Administrer partnerindstillinger

Dine partnerindstillinger giver dig mulighed for at administrere vigtige oplysninger om din partnerorganisation, herunder følgende varer:

• Kontaktoplysninger for din virksomhed. Shopify bruger disse oplysninger til at kommunikere med dig om vigtige opdateringer og oplysninger om din partnerorganisation og de teknologier, du bruger.
  • Finansielle oplysninger, herunder udbetalingsmetoder for indtjening, skatteoplysninger og faktureringsoplysninger for partnerudgifter.
  • Legitimationsoplysninger til partnerværktøjer som Partner-API'en og Shopify-CLI.

Opdater partnerindstillinger

1. Log ind på Partnerkontrolpanelet.
  2. Vælg Indstillinger i menuen Til venstre.
  3. Udfyld oplysningerne for den indstilling, du vil redigere, eller klik på indstillingen Vis eller Administrer for at udvide indstillingen.
  4. Klik på Gem.

Oversigt over partnerindstillinger

Herunder kan du finde en liste med kategorier af indstillinger, som du kan kontrollere for din partnerorganisation.

Afsnit Beskrivelse
Kontooplysninger Shopify-profilen for den bruger, der er logget ind.
Virksomhedsoplysninger Grundlæggende oplysninger om din partnerorganisation, herunder din virksomheds navn og website.
Kontaktinformation Kontaktoplysninger for din partnerorganisation.

Disse oplysninger omfatter din virksomhedsmailadresse, hvor al vigtig kommunikation fra Shopify sendes. Sørg for, at du holder denne mailadresse opdateret, og hold regelmæssigt øje med indbakken.
Udviklers kontaktoplysninger i nødstilfælde En mailadresse, hvor Shopify giver dig besked om tekniske problemer eller opdateringer, der påvirker din app. Shopify kan f.eks. bruge denne mailadresse til at informere dig om bagudkompatible ændringer i API-versionen, som din app bruger, eller en fejl eller udfald, der påvirker et stort antal shopejere. Kontaktoplysninger til udviklere i nødstilfælde er et krav for at kunne vise din app i Shopify App Store.

Du kan få mere at vide om kravene til denne konto og om, hvordan du leverer disse oplysninger til apps, som ikke er angivet i Shopify App Store, ved at besøge Shopify.dev.
Udbetalinger Indstillingerne for din udbetalingsmetode for indtjening.

Få mere at vide om administration af din udbetalingsmetode.
Afgifter Eventuelle momsnumre for din virksomhed.Disse identifikationsnumre bruges til at beregne den moms, der anvendes på de kommissioner, du opkræver Shopify for affiliate-henvisninger, henvisninger fra udviklere og Shopify Plus-henvisninger.

Få mere at vide om, hvordan skat beregnes.
Fakturaer En valgfri bemærkning, der vises nederst på dine fakturaer for Shopify-gebyrer og annoncefakturaer for App Store.
Fakturering Betalingsmetoder, fakturaer og kreditter for debiteringer, der er relateret til din partnerkonto, som f.eks. App Store-annoncer.
Partner API-klienter De API-klienter, du kan bruge til at forespørge GraphQL Partner-API'en. Du kan oprette eller fjerne klienter og styre de tilladelser, der tildeler API-adgang til din partnerorganisations oplysninger.
CLI-token Tokens, der giver dig mulighed for at arbejde med apps via Shopifys CLI via programmet.

Få mere at vide om brug af CLI-tokens i en cd-kanal.