Tiimisi tilien hallinta

Voit valita Partner Dashboardin Tiimi-sivulta, mitä tietoja tiiminjäsenet voivat käyttää. On olemassa kahdenlaisia tiiminjäsenten tilejä:

• Omistajilla on oikeus nähdä kaikki sisällöt ja suorittaa kaikkia toimintoja. He voivat myös lisätä ja poistaa muita omistajia tai muuttaa henkilöstötilin omistajatiliksi.
  • Työntekijät voivat nähdä tai hallinnoida arkaluonteisia yritystietoja, kuten taloudellisia tietoja vain, jos annat heille pääsyn niihin. Voit myös myöntää henkilöstön jäsenille pääsyn kumppaniorganisaatioon liitettyjen kauppojen osajoukkoon.

Arkaluonteiset käyttöoikeudet

Voit myöntää henkilöstön jäsenille seuraavat käyttöoikeudet arkaluontoisiin toimintoihin. Näillä käyttöoikeuksilla hallitaan tietoja, joita henkilöstön jäsen pystyy tarkastelemaan ja hallinnoimaan Partner Dashboardissa.

Partner Dashboardin arkaluonteiset käyttöoikeudet
Käyttöoikeus Kuvaus
Näytä taloudelliset tiedot Näytä ja Muokkaa maksutietoja Asetukset-sivulla ja tarkastele Mainosten laskutus -sivua. Tilin omistajat voivat oletusarvoisesti käyttää näitä sivuja.
Näytä mainokset Näytä mainosten raportoinnin dashboardia.
Hallinnoi mainoksia Luo ja tee muutoksia Shopify App Store .mainoksiin. Tämän käyttöoikeuden avulla käyttäjät voivat myös tarkastella mainosraportoinnin dashboardia.
Sovellusten ylläpito Tarkastele ja muokkaa sovellusmäärityksiä ja luetteloita Shopify App Storessa. Kun henkilöstön jäsenellä on tämä käyttöoikeus ja Hallintasovellus, hän voi viedä tietueita nykyisistä käyttäjistä sovelluksiisi.
Hallinnoi teemoja Tarkastele ja muokkaa teemalistauksia ja lataa Shopify Theme Storen uusi versio.
Jäsenten ylläpito Lisää tai poista ihmisiä tiimistä, muuta heidän käyttöoikeuksiaan ja hallinnoi heidän pääsyään myymälöihin. Hallinnoi tietosivulta tiimin jäseniä, jotka voivat käyttää kauppaa.
Hallinnoi julkisia luetteloita Hallinnoi sovelluksia, teemoja ja asiantuntijoiden luetteloita.
Töiden ylläpito Tarkastele tehtäviä, vastaa työpyyntöihin, kirjoita ehdotuksia ja lähetä laskuja Experts Marketplacen kautta luoduista tehtävistä.
Hallinnoi kumppanuuskampanjoita Näytä Kumppanin työkalut -sivu ja kumppanin työkalut Suositukset-sivulla. Hallinnoi kumppanin kampanjoita.
Näytä suositukset Näytä Suositukset-sivu.

Kaupan käyttöoikeudet ja toiminnot

Voit myöntää henkilöstön jäsenille seuraavat käyttöoikeudet yhteistyökumppaniorganisaatioosi liitetyille kaupoille.

Pääsy testikauppaan

Tämä asetus määrää, mitä testikauppoja henkilöstön jäsen voi käyttää.

• Ei kauppoja: Henkilöstön jäsen ei saa pääsyä mihinkään kumppaniorganisaatioosi liitettyihin testikauppoihin.
  • Kaikki nykyiset ja tulevat kaupat: Henkilöstön jäsen saa pääsyn kaikkiin kumppaniorganisaatioosi liitettyihin testikauppoihin.
  • Tietyt kaupat: Henkilöstön jäsen voi käyttää vain Hallinnoi käyttöoikeus -luettelossa lueteltuja kauppoja.

Testikaupan toiminnot

Nämä asetukset ohjaavat toimintoja, joita henkilöstön jäsenet voivat toteuttaa testikaupoissa, joihin heillä on käyttöoikeus. Nämä asetukset ovat käytettävissä vain, jos Testikaupan käyttöoikeusaseukseksesi on määritetty Kaikki olemassa olevat ja tulevat kaupat tai Tietyt kaupat.

• Lisää, arkistoi ja poista arkistointi kaupoista: Antaa henkilöstön jäsenen luoda uusia testikauppoja ja arkistoida tai poistaa arkistosta kaikki kaupat, mihin hänellä on käyttöoikeus.

Jos henkilöstön jäsen voi käyttää vain tiettyjä testikauppoja, hän saa automaattisesti pääsyn uusiin testikauppoihin, joita hän luo.

• Siirrä kaupat: Antaa henkilöstön jäsenen siirtää omistajuuden kaikista kehityskaupoista, mihin hänellä on käyttöoikeus.

Hallinnoi kauppojen käyttöoikeuksia

Tämä asetus määrittää hallinnoidut kaupat, joita henkilöstön jäsen voi käyttää.

• Ei kauppoja: Henkilöstön jäsen ei saa pääsyä mihinkään kumppaniorganisaatioosi liitettyihin ylläpidettäviin kauppoihin.
  • Kaikki nykyiset ja tulevat kaupat: Henkilöstön jäsen saa pääsyn kaikkiin kumppaniorganisaatioosi liitettyihin ylläpidettäviin kauppoihin.
  • Tietyt kaupat: Henkilöstön jäsen voi käyttää vain Hallinnoi käyttöoikeus -luettelossa lueteltuja kauppoja.

Hallinnoidun kaupan toiminnot

Tämä asetus määrittää toiminnot, joita henkilöstön jäsenet voivat toteuttaa hallinnoiduissa kaupoissa, joihin heillä on käyttöoikeus. Tämä asetus on käytettävissä vain, jos Hallinnoidun kaupan käyttöoikeus on määritetty Kaikille olemassa oleville ja tuleville kaupoille tai Tietyille kaupoille.

• Lisää ja poista kauppoja: Antaa henkilöstön jäsenelle oikeuden pyytää pääsyä asiakkaiden kauppoihin ja poistaa yhteistyökumppaniorganisaation pääsyn mihin tahansa kauppoihin, joihin tällä on käyttöoikeus.

Jos henkilöstön jäsenellä on pääsy vain tiettyihin hallinnoituihin myymälöihin, hän saa automaattisesti pääsyn mihin tahansa asiakaskauppaan, johon hän pyytää pääsyä.

Shopify Plus -hiekkalaatikon pääsyoikeus

Nämä asetukset ohjaavat Shopify Plus -hiekkalaatikkokauppoja, joita henkilöstön jäsen voi käyttää. Nämä asetukset ovat käytettävissä vain, jos olet osa Shopify Plus yhteistyökumppaniorganisaatiota.

• Ei kauppoja: henkilöstön jäsen ei pääse mihinkään yhteistyökumppaniorganisaatioosi yhdistetyistä Shopify Plus -hiekkalaatikkokaupoista.
  • Kaikki nykyiset ja tulevat kaupat: Henkilöstön jäsen saa pääsyn kaikkiin kumppaniorganisaatioosi liitettyihin Shopify Plus -eristysympäristön kauppoihin.
  • Tietyt kaupat: Henkilöstön jäsen voi käyttää vain Hallinnoi käyttöoikeus -luettelossa lueteltuja kauppoja.

Shopify Plus -eristysympäristön toiminnot

Tämä asetus ohjaa toimintoja, joita henkilöstön jäsenet voivat tehdä Shopify Plus -hiekkalaatikkokaupoissa, johon heillä on pääsy.

Tämä asetus on käytettävissä vain, mikäli Shopify Plus -hiekkalaatikkokauppaan on määritetty pääsyoikeus Kaikkiin olemassa oleviin ja tuleviin kauppoihin tai Tiettyihin kauppoihin.

• Shopify Plus -hiekkalaatikkokauppojen lisääminen, arkistoiminen ja arkistosta poistaminen: Antaa henkilöstön jäsenen luoda uusia Shopify Plus -hiekkalaatikkokauppoja ja arkistoida tai poistaa arkistosta kaikki kaupat, johon hänellä on käyttöoikeus.

Jos henkilöstön jäsen voi käyttää vain tiettyjä Shopify Plus -hiekkalaatikkokauppoja, hän saa automaattisesti pääsyn luomaansa Shopify Plus -hiekkalaatikkokauppaan.

Tiettyjen kauppojen käytön hallinnointi

Jos kaupan käyttöoikeustaso on määritetty Tietyksi kaupoiksi, voit hallinnoida kauppoja, joita henkilöstön jäsen voi käyttää henkilöstön jäsenen profiilista. Voit myös myöntää henkilöstön jäsenelle pääsyn tiettyyn kauppaan kyseisen kaupan Tiimin jäsenet -sivulta.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Tiimi.
  2. Klikkaa sen henkilön nimeä, jonka tiliä haluat muuttaa.
  3. Klikkaa Kaupan pääsyoikeudet ja toiminnot -luokan alla sitä käyttöoikeustyyppiä, jota haluat hallinnoida, ja klikkaa Hallinnoi käyttöoikeuksia.
  4. Valitse kaupan nimen vieressä oleva valintaruutu, jotta henkilöstön jäsenellä on pääsy kauppaan. Kumoa pääsy poistamalla kaupan nimen vieressä olevan valintaruudun valinta.
  5. Tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna käyttöoikeus.

Luo uusi tili

Uuden tiimin jäsenen kutsuminen Partner Dashboardiin:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Tiimi.
  2. Päätä haluamasi tilin tyyppi, ja klikkaa sitten joko Kutsu omistaja tai Kutsu työntekijä.

- Omistajilla on oikeus nähdä kaikki sisällöt ja suorittaa kaikkia toimintoja. He voivat myös lisätä ja poistaa muita omistajia tai muuttaa henkilöstötilin omistajatiliksi. - Työntekijät voivat nähdä tai hallita arkaluonteisia yritystietoja, kuten taloudellisia tietoja vain, jos annat heille pääsyn niihin.

1. Syötä kelvollinen sähköpostiosoite Sähköposti-kenttään.

2. Jos haluat luoda henkilöstötilin, tee seuraavat toimet:

- Valitse tiedot, jotka haluat käyttäjän näkevän Arkaluonteiset käyttöoikeudet -osiossa. - Valitse käyttöoikeustaso kaupan tyypin mukaan Kaupan käyttöoikeus ja toiminnot -kohdassa.

Voit halutessasi myöhemmin muuttaa näitä käyttöoikeuksia.

1. Kun olet valmis, klikkaa Lähetä kutsu.

Tilin käyttöoikeuksien muuttaminen

Voit tehdä seuraavia muutoksia tiimisi tileille:

• Lisää tai poista arkaluonteisia käyttöoikeuksia henkilöstötilille.
  • Muuta henkilöstötili omistajatiliksi.
  • Poista tilin pääsy Partner Dashboardiin.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Tiimi.
  2. Klikkaa sen henkilön nimeä, jonka tiliä haluat muuttaa.
  3. Tee tarvittavat muutokset tilille.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Valitse ensisijainen kieli

Partner Dashboard on käytettävissä useilla eri kielillä. Voit valita haluamasi kielen Profiilisi-sivulla.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa tilisi nimeä Partner Dashboardissa.
    Avaa Oma profiili
  2. Valitse Oma profiili.
  3. Valitse Tiedot-kohdan Ensisijainen kieli -valikosta kieli, jota haluat käyttää.
  4. Klikkaa Tallenna.

Turvaa tilisi

Voit parantaa yhteistyökumppanin tilin turvallisuutta aktivoimalla sovellus- tai tekstiviestitodennuksen. Lue lisää näistä todennustyypeistä kohdassa Suojaa tili kaksivaiheisella todennuksella.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa tilisi nimeä Partner Dashboardissa.
    Avaa Oma profiili
  2. Valitse Oma profiili.
  3. klikkaa Monivaiheinen valtuutus -kohdassa Ota sovelluksen todennus käyttöön tai Ota tekstiviestitodennus käyttöön ja noudata sen jälkeen ohjeita, jotta voit suojata tilisi.

Tilisi palauttaminen

Jos joku kirjautuu henkilökohtaisen tilisi Partner Dashboardiin tuntemattomalla laitteella, saat sähköpostiviestin, joka varoittaa, että tilillesi on kirjauduttu uudella laitteella. Jos et tunnista laitetta, tilisi saattaa olla vaarantunut. Jos tilisi on vaarantunut, sinun täytyy suojata tietosi heti.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu sisään sähköpostitilille, jota käytät Partner Dashboardiin kirjautumiseen, ja vaihda sitten kyseisen sähköpostitilin salasana.
  2. Kirjaudu Partner Dashboardiin ja vaihda henkilökohtaisen tilisi salasana. Jos et voi kirjautua sisään, palauta salasanasi. Jos et saa salasanan palautuksen sähköpostiviestiä, ota yhteyttä Shopify-tukeen.
  3. Todenna tilisi kaksivaiheista todennusta käyttämällä: - Jos et ole ottanut kaksivaiheista todennusta käyttöön, tee se nyt, jotta voit parantaa kirjautumiseen liittyvää turvallisuutta.

• Jos et voi käyttää laitetta, jota yleensä käytät todennukseen, kirjaudu sisään käyttämällä palautuskoodia, jonka olet saanut, kun otit kaksivaiheisen todennuksen käyttöön.
    • Jos hyökkääjä on onnistunut päihittämään kaksivaiheisen todennuksen esimerkiksi varastamalla laitteen, vaihda laite ja määritä kaksivaiheinen todennus uudelleen.
  4. Tarkista ja päivitä sen PayPal-tilin pankkitiedot, jota käytät Shopify-maksuja varten.

5. Tarkista yleiset tiliasetuksesi varmistaaksesi, että kaikki muut tiedot ovat oikein.