Shopify-apps maken

Shopify's API biedt een bijna onbeperkte reeks mogelijkheden om het Shopify-platform te koppelen aan software van derden.

Er zijn twee manieren om geld te verdienen door apps voor Shopify-winkels te maken:

1. Een aangepaste app maken voor een klant: gebruik de Shopify-API om een app te bouwen en te verkopen die functies en functionaliteit toevoegt aan de Shopify-winkel van een klant.
  2. Een app bouwen en verkopen in de Shopify App Store: u verdient 80% van elke app-verkoop.

Aan de slag:

Maak uw eerste Shopify-app met onze beknopte handleidingen. We helpen u bij het verkrijgen van een API-sleutel, het maken van een testwinkel en het oefenen met de API.

Uw app publiceren:

Klik gewoon op 'verzenden' in uw Partner-account. Nadat uw app is goedgekeurd, kunt u zelfs een prominente plek bovenaan de Shopify App Store krijgen.

Geld verdienen:

Met de Facturerings-API van Shopify kunt u eenvoudig klanten met terugkerende maandelijkse kosten of eenmalige aankopen factureren. U kunt gedetailleerde inkomsten- en installatiestatistieken voor elk van uw apps vinden op de pagina Apps in uw Partner-dashboard.

Meer informatie