify App winkel: je verdient 80% van elke app-verkoop.

Meld je aan voor de Shopify App Store:

App-ontwikkelaars kunnen zich registreren voor een verlaagd omzetaandeelplan voor apps die worden verkocht via de Shopify App Store. In dit abonnement int Shopify 0% op de eerste USD 1.000.000 aan jaarlijkse bruto app-omzet via de Shopify App Store. Apps met een jaarlijkse omzet van meer dan USD 1.000.000 zijn onderhevig aan een omzetdeel van 15% dat is verlaagd van de vorige 20%. Meer informatie over het registratieproces.

Aan de slag:

Maak je eerste Shopify-app met onze beknopte handleiding. We helpen je bij het verkrijgen van een API-sleutel, het maken van een testwinkel en het oefenen met de API.

Dien je app in voor goedkeuring:

Als je app voldoet aan de vereisten van Shopify, kan je deze verkopen in de Shopify App Store. Nadat je app is goedgekeurd, volg je onze Tips voor succes met je nieuwe app.

Geld verdienen:

Met de facturerings-API van Shopify kan je eenvoudig klanten met terugkerende maandelijkse kosten of eenmalige aankopen factureren. Je kunt gedetailleerde inkomsten- en installatiestatistieken voor elk van je apps vinden op de pagina Apps in je Partner Dashboard.

Meer informatie