Shopify Plus-partner sandlådebutiker

Shopify Plus-partners kan skapa sandlådebutiker för Shopify Plus och använda dem för att lära sig hur man bygger på Shopify Plus och skapar demos för potentiella handlare.

Fristående sandbox-butiker kan inte läggas till i en Shopify Plus sandbox-organisation. Om du vill skapa en sandbox-butik som ingår i en organisation, måste du göra det från sandbox-organisationens administratör. Läs mer om Shopify Plus sandbox-organisationer.

Funktioner och begränsningar

Sandlådebutiker innehåller de flesta funktionerna som finns tillgängliga i Shopify Plus-planen. Denna butik är varumärkt Shopify Plus, precis som vanliga handlarbutiker.

Du kan göra följande när du använder en sandlådebutik:

• Gör ett obegränsat antal testordrar via en betalningsleverantör med den falska gatewayen .
  • Bearbeta ett obegränsat antal testordrar.
  • Skapa ett obegränsat antal unika produkter.
  • Få tillgång till Shopify Plus-funktioner i admin, till exempel grossistkanalen.
  • Åtkomst Shopify Plus appar, till exempel Launchpad.
  • Använd Shopify Plus API-samtalsavgifter.
  • Få tillgång till anpassade utcheckningar. Be din partnermanager att aktivera den här funktionen.
  • Installera betalappar. Du kan installera och betala för så många appar som du vill ha i en sandlådebutik.
  • Bearbeta 500 verkliga beställningar.
  • Skapa ett obegränsat antal anpassade appar i stället för 10.

Sandlådebutiker skiljer sig från Shopify Plus-butiker på följande sätt:

• Du kan endast komma åt sandlådeversionen av Avalara AvaTax.
  • Din sandlådebutik kan inte använda SSL-certifikat för utvidgad validering (även känd som EV SSL).
  • En sandbox-butik är endast avsedd för test- och demoändamål. De kan inte överföras till en handlare eller uppgraderas till en betalplan som en utvecklingsbutik.

Skapar sandlådebutiker

Innan du kan skapa en utvecklingsbutik måste du ha ett konto för Shopify Plus-partner.

Steg:

1. Klicka på Butiker i din partnerinstrumentpanel.
  2. Klicka på Lägg till butik > Skapa utvecklingsbutik.
  3. Välj Skapa en butik att testa och bygga i avsnittet Användning av utvecklingsbutik.
  4. Ange ett namn för din butik i avsnittet Butiksuppgifter.

5. Under Vilken version vill du testa? väljer du Shopify Plus sandbox

6. Klicka på Skapa utvecklingsbutik.

Mer information