Partnerns startsida

Startsidan ger en snabb överblick över partnerorganisationens resultat och aktivitet. Du kan se det genom att logga in på partnerinstrumentpanelen. Baserat på dina behörigheter i din partnerorganisation kan du ha åtkomst till att se olika komponenter som listas nedan.

Skärmdump av partner-hemsidan i helsida

På den här sidan

Översikt över startsidan

Nedan följer listan över alla avsnitt som du kan se på startsidan som motsvarar skärmdumpen ovan.

Modul Beskrivning
1 Kritisk avisering En banner för kritiska aviseringar visas för användare som inte har läst den senaste kritiska aviseringen.
2 Butiker För användare som har behörighet att se partnerorganisationens butiker listar det här avsnittet de fem senast åtkomna butikerna. Du kan klicka på butiksnamnet för att visa sidan för butiksuppgifter, eller klicka på inloggningsknappen för att komma åt butikens Shopify-admin. Om du har de nödvändiga behörigheterna kan du även skapa en ny butik eller begära åtkomst till handlarbutiker via samarbetspartnerkonto.
3 Företagsöversikt För användare som har behörighet att se ekonomi eller hänvisningar har det här avsnittet upp till tre metriska kort. För användare som har behörighet att se ekonomi visas ett utbetalningskort som visar det väntande utbetalningsbeloppet och det totala utbetalningsbeloppet för året hittills. Om du håller markören över kortrubriken visas ett verktygstips som visar det väntande utbetalningsdatumet. För användare som har behörighet att se hänvisningar visas ett kort för aktiva butikshänvisningar som visar både totalt antal aktiva butikshänvisningar och de butiker som hänvisats under året. Användare som har behörighet att se hänvisningar visas också ett leads-kort som visar både livstids-leads som skickats in och de leads som skickats in i år. Alla tre mätvärdena är klickbara och tar dig till relevanta sidor i kontrollpanelen.
4 Senaste lead-aktiviteten För användare som har behörighet att se hänvisningar har det här avsnittet en tidslinje för leadaktivitet. Upp till fyra leads visas i den här tidslinjevyn, med en Visa fler-knapp som länkar till leads-sidan i kontrollpanelen. Det finns också en Skicka nytt lead-knapp högst upp i avsnittet som gör det möjligt för dig att skicka leads.
5 Rekommenderade resurser Det här avsnittet innehåller länkar till Shopifys partnerblogg, Shopifys försäljningsresurser, webbinarier för partnersessioner och kurser från vårt Shopify Foundations Certification-program.
Obs! Dessa resurser är endast på engelska.
6 Ändringslogg Det här avsnittet visar de senaste posterna från Shopifys ändringslogg. Klicka på länken Visa mer för att komma åt hela ändringsloggen.
Obs! Ändringsloggen finns endast på engelska.