Shopify Plus-partner sandbox-butikker

Shopify Plus-partnere kan opprette sandbox-butikker for Shopify Plus. De kan bruke dem til å lære hvordan de bygger på Shopify Plus og for å opprette demoer til potensielle forhandlere.

Frittstående sandkassebutikker kan ikke legges til i en Shopify Plus-sandkasseorganisasjon. Hvis du vil opprette en sandkassebutikk som er en del av en organisasjon, må du gjøre det fra inne i administratoren for sandkasseorganisasjonen. Finn ut mer Shopify Plus ulike sandkasseorganisasjoner.

Funksjoner og begrensninger

Sandkassebutikker inneholder flesteparten av funksjonene som er tilgjengelige med Shopify Plus-abonnementet. Denne butikken er merket Shopify Plus, på samme måte som vanlige forhandlerbutikker.

Du kan gjøre følgende når du bruker en sandbox-butikk:

• Gjør et ubegrenset antall testkjøp gjennom en falsk gateway-betalingsleverandør.
  • Behandle et ubegrenset antall testbestillinger.
  • Opprett et ubegrenset antall unike produkter.
  • Få tilgang til Shopify Plus-funksjoner i administrator, for eksempel engroskanalen.
  • Få tilgang til Shopify Plus-apper, som Launchpad.
  • Bruk Shopify Plus API-anropspriser.
  • Få tilgang til tilpassede kasser. Be partnerlederen om å aktivere denne funksjonen.
  • Installer betalte apper. Du kan installere og betale for så mange apper du vil i en sandbox-butikk.
  • Behandle 500 reelle bestillinger.
  • Opprett et ubegrenset antall tilpassede apper i stedet for 10.

Sandbox-butikker skiller seg fra Shopify Plus-butikker på følgende måter:

• Du har bare tilgang til sandbox-versjonen av Avalara AvaTax.
  • Sandbox-butikken kan ikke bruke Extended Validation SSL-sertifikater (også kjent som EV SSL).
  • En sandkassebutikk er kun tiltenkt testing og demoformål. De kan ikke overføres til en forhandler eller oppgraderes til et betalt abonnement som en utviklingsbutikk.

Opprette sandbox-butikker

Før du kan opprette en utviklingsbutikk, må du ha en Shopify Plus-partnerkonto.

Steg:

1. Klikk på Butikker fra partnerinstrumentbordet.
  2. Klikk på Legg til butikk > Opprett utviklingsbutikk.
  3. Velg Opprett en butikk for å teste og bygge i seksjonen Bruk av utviklingsbutikk.
  4. Skriv inn et navn på butikken i seksjonen Butikkdetaljer.

5. Velg Shopify Plus-sandkasse under Hvilken versjon ønsker du å teste?

6. Klikk på Opprett utviklingsbutikk.

Les mer