Shopify Plus -yhteistyökumppaneiden eristetyt kaupat

Shopify Plus -yhteistyökumppanit voivat luoda eristettyjä kauppoja Shopify Plus -palvelua varten, ja niiden avulla he voivat oppia kehittämään Shopify Plus -palvelussa ja luomaan mahdollisille kauppiaille demokauppoja.

Itsenäisiä hiekkalaatikkokauppoja ei voi lisätä Shopify Plus -hiekkalaatikko-organisaatioon. Jos haluat luoda organisaatioon kuuluvat hiekkalaatikkokaupan, sinun täytyy tehdä se hiekkalaatikko-organisaation adminin kautta. Lisätietoja Shopify Plus -hiekkalaatikko-organisaatioista.

Ominaisuudet ja rajoitukset

Testikaupoissa on suurin osan Shopify Plus -sopimuksen ominaisuuksista. Tämä kauppa on brändätty Shopify Plus -kaupaksi, aivan kuten kauppiaiden tavallisetkin kaupat.

Voit tehdä seuraavia toimenpiteitä, kun käytät eristettyä kauppaa:

• Tehdä rajoittamattomasti testiostoksia testi-maksuportaalin maksupalveluntarjoajan kautta.
  • Käsitellä rajoittamaton määrä testitilauksia.
  • Luoda rajoittamattoman määrän yksilöllisiä tuotteita.
  • Käyttää Shopify Plus -ominaisuuksia adminissa, kuten tukkumyyntikanavassa.
  • Käyttää Shopify Plus -sovelluksia, kuten Launchpadia.
  • Käyttää Shopify Plus -API-kutsujen hinnastoa.
  • Käyttää mukautettuja maksuja. Pyydä kumppanuuspäällikköäsi ottamaan tämä ominaisuus käyttöön.
  • Asentaa maksullisia sovelluksia. Voit asentaa ja maksaa niin monta sovellusta kuin haluat eristettyyn kauppaasi.
  • Käsittele 500 oikeaa tilausta.
  • luoda rajoittamattomasti mukautettuja sovelluksia kymmenen sijaan.

Eristetyt kaupat eroavat Shopify Plus -kaupoista seuraavilla tavoilla:

• Voit käyttää vain Avalara AvaTaxin eristettyä versiota.
  • Eristetyssä kaupassa ei voi käyttää laajennetusti varmennettuja SSL-sertifikaatteja (EV SSL).
  • Hiekkalaatikko-organisaatiot ovat vain testaus- ja demotarkoituksia varten. Niitä ei voi siirtää kauppiaalle tai päivittää maksulliseen sopimukseen, kuten testikaupaksi.

Eristettyjen kauppojen luominen

Ennen kuin voit luoda testikaupan, sinulla täytyy olla Shopify Plus -yhteistyökumppanin tili.

Vaiheet:

1. Klikkaa Partner Dashboardissa valintaa Kaupat.
  2. Valitse Lisää kauppa > Luo testikauppa.
  3. Valitse Testikaupan käyttö ‑osiossa Luo kauppa testaamista ja kehittämistä varten.
  4. Anna Kaupan tiedot ‑osiossa kaupallesi nimi.

5. Valitse Mitä koontiversiota haluat testata? -kohdassa Shopify Plus -eristysympäristö.

6. Klikkaa Luo testikauppa.

Lisätietoja