Shopify Plus-partner sandlådebutiker

Shopify Plus-partners kan skapa sandlådebutiker för Shopify Plus och använda dem för att lära sig hur man bygger på Shopify Plus och skapar demos för potentiella handlare.

Fristående sandbox-butiker kan inte läggas till i en Shopify Plus sandbox-organisation. Om du vill skapa en sandbox-butik som ingår i en organisation, måste du göra det från sandbox-organisationens administratör. Läs mer om Shopify Plus sandbox-organisationer.

Funktioner och begränsningar

Sandlådebutiker innehåller de flesta funktionerna som finns tillgängliga i Shopify Plus-planen. Denna butik är varumärkt Shopify Plus, precis som vanliga handlarbutiker.

Du kan göra följande när du använder en sandlådebutik:

• Gör ett obegränsat antal testordrar via en betalningsleverantör med den falska gatewayen .
  • Bearbeta ett obegränsat antal testordrar.
  • Skapa ett obegränsat antal unika produkter.
  • Få tillgång till Shopify Plus-funktioner i admin, till exempel grossistkanalen.
  • Få åtkomst till Shopify plus-appar, till exempel Flow, Launchpad och Transporter.
  • Använd Shopify Plus API-samtalsavgifter.
  • Få tillgång till anpassade utcheckningar. Be din partnermanager att aktivera den här funktionen.
  • Installera betalappar. Du kan installera och betala för så många appar som du vill ha i en sandlådebutik.
  • Bearbeta 500 verkliga beställningar.
  • Skapa ett obegränsat antal privata appar istället för 10.

Sandlådebutiker skiljer sig från Shopify Plus-butiker på följande sätt:

• Du kan endast komma åt sandlådeversionen av Avalara AvaTax.
  • Din sandlådebutik kan inte använda SSL-certifikat för utvidgad validering (även känd som EV SSL).
  • En sandlådebutik är endast för utvecklingsändamål. Du kan inte konvertera en sandlådebutik till en Shopify eller Shopify Plus-butik.

Skapar sandlådebutiker

Innan du kan skapa en utvecklingsbutik måste du ha ett Shopify Plus-partnerkonto .

Steg:

1. Logga in på din partner-kontrollpanel.
  2. Klicka på butiker.
  3. Klicka på lägg till butik.
  4. I avsnittet butikstyp väljer du Shopify Plus sandlådebutik.
  5. Ange ett namn för din butik och ett lösenord som du kan använda för att logga in i avsnittet inloggningsinformation. Som standard används e-postadressen som är kopplad till din partnerpanel som användarnamn, men du kan ändra det om du vill.
  6. Klicka på Spara.

Mer information