Kauppojen arkistoiminen

Kun et enää halua tehdä töitä testikaupan parissa, voit arkistoida sen niin, että se poistetaan Partner Dashboardin Kaupat-sivulta. Kun olet arkistoinut kaupan, voit palauttaa sen arkistosta myöhemmin, jos haluat jatkaa työskentelyä sen parissa.

Kaupan arkistoiminen

Kun olet arkistoinut testikaupan, se ei enää näy Partner Dashboardin Kaupat-sivulla.

Vaiheet:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Kaupat.
  2. Klikkaa arkistoitavan kaupan vierestä Toiminnot > Arkistoi.
  3. Klikkaa Arkistoi kauppa.

Kaupan arkistoinnin kumoaminen

Jos haluat palauttaa arkistoidun kaupan, voit siirtää sen pois arkistosta. Kun siirrät kaupan pois arkistosta, se näkyy jälleen Partner Dasbhoardisi kauppaluettelossa Kaupat-sivulla.

Vaiheet:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Kaupat.
  2. Klikkaa Arkistoitu-välilehteä.
  3. Klikkaa arkistosta poistettavan kaupan vieressä olevaa Kumoa arkistointi ‑painiketta.