Pääsyn pyytäminen asiakkaan kauppaan

Voit käyttää yhteistoimitilejä asiakkaiden kauppoihin siirtymiseen suoraan omasta Partner Dashboardistasi. Yhteistoimitilit tarjoavat pääsyn vain niihin kaupan osiin, jotka asiakas haluaa sinun näkevän, eikä niitä huomioida kaupan henkilöstörajoituksessa. Kaikki kaupat, joihin sinulla on pääsy yhteistoimitilin avulla, on merkitty Partner Dashboardissa ylläpidettäviksi kaupoiksi.

Rajoitukset

Voit käyttää yhteistoimitilejä kauppaan kirjautumiseen vain Partner Dashboardin Kaupat-sivun kautta. Koska yhteistoimitileillä ei ole salasanoja, et voi kirjautua niillä kauppoihin Shopify-sovelluksen kautta.

Jos sinun täytyy päästä asiakkaan kauppaan Shopify-sovelluksen avulla, asiakkaasi pitää lisätä sinulle henkilöstötilin oikeilla tilin käyttöoikeuksilla.

Pääsyn pyytäminen

Jos haluat käyttöösi yhteistoimitilin asiakkaan kauppaa varten, sinun täytyy lähettää kaupan omistajalle pyyntö Partner Dashboardin kautta. Voit myös lähettää asiakkaallesi tämän artikkelin, jossa kerrotaan, miten yhteistoimitilit toimivat.

Jos sinulla on jo henkilöstötili asiakkaan kaupassa tai kaupan omistaja on kutsunut sinut aktivoimaan henkilöstötilin (mutta et ole vielä aktivoinut sitä), yhteistoimitiliä koskeva pyyntösi ehdottaa kaupan omistajalle tilisi päivittämistä siten, että sen käyttöoikeudet vastaavat yhteistoimitilin käyttöoikeuksia.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Kaupat.
  2. Klikkaa Lisää kauppa.
  3. Valitse Kaupan tyyppi -kohdasta Ylläpidettävä kauppa.
  4. Syötä sen Shopify-kaupan URL-osoite, johon haluat pääsyn.
  5. Valitse Käyttöoikeudet-kohdasta ne kaupan osiot, joihin haluat pääsyn tai valitse Täysi käyttöoikeus. Tilin omistaja voi muuttaa näitä käyttöoikeuksia, kun tilisi on luotu.
  6. Jos haluat liittää pyyntöösi viestin kaupan omistajalle, kirjoita viestisi Lisää viesti -kohtaan.
  7. Klikkaa Tallenna.

Kun olet lähettänyt pyynnön, kaupan omistaja saa asiasta sähköpostin sekä ilmoituksen Shopify-etusivulle:

Tilin pyytämistä koskeva sähköpostiviesti

Shopify-etusivun ilmoitus

Odottavan käyttöoikeuspyynnön peruuttaminen

Jos pyysit kaupan käyttöoikeutta, mutta haluatkin peruuttaa pyynnön, voit tehdä sen Partner Dashboardin kautta.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Kaupat.
  2. Klikkaa Peruuta pyyntö sen kaupan vierestä, jonka käyttöoikeuspyynnön haluat peruuttaa.
  3. Klikkaa Peruuta käyttöoikeuspyyntö.

Hallinnoimiesi kauppojen tarkasteleminen

Voit tarkastella Partner Dashboardin Kauppa-sivulla kauppoja, joihin olet pyytänyt pääsyä. Hallinnoimiesi kauppojen määrää ei ole rajoitettu, mutta sinulla voi olla vain enintään 10 odotustilassa olevaa pyyntöä kerrallaan.

Jos käyttöoikeutesi kauppaan poistetaan, voit poistaa kaupan kauppaluettelostasi klikkaamalla Poista luettelosta.

Kaupan käyttöoikeuden poistaminen

Jos sinun ei tarvitse enää tehdä töitä asiakkaan kaupan parissa, voit poistaa käyttöoikeutesi kauppaan. Käyttöoikeuden poistaminen poistaa yhteistoimitilisi kaupasta.

Jos sinun on työskenneltävä uudelleen kaupan parissa käyttöoikeuden poistamisen jälkeen, sinun on pyydettävä asiakkaan kaupan käyttöoikeutta uudelleen.

Kun kauppaan pääsy on poistettu, voit poistaa kaupan kauppalistastasi klikkaamalla kohtaa Poista listasta.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Partner Dashboardissa Kaupat.
  2. Etsi luettelosta kauppa, jonka käyttöoikeuden haluat poistaa.
  3. Klikkaa ensin Poista käyttöoikeus ja sitten Poista kauppa.