Att skapa Shopify-appar

Shopify API ger nästan obegränsade möjligheter att koppla Shopify-plattformen till tredjepartsprogram.

Det finns två sätt att tjäna pengar på med att bygga appar för Shopify-butiker:

1. Skapa en anpassad app för en klient: Använd Shopify API för att bygga och sälja en app som lägger till funktioner och funktionalitet i en klients Shopify-butik.
  2. Bygg en app och sälj den i Shopify App Store: Du erhåller 80 % för varje såld app.

Kom igång:

Börja direkt med att skapa din första Shopify-app med våra startguider. Vi går igenom processen för att få en API-nyckel, skapa en testbutik och prova API.

Publicera din app:

Tryck bara på "skicka" i ditt Partner-konto. När din app är godkänd kan du till och med få en specialplats högst upp i Shopify App Store.

Tjäna pengar:

Shopifys Billing API gör det enkelt att fakturera kunder med återkommande månatliga avgifter eller engångsinköp. Du hittar detaljerade intäkts- och installationsmetoder för var och en av dina appar på Apps-sidan i din Partner-kontrollpanel.

Läs mer