Shopify-thema's maken

Een thema is een verzameling bestanden die de opmaak en het uiterlijk van uw website bepalen. Shopify-thema's zijn gebouwd met HTML, CSS, JavaScript en een krachtige sjablonentaal, genaamd Liquid. U kunt meer leren over het maken van een Shopify-thema door onze documentatie Thema's bouwen te bekijken. Lees meer over themasjablonen, internationalisatie, het opzetten van uw ontwikkelomgeving en wat nodig is om een thema te verkopen in de Shopify Theme Store.