Tiimisi tilien hallinta

Voit valita Partner Dashboardin Tiimi-sivulta, mitä tietoja tiimiesi tilit voivat käyttää. On olemassa kahdenlaisia tilejä:

• Omistajilla on oikeus nähdä kaikki sisällöt ja suorittaa kaikkia toimintoja. He voivat myös lisätä ja poistaa muita omistajia tai muuttaa henkilöstötilin omistajatiliksi.
  • Työntekijät voivat nähdä tai hallita arkaluonteisia yritystietoja, kuten taloudellisia tietoja vain, jos annat heille pääsyn niihin.

Luo uusi tili

Uuden tiimin jäsenen kutsuminen Partner Dashboardiin:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Tiimi.
  2. Päätä haluamasi tilin tyyppi, ja klikkaa sitten joko Kutsu omistaja tai Kutsu työntekijä:
    Luo henkilöstötili

- Omistajilla on oikeus nähdä kaikki sisällöt ja suorittaa kaikkia toimintoja. He voivat myös lisätä ja poistaa muita omistajia tai muuttaa henkilöstötilin omistajatiliksi. - Työntekijät voivat nähdä tai hallita arkaluonteisia yritystietoja, kuten taloudellisia tietoja vain, jos annat heille pääsyn niihin.

1. Syötä kelvollinen sähköpostiosoite Sähköposti-kenttään.

2. Jos olet luomassa henkilöstötiliä, valitse tiedot, jotka haluat nähdä Arkaluonteiset käyttöoikeudet -osiossa. Voit halutessasi myöhemmin muuttaa näitä käyttöoikeuksia:

Luo henkilöstötili

- Näytä taloudelliset tiedot: Näytä ja muokkaa maksutietoja Asetukset-sivulla. Tilin omistajilla on oletusarvoisesti pääsy näihin tietoihin. - Hallitse kauppoja: Luo, hallinnoi, luovuta testikauppoja, pyydä pääsyä ja kirjaudu sisään kauppoihin. Kun henkilöstön jäsenellä on tämä käyttöoikeus ja hallintasovellus, hän voi viedä tietueita nykyisistä käyttäjistä sovelluksiisi. - Hallitse sovelluksia: Tarkastele ja muokkaa sovellusmäärityksiä ja luetteloita Shopify App Storessa. Kun henkilöstön jäsenellä on tämä käyttöoikeus ja kauppojen määritykset, hän voi viedä tietueita nykyisistä käyttäjistä sovelluksiisi. - Hallitse teemoja: Tarkastele ja muokkaa teemailmoituksia ja lataa Shopify-teemakaupan uusi versio. - Jäsenten hallinta: Lisää tai poista jäseniä tiimistä ja muokkaa heidän käyttöoikeuksiaan. - Hallitse julkisia luetteloita: Hallitse sovelluksia, teemoja ja asiantuntijoiden tietoja.

1. Kun olet valmis, klikkaa Lähetä kutsu.

Tilin käyttöoikeuksien muuttaminen

Voit tehdä seuraavia muutoksia tiimisi tileille:

• Lisää tai poista arkaluonteisia käyttöoikeuksia henkilöstötilille.
  • Muuta henkilöstötili omistajatiliksi.
  • Poista tilin pääsy Partner Dashboardiin.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Tiimi.
  2. klikkaa sen henkilön nimeä, jonka tiliä haluat muuttaa.
  3. Tee tarvittavat muutokset tilille.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Valitse ensisijainen kieli

Partner Dashboard on käytettävissä useilla eri kielillä. Voit valita haluamasi kielen Profiilisi-sivulla.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Partner Dashboardissa tilisi nimeä ja klikkaa sitten Profiilisi.

Avaa Oma profiili

2. Valitse Tiedot-kohdan Ensisijainen kieli -valikosta kieli, jota haluat käyttää.

3. klikkaa Tallenna.

Turvaa tilisi

Voit parantaa yhteistyökumppanin tilin turvallisuutta aktivoimalla sovellus- tai tekstiviestitodennuksen. Lue lisää näistä todennustyypeistä kohdassa Suojaa tili kaksivaiheisella todennuksella.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Partner Dashboardissa tilisi nimeä ja klikkaa sitten Profiilisi.

Avaa Oma profiili

2. klikkaa Monivaiheinen valtuutus -kohdassa Ota sovelluksen todennus käyttöön tai Ota tekstiviestitodennus käyttöön ja noudata sen jälkeen ohjeita, jotta voit suojata tilisi.

Tilisi palauttaminen

Jos joku kirjautuu henkilökohtaisen tilisi Partner Dashboardiin tuntemattomalla laitteella, saat sähköpostiviestin, joka varoittaa, että tilillesi on kirjauduttu uudella laitteella. Jos et tunnista laitetta, tilisi saattaa olla vaarantunut. Jos tilisi on vaarantunut, sinun täytyy suojata tietosi heti.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu sisään sähköpostitilille, jota käytät Partner Dashboardiin kirjautumiseen, ja vaihda sitten kyseisen sähköpostitilin salasana.
  2. Kirjaudu Partner Dashboardiin ja vaihda henkilökohtaisen tilisi salasana. Jos et voi kirjautua sisään, palauta salasanasi. Jos et saa salasanan palautuksen sähköpostiviestiä, ota yhteyttä Shopify-tukeen.
  3. Todenna tilisi kaksivaiheista todennusta käyttämällä: - Jos et ole ottanut kaksivaiheista todennusta käyttöön, tee se nyt, jotta voit parantaa kirjautumiseen liittyvää turvallisuutta.

• Jos et voi käyttää laitetta, jota yleensä käytät todennukseen, kirjaudu sisään käyttämällä palautuskoodia, jonka olet saanut, kun otit kaksivaiheisen todennuksen käyttöön.
    • Jos hyökkääjä on onnistunut päihittämään kaksivaiheisen todennuksen esimerkiksi varastamalla laitteen, vaihda laite ja määritä kaksivaiheinen todennus uudelleen.
  4. Tarkista ja päivitä sen PayPal-tilin pankkitiedot, jota käytät Shopify-maksuja varten.

5. Tarkista yleiset tiliasetuksesi varmistaaksesi, että kaikki muut tiedot ovat oikein.