Het Partner Dashboard gebruiken

Je Partner Dashboard is de beste plaats om de apps, thema's en bedrijven die u met Shopify bouwt, te beheren. U kunt het gebruiken om de volgende zaken bij te houden:

• winkels die u voor uw klanten ontwikkelt of beheert
  • inkomsten, installaties en andere gegevens voor de apps, betaalgateways of thema's die u hebt gepubliceerd
  • accountmachtigingen voor de ontwikkelteams waarmee u werkt.

U kunt een Partner-account maken en inloggen op je Partner Dashboard op shopify.com/partners.