De accounts van uw team beheren

U kunt kiezen tot welke informatie elk teamaccount toegang heeft via de pagina Team in uw Partner-dashboard. Er zijn twee verschillende soorten accounts:

• Eigenaren hebben toestemming om alles te zien en te doen. Ze kunnen ook andere eigenaren toevoegen en verwijderen of de status van een bestaand medewerkersaccount in een eigenaarsaccount wijzigen.
  • Medewerkers kunnen alleen gevoelige bedrijfsinformatie, zoals financiële gegevens, zien of beheren als u hen toegang geeft.

Een nieuw account maken

Een nieuw teamlid uitnodigen voor uw Partner-dashboard:

1. Klik vanuit uw Partner-dashboard op Team.
  2. Bepaal welk type account u wilt maken en klik vervolgens op Eigenaar uitnodigen of Medewerker uitnodigen:
    Een personeelsaccount aanmaken

- Eigenaren hebben toestemming om alles te zien en te doen. Ze kunnen ook andere eigenaren toevoegen en verwijderen of de status van een bestaand medewerkersaccount in een eigenaarsaccount wijzigen. - Medewerkers kunnen alleen gevoelige bedrijfsinformatie, zoals financiële gegevens, zien of beheren als u hen toegang geeft.

1. Voer een geldig e-mailadres in het veld E-mail in.

2. Als u een medewerkersaccount aanmaakt, selecteert u de informatie waarvan u wilt dat ze die kunnen zien in het gedeelte Gevoelige machtigingen. U kunt deze rechten later wijzigen als u wilt:

Een personeelsaccount aanmaken

- Financiële informatie bekijken: betalingsinformatie bekijken en bewerken op de pagina Instellingen. Account-eigenaren hebben hier standaard toegang toe. - Winkels beheren: ontwikkelwinkels maken, beheren, overdragen, toegang tot winkels aanvragen en aanmelden bij winkels. Met deze machtiging samen met Apps beheren, kan een medewerker records van de huidige gebruikers voor uw apps exporteren. - Apps beheren: app-configuraties en vermeldingen in de Shopify App Store bekijken en bewerken. Met deze machtiging en de machtiging Winkels beheren, kan een medewerker records van de huidige gebruikers voor uw apps exporteren. - Thema's beheren: de themalijst bekijken en bewerken en een nieuwe versie naar de Shopify Theme Store uploaden. - Leden beheren: personen toevoegen aan of verwijderen uit het team en hun machtigingen wijzigen. - Openbare vermeldingen beheren: apps, thema's en expertvermeldingen beheren.

1. Klik als u klaar bent op Uitnodiging verzenden.

De toegang van een account wijzigen

U kunt de volgende wijzigingen aanbrengen in uw teamaccounts:

• Gevoelige machtigingen toevoegen of verwijderen voor een bestaand medewerkersaccount.
  • De status van een medewerkersaccount in een eigenaarsaccount wijzigen.
  • De toegang van een account tot uw Partner-dashboard verwijderen.

Stappen:

1. Klik vanuit uw Partner-dashboard op Team.
  2. Klik op de naam van de persoon van wie u het account wilt wijzigen.
  3. Breng de vereiste wijzigingen aan in zijn account.
  4. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.

De taal van uw voorkeur kiezen

Het partnerdashboard is beschikbaar in meerdere talen. U kunt op de pagina Uw profiel kiezen welke u wilt gebruiken.

Stappen:

1. Klik vanaf uw partnerdashboard op uw accountnaam en klik vervolgens op Uw profiel.

Open uw profiel

2. Kies in het gedeelte Details de te gebruiken taal in het menu Voorkeurstaal.

3. Klik op Opslaan.

Uw account beveiligen

U kunt verbeterde beveiliging toevoegen aan uw Partner-account door app-authenticatie of sms-authenticatie te activeren. Zie Uw account beveiligen met verificatie in twee stappen voor meer informatie over deze typen verificatie.

Stappen:

1. Klik vanaf uw partnerdashboard op uw accountnaam en klik vervolgens op Uw profiel.

Open uw profiel

2. Klik in het gedeelte Verificatie via meerdere stappen op App-verificatie inschakelen of Sms-verificatie inschakelen en voer vervolgens de stappen uit om uw account te beveiligen.

Uw account herstellen

Als iemand zich vanaf een onbekend apparaat aanmeldt bij uw persoonlijke account voor het partnerdashboard, ontvangt u een e-mail om u te waarschuwen dat uw account is verbonden met een nieuw apparaat. Als u het apparaat niet herkent, is uw account mogelijk in gevaar. Als uw account wordt misbruikt, voert u onmiddellijk stappen uit om uw gegevens te beveiligen.

Stappen:

1. Meld u aan bij het e-mailaccount dat u gebruikt om u aan te melden bij het Partner-dashboard en wijzig vervolgens het wachtwoord voor dat e-mailaccount.
  2. Meld u aan bij het Partner-dashboard en wijzig het wachtwoord voor uw persoonlijke account. Als u zich niet kunt aanmelden, stel u dan uw wachtwoord opnieuw in. Als u geen e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord ontvangt, neemt u contact op met Shopify-ondersteuning.
  3. Verifieer uw account met authenticatie in twee stappen: - Als u authenticatie in twee stappen niet hebt ingeschakeld, doet u dit nu voor extra beveiliging bij het aanmelden.

• Als u geen toegang hebt tot het apparaat dat u gebruikt om te verifiëren, meldt u zich dan aan met een van de herstelcodes die zijn opgegeven bij het instellen van verificatie in twee stappen.
    • Als een aanvaller uw authenticatie in twee stappen kon uitschakelen, bijvoorbeeld door uw apparaat te stelen, neemt u een ander apparaat en stelt u authenticatie in twee stappen opnieuw in.
  4. Controleer en werk uw bankgegevens bij voor het PayPal-account dat u gebruikt voor betalingen van Shopify.

5. Controleer uw algemene accountinstellingen om ervoor te zorgen dat alle andere gegevens correct zijn.