Shopify Plus-partner sandlådebutiker

Shopify Plus-partners kan skapa sandlådebutiker för Shopify Plus och använda dem för att lära sig hur man bygger på Shopify Plus och skapar demos för potentiella handlare.

Funktioner och begränsningar

Sandlådebutiker innehåller de flesta funktionerna som finns tillgängliga i Shopify Plus-planen. Denna butik är varumärkt Shopify Plus, precis som vanliga handlarbutiker.

Du kan göra följande när du använder en sandlådebutik:

• Gör ett obegränsat antal testordrar via en betalningsleverantör med den falska gatewayen .
  • Bearbeta ett obegränsat antal testordrar.
  • Skapa ett obegränsat antal unika produkter.
  • Få tillgång till Shopify Plus-funktioner i admin, till exempel grossistkanalen.
  • Få åtkomst till Shopify plus-appar, till exempel Flow, Launchpad och Transporter.
  • Använd Shopify Plus API-samtalsavgifter.
  • Få tillgång till anpassade utcheckningar. Be din partnermanager att aktivera den här funktionen.
  • Installera betalappar. Du kan installera och betala för så många appar som du vill ha i en sandlådebutik.
  • Bearbeta 500 verkliga beställningar.
  • Skapa ett obegränsat antal privata appar istället för 10.

Sandlådebutiker skiljer sig från Shopify Plus-butiker på följande sätt:

• Du kan endast komma åt sandlådeversionen av Avalara AvaTax.
  • Din sandlådebutik kan inte använda SSL-certifikat för utvidgad validering (även känd som EV SSL).
  • En sandlådebutik är endast för utvecklingsändamål. Du kan inte konvertera en sandlådebutik till en Shopify eller Shopify Plus-butik.

Skapar sandlådebutiker

Innan du kan skapa en utvecklingsbutik måste du ha ett Shopify Plus-partnerkonto .

Steg:

1. Logga in på din partner-kontrollpanel.
  2. Klicka på butiker.
  3. Klicka på lägg till butik.
  4. I avsnittet butikstyp väljer du Shopify Plus sandlådebutik.
  5. Ange ett namn för din butik och ett lösenord som du kan använda för att logga in i avsnittet inloggningsinformation. Som standard används e-postadressen som är kopplad till din partnerpanel som användarnamn, men du kan ändra det om du vill.
  6. Klicka på Spara.

Lära sig mer