Administrere teamkontoene dine

Du kan velge hvilken informasjon hver enkelt gruppekonto kan få tilgang til fra team-siden i partner-instrumentbordet. Det finnes to ulike typer kontoer:

• Eiere har tillatelse til å se og gjøre alt. De kan også legge til og fjerne andre eiere eller gjøre om statusen på en eksisterende personal-medlemskonto til en eierkonto.
  • Medarbeidere kan bare se eller administrere sensitiv firmainformasjon, for eksempel økonomisk informasjon, dersom du gir dem tilgang.

Sensitive tilganger

Du kan gi personalmedlemmer følgende tillatelser. Disse tillatelsene kontrollerer informasjonen personalmedlemmet kan vise og administrere i partnerinstrumentbordet.

Sensitive tillatelser for partnerinstrumentbordet
Tillatelse Beskrivelse
Vis økonomisk informasjon Vise og redigere utbetalingsinformasjon på Innstillinger-siden, og vise Annonsefakturering-siden. Kontoeiere har tilgang til disse sidene som standard.
Vis annonser Vise instrumentbordet for annonserapportering.
Administrer annonser Opprett og gjør endringer i Shopify App Store-annonser. Denne tillatelsen lar også brukere vise instrumentbordet for annonserapportering.
Administrer butikker Opprette, administrere og overlevere utviklingsbutikker, be om tilgang til butikker og logge inn i butikker. Med både denne tillatelsen og Administrer apper kan et personalmedlem eksportere oppføringer for gjeldende brukere av appene dine.
Administrer apper Vise og redigere appkonfigurasjoner og oppføringer i Shopify App Store. Med både denne tillatelsen og Administrer butikker kan et personalmedlem eksportere oppføringer for gjeldende brukere av appene dine.
Administrer temaer Vise og redigere temaoppføringer, og laste opp en ny versjon til Shopify Theme Store.
Administrere medlemmer Legge til eller fjerne personer fra teamet, og endre tillatelsene deres.
Administrere offentlige oppføringer Administrere apper, temaer og ekspertoppføringer.
Administrer jobber Vise jobber, svare på jobbforespørsler, skrive tilbud og sende fakturaer for jobber som er opprettet gjennom Ekspertmarkedsplassen.
Administrer samarbeidspartnerkampanjer Se Samarbeidspartnerverktøy-siden, og samarbeidspartnerverktøy på Henvisninger-siden. Administrere samarbeidspartnerkampanjer.
Se henvisninger Vise Henvisninger-siden.

Opprett en ny konto

Slik inviterer du et nytt teammedlem til partner-instrumentbordet:

1. Fra partnerinstrumentbordet klikker du på Team.
  2. Finn ut hvilken type konto du vil opprette, og klikk enten Inviter eier eller Inviter medarbeider.

- Eiere har tillatelse til å se og gjøre alt. De kan også legge til og fjerne andre eiere eller gjøre om statusen på en eksisterende personal-medlemskonto til en eierkonto. - Medarbeidere kan bare se eller administrere sensitiv firmainformasjon, for eksempel økonomisk informasjon, dersom du gir dem tilgang.

1. Skriv inn en gyldig e-postadresse i e-postfeltet.

2. Hvis du oppretter en personalkonto velger du informasjonen du vil at de skal kunne se i seksjonen Sensitive tillatelser. Du kan endre disse tillatelsene senere hvis du ønsker det.

3. Når du er ferdig, klikker du på Send invitasjon.

Endre tilgangen til en konto

Du kan gjøre følgende endringer i team-kontoene dine:

• Legg til eller fjern sensitive tillatelser for en eksisterende personalkonto.
  • Gjør om statusen på en personalkonto til en eierkonto.
  • Fjern en kontos tilgang til partnerinstrumentbordet.

Trinn:

1. Fra partnerinstrumentbordet klikker du på Team.
  2. Klikk på navnet til personen hvis konto du vil endre.
  3. Gjør de nødvendige endringene på kontoen deres.
  4. Når du er ferdig klikker du på Lagre.

Velg ønsket språk

Instrumentbordet for partnere er tilgjengelig på flere språk. Du kan velge språk på Din profil-side.

Trinn:

1. Fra partnerinstrumentbordet klikker du på kontonavnet ditt.
    Åpne profilen din
  2. Klikk på Din profil.
  3. I opplysninger-delen velger du språket du vil bruke fra språk-menyen.
  4. Klikk på Lagre.

Sikre kontoen din

Du kan legge til forbedret sikkerhet i partner-kontoen din gjennom å aktivere app- eller SMS-godkjenning. For å finne ut mer om disse alternativene, kan du se sikre kontoen din med totrinnsautentisering.

Trinn:

1. Fra partnerinstrumentbordet klikker du på kontonavnet ditt.
    Åpne profilen din
  2. Klikk på Din profil.
  3. I flertrinnsautentisering-seksjonen klikker du på Aktiver app-godkjenning eller Aktiver SMS-godkjenningog følger deretter trinnene for å sikre kontoen din.

Gjenopprett kontoen din

Hvis noen logger på din personlige konto på instrumentbordet for partnere fra en ukjent enhet, vil du motta en e-post med en advarsel om at kontoen din er koblet til en ny enhet. Hvis du ikke gjenkjenner enheten, kan det hende at kontoen din er kompromittert. Hvis dette er tilfelle, må du iverksette tiltak for å beskytte informasjonen din med en gang.

Trinn:

1. Logg på e-postkontoen du bruker for å logge på instrumentbordet for partnere, og endre passordet for denne e-postkontoen.
  2. Logg på instrumentbordet for partnere og endre passordet for den personlige kontoen din. Hvis du ikke kan logge inn, må du tilbakestille passordet ditt. Hvis du ikke mottar en e-postadresse for tilbakestilling av passord, kan du kontakte Shopifys brukerstøtte.
  3. Godkjenn kontoen din med totrinnsautentisering: - Hvis du ikke har aktivert totrinnsautentisering, må du gjøre det nå for å oppnå ekstra sikkerhet ved pålogging.

• Hvis du ikke har tilgang til enheten du bruker til godkjenningen, må du logge på ved hjelp av en av gjenopprettingskodene som ble oppgitt da du konfigurerte totrinnsautentiseringen.
    • Hvis en inntrenger kom seg gjennom totrinnsautentiseringen, for eksempel ved å stjele enheten din, må du endre enheten din og konfigurere totrinnsautentisering på nytt.
  4. Sjekk og oppdater bankdetaljene for den PayPal-kontoen du bruker ved innbetalinger fra Shopify.

5. Gjennomgå de generelle kontoinnstillingene for å sørge for at all annen informasjon er riktig.