Shopify-thema's maken

Een thema is een verzameling bestanden die de lay-out en het uiterlijk van een winkel bepalen. Shopify-Thema's zijn ontworpen met HTML, CSS, JavaScript en een robuuste templatetaal, genaamd Liquid. Zie ontwerp Thema'svoor meer informatie over het maken van een Shopify-thema.

Om Thema's te verkopen in de Shopify Theme Store, moet je een Thema-partner worden. Zie onze richtlijnen voor het indienen en goedkeurenvoor meer informatie over hoe je een Thema-partner wordt.

Alle Thema's in de Shopify Theme Store moeten voldoen aan bepaalde code-, content- en demo-winkel vereisten. Shopify biedt een aantal checklists met een overzicht van deze vereisten. Zie Thema-vereisten voor de Thema winkel van Shopifyvoor meer informatie.