Administration af dit teams konti

Du kan vælge, hvilke oplysninger dine forskellige teamkonti har adgang til på siden Team i dit partnerkontrolpanel. Der er to forskellige slags konti:

• Ejere har tilladelse til at se og gøre alt. De kan også tilføje eller fjerne andre ejere eller ændre en eksisterende medarbejderkonto til en ejerkonto.
  • Medarbejdere kan kun se eller administrere følsomme virksomhedsoplysninger såsom økonomisk data, hvis du giver dem adgang.

Opret en ny konto

Sådan inviterer du et nyt teammedlem til at blive en del af dit partnerkontrolpanel:

1. Klik på Team i dit partnerkontrolpanel.
  2. Vælg, hvilken kontotype du vil oprette, og klik derefter på Inviter ejer eller Inviter medarbejder.

- Ejere har tilladelse til at se og gøre alt. De kan også tilføje eller fjerne andre ejere eller ændre en eksisterende medarbejderkonto til en ejerkonto. - Medarbejdere kan kun se eller administrere følsomme virksomhedsoplysninger såsom økonomisk data, hvis du giver dem adgang.

1. Angiv en gyldig mailadresse i feltet E-mail.

2. Hvis du opretter en medarbejderkonto, skal du vælge, hvilke oplysninger medarbejderen har adgang til i afsnittet Følsomme tilladelser. Du kan ændre disse tilladelser på et senere tidspunkt, hvis du vil.

- Se finansielle oplysninger: Se og rediger oplysninger om udbetalinger på siden Indstillinger. Kontoejere har adgang til dette som standard. - Administrer butikker: Opret, administrer, overdrag udviklingsbutikker, anmod om adgang til butikker og log ind på butikker. Medarbejdere kan eksportere optegnelser med de nu aktuelle brugere af dine apps, hvis de både har denne tilladelse og Administrer apps. - Administrer apps: Se og rediger appkonfigurationer og -oversigter i Shopify App Store. Medarbejdere kan eksportere optegnelser med de aktuelle brugere af dine apps, hvis de både har denne tilladelse og Administrer butikker. - Administrer temaer: Se og rediger temaopslaget, og upload en ny version til Shopifys temabutik. - Administrer medlemmer: Tilføj eller fjern personer fra teamet, og rediger deres tilladelser. - Administrer offentlige opslag: Administrer apps, temaer og ekspertoversigter. - Administrer job: Se job, svar på jobanmodninger, skriv forslag, og send fakturaer for job, der er oprettet via Experts Marketplace.

1. Klik på Send invitation, når du er færdig.

Rediger adgang til en konto

Du kan foretage følgende ændringer af dine teamkonti:

• Tilføje eller fjerne følsomme tilladelser for en eksisterende medarbejderkonto.
  • Gøre en medarbejderkonto til en ejerkonto.
  • Fjerne adgangen til dit partnerkontrolpanel for en konto.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Team i dit partnerkontrolpanel.
  2. Klik på navnet på den person, som ejer den konto, du vil ændre.
  3. Foretag de nødvendige ændringer af kontoen.
  4. Når du er færdig, skal du klikke på Gem.

Vælg dit foretrukne sprog

Vores partnerkontrolpanel er tilgængeligt på flere sprog. Du kan vælge dit foretrukne sprog på siden Din profil.

Fremgangsmåde:

1. Klik på dit kontonavn i partnerkontrolpanelet.
    Åbn Din profil
  2. Klik på Din profil.
  3. Vælg dit foretrukne sprog i menuen Foretrukket sprog, som findes i afsnittet Oplysninger.
  4. Klik på Gem.

Beskyt din konto

Du kan gøre din partnerkonto mere sikker ved at aktivere appgodkendelse eller sms-godkendelse. Se Gør din konto sikker med totrinsgodkendelse, hvis du vil have mere at vide om disse typer af godkendelser.

Fremgangsmåde:

1. Klik på dit kontonavn i partnerkontrolpanelet.
    Åbn Din profil
  2. Klik på Din profil.
  3. Klik på Aktivér appgodkendelse eller Aktivér sms-godkendelse i afsnittet Flertrinsgodkendelse, og følg trinnene til at sikre din konto.

Gendan din konto

Hvis nogen logger ind på din personlige konto til dit partnerkontrolpanel fra en ukendt enhed, modtager du en e-mail med en advarsel om, at der er oprettet forbindelse til din konto fra en ny enhed. Hvis du ikke genkender enheden, er din konto muligvis blevet kompromitteret. Sørg for at beskytte dine data med det samme, hvis din konto er blevet kompromitteret.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på den e-mailkonto, du bruger til at logge ind på dit partnerkontrolpanel, og skift derefter adgangskoden til den pågældende e-mailkonto.
  2. Log ind på dit partnerkontrolpanel, og skift adgangskoden til din personlige konto. Hvis du ikke kan logge ind, skal du nulstille din adgangskode. Kontakt Shopify Support, hvis du ikke modtager en e-mail til nulstilling af din adgangskode.
  3. Godkend din konto ved hjælp af totrinsgodkendelse: - Hvis du ikke har aktiveret totrinsgodkendelse, skal du gøre det nu som en ekstra sikkerhed ved login.

• Hvis du ikke har adgang til enheden, du bruger til at godkende, skal du logge ind ved hjælp af én af de gendannelseskoder, du modtog, da du konfigurerede totrinsgodkendelsen.
    • Hvis en kriminel har kunnet omgå din totrinsgodkendelse, f.eks. ved at stjæle din enhed, skal du ændre din enhed og konfigurere totrinsgodkendelsen igen.
  4. Kontrollér og opdater dine bankoplysninger for den PayPal-konto, du bruger til betalinger fra Shopify.

5. Gennemgå dine generelle kontoindstillinger for at sikre dig, at alle dine andre informationer er rigtige.