Shopify Plus -yhteistyökumppaneiden eristetyt kaupat

Shopify Plus -yhteistyökumppanit voivat luoda eristettyjä kauppoja Shopify Plus -palvelua varten, ja niiden avulla he voivat oppia kehittämään Shopify Plus -palvelussa ja luomaan mahdollisille kauppiaille demokauppoja.

Ominaisuudet ja rajoitukset

Eristetyissä kaupoissa on suurin osan Shopify Plus -sopimuksen ominaisuuksista. Nämä kaupat ovat Shopify Plus -merkkituotteiden kaltaisia, aivan kuten kauppiaiden tavallisetkin kaupat.

Voit tehdä seuraavia toimenpiteitä, kun käytät eristettyä kauppaa:

• Tehdä rajoittamattomasti testiostoksia testi-maksuportaalin maksupalveluntarjoajan kautta.
  • Käsitellä rajoittamaton määrä testitilauksia.
  • Luoda rajoittamattoman määrän yksilöllisiä tuotteita.
  • Käyttää Shopify Plus -ominaisuuksia adminissa, kuten tukkumyyntikanavassa.
  • Käyttää Shopify Plus -sovelluksia, kuten Flow'ta, Launchpadia ja Transporteria.
  • Käyttää Shopify Plus -API-kutsujen hinnastoa.
  • Käyttää mukautettuja maksuja. Pyydä kumppanuuspäällikköäsi ottamaan tämä ominaisuus käyttöön.
  • Asentaa maksullisia sovelluksia. Voit asentaa ja maksaa niin monta sovellusta kuin haluat eristettyyn kauppaasi.
  • Käsittele 500 oikeaa tilausta.
  • Luoda rajoittamattomasti yksityisiä sovelluksia 10:n sijaan.

Eristetyt kaupat eroavat Shopify Plus -kaupoista seuraavilla tavoilla:

• Voit käyttää vain Avalara AvaTaxin eristettyä versiota.
  • Eristetyssä kaupassa ei voi käyttää laajennetusti varmennettuja SSL-sertifikaatteja (EV SSL).
  • Eristetyt kaupat ovat tarkoitettu vain testikäyttöä varten. Eristettyä kauppaa ei voi muuntaa Shopify- tai Shopify Plus -kaupaksi.

Eristettyjen kauppojen luominen

Ennen kuin voit luoda testikaupan, sinulla täytyy olla Shopify Plus -yhteistyökumppanin tili.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu Partner Dashboardiin.
  2. Klikkaa Kaupat.
  3. Klikkaa Lisää kauppa.
  4. Valitse Kaupan tyyppi -kohdasta Eristetty Shopify Plus -kauppa.
  5. Kirjoita Kirjautumistiedot-osioon kaupan nimi ja salasana, jota voit käyttää sisäänkirjautumiseen. Oletusarvoisesti käyttäjätunnuksena käytetään Partner Dashboardiin yhdistettyä sähköpostiosoitetta, mutta voit muuttaa sitä halutessasi.
  6. Klikkaa Tallenna.

Lisätietoja