Tiimisi tilien hallinta

Voit valita Partner Dashboardin Tiimi-sivulta, mitä sivuja ja asetuksia tiiminjäsenet voivat käyttää. On olemassa kahdenlaisia tiiminjäsenten tilejä:

• Omistajilla on oikeus nähdä kaikki sisällöt ja suorittaa kaikkia toimintoja. He voivat myös lisätä ja poistaa muita omistajia tai muuttaa henkilöstötilin omistajatiliksi.
  • Henkilöstön jäsenet voivat nähdä tai hallinnoida arkaluonteisia yritystietoja, kuten taloudellisia tietoja, jos annat heille pääsyn niihin. Voit myös myöntää henkilöstön jäsenille pääsyn kumppaniorganisaatioon liitettyjen kauppojen osajoukkoon.

Arkaluonteiset käyttöoikeudet

Voit myöntää henkilöstön jäsenille seuraavat käyttöoikeudet arkaluonteisiin toimintoihin. Arkaluonteiset käyttöoikeudet ohjaavat sivuja ja asetuksia, joita henkilöstön jäsen voi käyttää Partner Dashboardissasi.

Partner Dashboardin arkaluonteiset käyttöoikeudet
Käyttöoikeus Kuvaus
Näytä taloudelliset tiedot Näytä ja Muokkaa tulomaksutietoja Asetukset-sivulla ja tarkastele Mainosten laskutus -sivua. Tilin omistajat voivat oletusarvoisesti käyttää näitä sivuja.
Hallinnoi mainoksia Luo ja tee muutoksia Shopify App Store ‑mainokseen ja tarkastele mainosraportoinnin dashboardia.
Hallinnoi luottoja ja hyvityksiä Lähetä sovellussaldoa tai luo hyvityksiä.Hyvitysten luomiseksi henkilöstö tarvitsee myös Näytä taloudelliset tiedot- ja Hallinnoi sovelluksia ‑käyttöoikeudet.Tilien omistajat voivat oletusarvoisesti luoda hyvitystä ja lähettää sovellussaldoa.
Näytä mainokset Näytä mainosten raportoinnin dashboardia.
Näytä suositukset Näytä Suositukset-sivu.
Sovellusten ylläpito Tarkastele ja muokkaa sovellusmäärityksiä ja listauksia Shopify App Storessa. Sekä Hallinnoi sovelluksia- että Hallinnoi kauppoja -käyttöoikeuksilla henkilöstön jäsen voi viedä nykyisiä käyttäjiä koskevia tietueita sovelluksiisi.
Hallitse komentosarjoja Tarkastele, hallinnoi ja ota mukautettujen sovellusten komentosarjoja käyttöön.
Laajennusten hallinta Tarkastele ja hallinnoi sovelluslaajennuksia.
Hallinnoi teemoja Tarkastele ja muokkaa teemalistauksia ja lataa Shopify Theme Storen uusi versio.
Jäsenten ylläpito Lisää tai poista ihmisiä tiimistä, muuta heidän käyttöoikeuksiaan ja hallinnoi heidän pääsyään kauppoihin. Voit hallinnoida kaupan tietosivulta tiimin jäseniä, jotka voivat käyttää kauppaa.
Hallinnoi julkisia luetteloita Hallinnoi sovelluksia, teemoja ja asiantuntijoiden luetteloita.
Hallinnoi kumppanuuskampanjoita Hallinnoi kumppanikampanjoita -käyttöoikeudet näkyvät vain Shopify-kumppaneille. Näytä Kumppanin työkalut -sivu ja kumppanin työkalut Suositukset-sivulla. Hallinnoi kumppanikampanjoita.

Kaupan käyttöoikeudet ja toiminnot

Voit myöntää henkilöstön jäsenille seuraavat käyttöoikeudet yhteistyökumppaniorganisaatioosi liitetyille kaupoille.

Pääsy testikauppaan

Tämä asetus määrää, mitä testikauppoja henkilöstön jäsen voi käyttää.

• Ei kauppoja: Henkilöstön jäsen ei saa pääsyä mihinkään kumppaniorganisaatioosi liitettyihin testikauppoihin.
  • Kaikki nykyiset ja tulevat kaupat: Henkilöstön jäsen saa pääsyn kaikkiin kumppaniorganisaatioosi liitettyihin testikauppoihin.
  • Tietyt kaupat: Henkilöstön jäsen voi käyttää vain Hallinnoi käyttöoikeus -luettelossa lueteltuja kauppoja.

Testikaupan toiminnot

Nämä asetukset ohjaavat toimintoja, joita henkilöstön jäsenet voivat toteuttaa testikaupoissa, joihin heillä on käyttöoikeus. Nämä asetukset ovat käytettävissä vain, jos Testikaupan käyttöoikeusaseukseksesi on määritetty Kaikki olemassa olevat ja tulevat kaupat tai Tietyt kaupat.

• Lisää, arkistoi ja poista arkistointi kaupoista: Antaa henkilöstön jäsenen luoda uusia testikauppoja ja arkistoida tai poistaa arkistosta kaikki kaupat, mihin hänellä on käyttöoikeus.

• Siirrä kaupat: Antaa henkilöstön jäsenen siirtää omistajuuden kaikista testikaupoista, mihin hänellä on käyttöoikeus.

Hallinnoi kauppojen käyttöoikeuksia

Tämä asetus määrittää hallinnoidut kaupat, joita henkilöstön jäsen voi käyttää.

• Ei kauppoja: Henkilöstön jäsen ei saa pääsyä mihinkään kumppaniorganisaatioosi liitettyihin ylläpidettäviin kauppoihin.
  • Kaikki nykyiset ja tulevat kaupat: Henkilöstön jäsen saa pääsyn kaikkiin kumppaniorganisaatioosi liitettyihin ylläpidettäviin kauppoihin.
  • Tietyt kaupat: Henkilöstön jäsen voi käyttää vain Hallinnoi käyttöoikeus -luettelossa lueteltuja kauppoja.

Hallinnoidun kaupan toiminnot

Tämä asetus määrittää toiminnot, joita henkilöstön jäsenet voivat toteuttaa hallinnoiduissa kaupoissa, joihin heillä on käyttöoikeus. Tämä asetus on käytettävissä vain, jos Hallinnoidun kaupan käyttöoikeus on määritetty Kaikille olemassa oleville ja tuleville kaupoille tai Tietyille kaupoille.

• Lisää ja poista kauppoja: Antaa henkilöstön jäsenelle oikeuden pyytää pääsyä asiakkaiden kauppoihin ja poistaa yhteistyökumppaniorganisaation pääsyn mihin tahansa kauppoihin, joihin tällä on käyttöoikeus.

Shopify Plus -hiekkalaatikon pääsyoikeus

Nämä asetukset ohjaavat Shopify Plus -hiekkalaatikkokauppoja, joita henkilöstön jäsen voi käyttää. Nämä asetukset ovat käytettävissä vain, jos olet osa Shopify Plus yhteistyökumppaniorganisaatiota.

• Ei kauppoja: henkilöstön jäsen ei pääse mihinkään yhteistyökumppaniorganisaatioosi yhdistetyistä Shopify Plus -hiekkalaatikkokaupoista.
  • Kaikki nykyiset ja tulevat kaupat: Henkilöstön jäsen saa pääsyn kaikkiin kumppaniorganisaatioosi liitettyihin Shopify Plus -eristysympäristön kauppoihin.
  • Tietyt kaupat: Henkilöstön jäsen voi käyttää vain Hallinnoi käyttöoikeus -luettelossa lueteltuja kauppoja.

Shopify Plus -eristysympäristön toiminnot

Tämä asetus ohjaa toimintoja, joita henkilöstön jäsenet voivat tehdä Shopify Plus -hiekkalaatikkokaupoissa, johon heillä on pääsy.

Tämä asetus on käytettävissä vain, mikäli Shopify Plus -hiekkalaatikkokauppaan on määritetty pääsyoikeus Kaikkiin olemassa oleviin ja tuleviin kauppoihin tai Tiettyihin kauppoihin.

• Shopify Plus -hiekkalaatikkokauppojen lisääminen, arkistoiminen ja arkistosta poistaminen: Antaa henkilöstön jäsenen luoda uusia Shopify Plus -hiekkalaatikkokauppoja ja arkistoida tai poistaa arkistosta kaikki kaupat, johon hänellä on käyttöoikeus.

Tiettyjen kauppojen käytön hallinnointi

Jos kaupan käyttöoikeustaso on määritetty Tietyksi kaupoiksi, voit hallinnoida kauppoja, joita henkilöstön jäsen voi käyttää henkilöstön jäsenen profiilista. Voit myös myöntää henkilöstön jäsenelle pääsyn tiettyyn kauppaan kyseisen kaupan Tiimin jäsenet -sivulta.

Tee näin:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Tiimi.
  2. Klikkaa sen henkilön nimeä, jonka tiliä haluat muuttaa.
  3. Klikkaa Kaupan pääsyoikeudet ja toiminnot -luokan alla sitä käyttöoikeustyyppiä, jota haluat hallinnoida, ja klikkaa Hallinnoi käyttöoikeuksia.
  4. Valitse kaupan nimen vieressä oleva valintaruutu, jotta henkilöstön jäsenellä on pääsy kauppaan. Kumoa pääsy poistamalla kaupan nimen vieressä olevan valintaruudun valinta.
  5. Tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna käyttöoikeus.

Luo uusi tili

Uuden tiimin jäsenen kutsuminen Partner Dashboardiin:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Tiimi.
  2. Päätä haluamasi tilin tyyppi, ja klikkaa sitten joko Kutsu omistaja tai Kutsu työntekijä.

• Omistajilla on oikeus nähdä kaikki sisällöt ja suorittaa kaikkia toimintoja. He voivat myös lisätä ja poistaa muita omistajia tai muuttaa henkilöstötilin omistajatiliksi.
    • Työntekijät voivat nähdä tai hallita arkaluonteisia yritystietoja, kuten taloudellisia tietoja vain, jos annat heille pääsyn niihin.
  3. Syötä kelvollinen sähköpostiosoite Sähköposti-kenttään.

4. Jos haluat luoda henkilöstötilin, tee seuraavat toimet:

5. Kun olet valmis, klikkaa Lähetä kutsu.

Tilin käyttöoikeuksien muuttaminen

Voit tehdä seuraavia muutoksia tiimisi tileille:

• Lisää tai poista arkaluonteisia käyttöoikeuksia henkilöstötilille.
  • Muuta henkilöstötili omistajatiliksi.
  • Poista tilin pääsy Partner Dashboardiin.

Tee näin:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Tiimi.
  2. Klikkaa sen henkilön nimeä, jonka tiliä haluat muuttaa.
  3. Tee tarvittavat muutokset tilille.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Valitse ensisijainen kieli

Partner Dashboard on käytettävissä useilla eri kielillä. Voit valita haluamasi kielen Profiilisi-sivulla.

Tee näin:

1. Klikkaa tilisi nimeä Partner Dashboardissa.
    Open Your profile
  2. Valitse Oma profiili.
  3. Valitse Tiedot-kohdan Ensisijainen kieli -valikosta kieli, jota haluat käyttää.
  4. Klikkaa Tallenna.

Turvaa tilisi

Voit parantaa yhteistyökumppanin tilin turvallisuutta aktivoimalla sovellus- tai tekstiviestitodennuksen. Lue lisää näistä todennustyypeistä kohdassa Suojaa tili kaksivaiheisella todennuksella.

Tee näin:

1. Klikkaa tilisi nimeä Partner Dashboardissa.
    Open Your profile
  2. Valitse Oma profiili.
  3. Klikkaa Monivaiheinen tunnistautuminen -kohdassa Ota sovelluksen tunnistautuminen käyttöön tai Ota SMS-tunnistautuminen käyttöön ja toimi sitten ohjeiden mukaisesti.

Tilisi palauttaminen

Jos joku kirjautuu henkilökohtaisen tilisi Partner Dashboardiin tuntemattomalla laitteella, saat sähköpostiviestin, joka varoittaa, että tilillesi on kirjauduttu uudella laitteella. Jos et tunnista laitetta, tilisi saattaa olla vaarantunut. Jos tilisi on vaarantunut, sinun täytyy suojata tietosi heti.

Tee näin:

1. Kirjaudu sisään sähköpostitilille, jota käytät Partner Dashboardiin kirjautumiseen, ja vaihda sitten kyseisen sähköpostitilin salasana.
  2. Kirjaudu Partner Dashboardiin ja vaihda henkilökohtaisen tilisi salasana. Jos et voi kirjautua sisään, nollaa salasanasi. Jos et saa salasanan nollauksen sähköpostiviestiä, ota yhteyttä Shopify-tukeen.
  3. Todenna tilisi kaksivaiheista tunnistautumista käyttämällä:

• Jos et ole ottanut kaksivaiheista tunnistautumista käyttöön, tee se nyt, jotta voit parantaa kirjautumiseen liittyvää turvallisuutta.
    • Ellet pääse käyttämään laitetta, jota yleensä käytät todennukseen, kirjaudu sisään käyttämällä yhtä palautuskoodeista, jotka olet saanut, kun asetit kaksivaiheisen tunnistautumisen.
    • Jos hyökkääjä on onnistunut päihittämään kaksivaiheisen tunnistautumisen esimerkiksi varastamalla laitteen, vaihda laite ja määritä kaksivaiheinen tunnistautuminen uudelleen.
  4. Tarkista ja päivitä sen PayPal-tilin pankkitiedot, jota käytät Shopify-maksuja varten.

5. Tarkista yleiset tiliasetuksesi varmistaaksesi, että kaikki muut tiedot ovat oikein.