Shopify Plus Partner-program

Partnerprogrammet Shopify Plus stöder Shopify-handlare genom att skapa tjänster i världsklass och lösningar som behövs för att utöka deras verksamheter. Programmet är tillgängligt för Shopify partner som uppvisar produktkvalitet, service, prestanda, sekretess och support på en nivå som uppfyller de avancerade kraven på Shopify Plus-handlare.

I det här programmet är Shopify vanligtvis partner med följande typer av organisationer:

• Design-och utvecklingsbyråer
  • Digitala marknadsföringsbyråer
  • Systemintegratörer
  • Företagskonsulter

Obs! Om du vill utveckla appar för Shopify Plus-handlare så ska du överväga att gå med i Shopify Plus certifierade app-program.

Partner i partnerprogrammet Shopify Plus förser Shopify-handlare med en rad olika helhetsaffärslösningar, till exempel:

• Anpassad webbplatsutveckling
  • Migrering från andra plattformar
  • Marknadsföring, varumärkeshantering och fortlöpande strategi
  • UX och design
  • System-och app-integrationer
  • Resursplanering för företag
  • Digitala marknadsföringslösningar
  • Företagsplanering och konsultation

Besök vårt Shopify Plus partnerregister om du vill ha en detaljerad översikt av de erbjudanden av tjänster som för tillfället finns tillgängliga.

På den här sidan

Programförmåner

Som en del av programmet får Shopify Plus-partner flera förmåner, bland annat:

• Tillgång till exklusiv Shopify Plus-utbildning, träning och resurser som skapar oberoende
  • Möjlighet att omfattas av Shopify Plus försäljningsmöjligheter
  • Möjlighet att omfattas av Shopify Plus marknadsföringsaktiviteter
  • Möjlighet till återkommande provision och bonusar för partnerprogramaktiviteter
  • Stöd från en community med branschledande byråer och leverantörer av handelsteknologi som hjälper dig att lyckas
  • Tillgång till en privat chattgrupp för Shopify Plus-partner
  • Offentligt erkännande och Shopify Plus-partnerstatus

Shopify Plus-partner får även en företagsprofil som belyser deras tjänsteutbud. Den här profilen görs tillgänglig offentligt i Shopify Plus partnerregister.

Obs! I början av 2024 ersätts Shopify Plus-partnerkatalogen av en enhetlig Shopify Partner Directory. Mer information.