Kauppojen hallinnointi

Shopify-yhteistyökumppanina voit käyttää kauppoja työkaluna rakentaessasi tuotteita kauppiaille. Kaupat ovat käytettävissäsi myös siten, että autat kauppiaita vastaamaan heidän liiketoimintansa esiin tuomiin tarpeisiin. Voit luoda ja käyttää kauppoja yhteistyökumppanin hallintapaneelin Kaupat-sivulla. Voit suorittaa seuraavat tehtävät:

• Luo ja hallinnoi testikauppoja. Kehityskauppojen avulla voit testata uusia ominaisuuksia kehittäjän esikatselussa, testata sovellusta tai teemaa, määrittää mukautetun kaupan ja siirtää sen asiakkaalle.
  • Luo hiekkalaatikkokauppoja. Hiekkalaatikkokauppojen avulla voit kokeilla Shopify Plus -ominaisuuksia tai luoda demoja mahdollisille kauppiaille. Hiekkalaatikkokaupat ovat käytettävissä vain Shopify Plus -kumppaneille.
  • Pyydä yhteistyökumppanitilin pääsyä kauppapaikkoihin.
  • Tarkastele sellaisia kauppoja, joihin sinulla on yhteistyökumppanitilin pääsy tai jotka olet siirtänyt asiakkaalle, tai kirjaudu sisään niihin.
  • Tarkista hallinnoimiesi kauppojen tehokkuus.

Pääset Kaupat-sivulle kirjautumalla Yhteistyökumppanin hallintapaneeliin ja klikkaamalla Kaupat-valintaa.

Kauppaluettelo

Kauppa-luettelossa on kaikki kaupat, joita olet luonut, käyttänyt tai yrittänyt käyttää yhteistyökumppanin tiliä käyttämällä. Jos haluat nähdä jonkin kaupan tiedot, klikkaa kauppaa. Jos haluat tarkastella yksittäisen kaupan tyyppiä, klikkaa tyypin välilehteä. Jos haluat esimerkiksi nähdä vain testikaupat, klikkaa Kehitys-välilehteä.

Ylläpidettävät kaupat

Kaupat luokitellaan ylläpidettäviksi kaupoiksi seuraavissa tapauksissa:

• Sinulla on yhteistoimijan pääsy kauppaan.
  • Olet luonut kaupan testikauppana ja siirtänyt sen kauppiaalle.
  • Olet pyytänyt yhteistoimijan pääsyä kauppaan.
  • Olet pyytänyt yhteistoimijan pääsyä kauppaan, mutta pyyntö on evätty.
  • Sinulla oli aiemmin ollut yhteistoimijan pääsy, joka on poistettu.

Kaupat-sivulla voit tarkastella ylläpidettävän kaupan tämänhetkistä sopimusta ja tilaa. Jos kauppa on ei-aktiivisessa tilassa, kauppias on keskeyttänyt sen toiminnan, eikä sillä ole tällä hetkellä mitään toimintaa. Lisätietoja ylläpidetyistä kaupoista on kohdassa Pyydä pääsy asiakkaan kauppaan.

Testikaupat

Testikaupat ovat kauppoja, joita voit käyttää eri ominaisuuksien esikatselemiseen, sovellusten ja teemojen kehittämiseen sekä niiden määrittämiseen ja asiakkaalle siirtämiseen. Kaupat-sivulla voit tarkastella testikaupan tilaa. Jos kaupassa on aktivoitu kehittäjän esikatseluominaisuus, kehittäjän esikatselu näkyy luettelossa. Lisätietoja testikaupoista löydät sivulta Testikaupan luominen.