Pääsyn pyytäminen asiakkaan kauppaan

Voit käyttää yhteistoimitilejä asiakkaiden kauppoihin siirtymiseen suoraan omasta Partner Dashboardistasi tai Shopify-sovelluksesta. Yhteistoimitilit antavat sinulle pääsyn vain niihin kaupan osioihin, jotka asiakas haluaa sinun näkevän, eikä sinua lasketa mukaan kaupan henkilöstörajaan. Kaikki kaupat, joihin sinulla on pääsy yhteistoimitiliä käyttäen, on merkitty Partner Dashboardissa hallinnoiduiksi kaupoiksi.

Rajoitukset

Sinun täytyy kirjautua sisään kauppaan Partner Dashboardin Kaupat-osion kautta sen sijaan, että kirjaudut suoraan kauppaan.

Pääsyn pyytäminen

Jos haluat käyttöösi yhteistoimitilin asiakkaan kauppaa varten, sinun täytyy lähettää kaupan omistajalle pyyntö Partner Dashboardin kautta. Voit myös lähettää asiakkaallesi tämän artikkelin, jossa kerrotaan, miten yhteistoimitilit toimivat.

Jos sinulla on jo henkilöstötili asiakkaan kauppaan tai kaupan omistaja on kutsunut sinut aktivoimaan henkilöstötilin, voit kirjautua sisään henkilöstötililläsi, jotta voit tehdä yhteistyötä kaupan kanssa. Jos haluat sen sijaan pyytää yhteisyhteistoimijan pääsyä ja kirjautua sisään yhteisyhteistoimijana, ota yhteyttä kaupan omistajaan ja pyydä häntä poistamaan yhteistoimijan sähköpostiosoitteeseen liitetty henkilöstötili.

Jos sinulla on jo yhteistoimijan pääsyoikeus kauppaan Partner-tilisi kautta, sinua ei voi lisätä kauppaan työntekijänä. Jos haluat kirjautua sisään henkilöstön jäsenenä, pyydä kaupan omistajaa poistamaan yhteistoimijan käyttöoikeudet Partner-organisaatioon.

Lisäsuojaustasona kauppiaat voivat määrittää nelinumeroisen yhteistoimijan pyyntökoodin Shopify-kauppaansa. Tämä vaihtoehto on aktivoitu oletuksena. Kun kaupalla on koodi määritettynä, se on annettava, kun pääsyä pyydetään yhteistoimijana. Jos syötetään väärä koodi, Partner Dashboardissa näkyy virheilmoitus eikä pyyntöä lähetetä kauppiaalle.

Tee näin:

1. Klikkaa Partner Dashboardissa valintaa Kaupat.
  2. Klikkaa Lisää kauppa > Pyydä pääsyä kauppaan.
  3. Syötä sen Shopify-kaupan URL-osoite, johon haluat pääsyn.
  4. Jos Shopify-kauppa edellyttää yhteistoimijan pyyntökoodia, syötä koodi.
  5. Valitse Käyttöoikeudet-osiosta ne kaupan osiot, joihin haluat pääsyn. Tilin omistaja voi muuttaa näitä käyttöoikeuksia, kun tilisi on luotu.
  6. Jos haluat liittää pyyntöösi viestin kaupan omistajalle, kirjoita viestisi Lisää viesti -kohtaan.
  7. Klikkaa Pyydä pääsyä kauppaan.

Kun olet lähettänyt pyynnön, kaupan omistaja saa asiasta sähköpostin sekä ilmoituksen Shopify-etusivulleen.

Odottavan käyttöoikeuspyynnön peruuttaminen

Jos pyysit kaupan käyttöoikeutta, mutta haluatkin peruuttaa pyynnön, voit sitten tehdä sen Partner Dashboardin kautta.

Tee näin:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Kaupat.
  2. Klikkaa Peruuta pyyntö sen kaupan vierestä, jonka käyttöoikeuspyynnön haluat peruuttaa.
  3. Klikkaa Peruuta käyttöoikeuspyyntö.

Hallinnoimiesi kauppojen tarkasteleminen

Voit tarkastella Partner Dashboardin Kauppa-sivulla kauppoja, joihin olet pyytänyt pääsyä. Hallinnoimiesi kauppojen määrää ei ole rajoitettu, mutta sinulla voi olla vain enintään 10 odotustilassa olevaa pyyntöä kerrallaan.

Jos käyttöoikeutesi kauppaan poistetaan, voit sitten poistaa kaupan kauppaluettelostasi klikkaamalla Poista luettelosta.

Kaupan käyttöoikeuden poistaminen

Jos sinun ei tarvitse enää tehdä töitä asiakkaan kaupan parissa, voit poistaa käyttöoikeutesi kauppaan. Käyttöoikeuden poistaminen poistaa yhteistoimitilisi kaupasta.

Jos sinun on työskenneltävä uudelleen kaupan parissa käyttöoikeuden poistamisen jälkeen, sinun on pyydettävä asiakkaan kaupan käyttöoikeutta uudelleen.

Kun kauppaan pääsy on poistettu, voit poistaa kaupan kauppalistastasi klikkaamalla kohtaa Poista listasta.

Tee näin:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Kaupat.
  2. Etsi luettelosta kauppa, jonka käyttöoikeuden haluat poistaa.
  3. Klikkaa ensin Poista käyttöoikeus ja sitten Poista kauppa.