Shopify-thema's maken

Een thema is de presentatielaag of het sjabloon dat de look-and-feel van een onlinewinkel bepaalt. Een thema bestaat uit een ontwerpstijl en opmaak, die samen de klantervaring definiëren. Shopify-thema's zijn gemaakt met behulp van HTML, CSS, JavaScript en een sjabloontaal met de naam Liquid. Zie Thema's bouwen voor meer informatie over het maken van een Shopify-thema.

Om Thema's te verkopen in de Shopify Theme Store, moet je een Thema-partner worden. Zie onze richtlijnen voor het indienen en goedkeurenvoor meer informatie over hoe je een Thema-partner wordt.

Alle Thema's in de Shopify Theme Store moeten voldoen aan bepaalde code-, UX-ontwerp-, content- en demo-winkel vereisten. Shopify biedt een aantal checklists met een overzicht van deze vereisten. Zie Thema-vereisten voor de Thema winkel van Shopify voor meer informatie.