Shopify Plus-partner sandbox-butikker

Shopify Plus-partnere kan opprette sandbox-butikker for Shopify Plus. De kan bruke dem til å lære hvordan de bygger på Shopify Plus og for å opprette demoer til potensielle forhandlere.

Funksjoner og begrensninger

Sandbox-butikker tilbyr de fleste av de funksjonene som finnes for Shopify Plus-abonnenter. Denne butikken er merket Shopify Plus, akkurat som vanlige kjøpmannsbutikker.

Du kan gjøre følgende når du bruker en sandbox-butikk:

• Gjør et ubegrenset antall testkjøp gjennom en falsk gateway-betalingsleverandør.
  • Behandle et ubegrenset antall testbestillinger.
  • Opprett et ubegrenset antall unike produkter.
  • Få tilgang til Shopify Plus-funksjoner i administratoren, for eksempel Engros-kanalen.
  • Få tilgang til Shopify Plus-apper, som for eksempel Flow, Launchpadog Transporter.
  • Bruk Shopify Plus API-anropspriser.
  • Få tilgang til tilpassede kasser. Be partnerlederen om å aktivere denne funksjonen.
  • Installer betalte apper. Du kan installere og betale for så mange apper du vil i en sandbox-butikk.
  • Behandle 500 reelle bestillinger.
  • Opprett et ubegrenset antall private apper i stedet for 10.

Sandbox-butikker skiller seg fra Shopify Plus-butikker på følgende måter:

• Du har bare tilgang til sandbox-versjonen av Avalara AvaTax.
  • Sandbox-butikken kan ikke bruke Extended Validation SSL-sertifikater (også kjent som EV SSL).
  • En sandbox-butikk egner seg kun til utviklingsformål. Du kan ikke konvertere en sandbox-butikk til en Shopify- eller Shopify Plus-butikk.

Opprette sandbox-butikker

Før du kan opprette en utviklingsbutikk, må du ha en Shopify Plus-partnerkonto.

Steg:

1. Logg på partnerinstrumentbordet.
  2. Klikk på Butikker.
  3. Klikk på Legg til butikk.
  4. I butikktype-seksjonen velger du Shopify Plus Sandbox-butikk.
  5. I påloggingsinformasjonsseksjonen angir du navnet på butikken og passordet du skal logge inn med. Det standardinnstilte brukernavnet er den samme e-postadressen som er knyttet til partner-instrumentbordet, men du kan endre brukernavnet hvis du vil.
  6. Klikk på Lagre.

Les mer