Yhteistyökumppaniasetusten hallinnointi

Yhteistyökumppaniasetusten avulla voit hallita yhteistyökumppaniorganisaatiotasi koskevia keskeisiä tietoja, kuten seuraavia:

• Yrityksesi yhteystiedot. Shopify käyttää tätä tietoa kommunikoidakseen kanssasi tärkeistä yhteistyökumppaniorganisaatiotasi ja teknologioitasi koskevista päivityksistä ja tiedoista.
  • Taloudelliset tiedot, kuten tulojen tulomaksutavat, verotiedot ja yhteistyökumppanin kulujen laskutustiedot.
  • Yhteistyökumppanityökalujen, kuten Partner API:n ja Shopify CLI:n, kirjautumistunnukset.

Yhteistyökumppaniasetusten päivittäminen

1. Kirjaudu Partner Dashboardiin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset.
  3. Täytä muokattavan asetuksen tiedot tai laajenna asetus klikkaamalla asetusta Näytä tai Hallinnoi.
  4. Klikkaa Tallenna.

Yhteistyökumppaniasetusten yleiskatsaus

Alla on luettelo yhteistyökumppaniorganisaatiotasi koskevien asetusten luokista, joita voit hallinnoida.

Osio Kuvaus
Tilitiedot Sisäänkirjautuneen käyttäjän Shopify-profiili.
Yrityksen tiedot Perustiedot yhteistyökumppaniorganisaatiosta, mukaan lukien yrityksesi nimi ja verkkosivusto.
Yhteystiedot Yhteistyökumppaniorganisaatiosi yhteystiedot.

Nämä tiedot sisältävät organisaatiosi yrityssähköpostiosoitteen, johon kaikki Shopifyn tärkeät viestit lähetetään. Varmista, että pidät tämän sähköpostiosoitteen ajan tasalla ja seuraat saapuneet-kansiota säännöllisesti.
Kehittäjän yhteystiedot hätätilanteita varten Sähköpostiosoite, johon Shopify lähettää sinulle ilmoituksen sovellukseesi vaikuttavista teknisistä ongelmista tai päivityksistä. Shopify voi esimerkiksi käyttää tätä sähköpostiosoitetta ilmoittaakseen sinulle sovelluksesi käyttämän API-version taaksepäin yhteensopimattomista muutoksista taikka ohjelmavirheestä tai käyttökatkoksesta, joka vaikuttaa merkittävään määrään kauppiaita. Kehittäjän hätäyhteystiedot ovat edellytys sovelluksesi pääsylle Shopify App Storeen.

Lue lisää tätä tiliä koskevista vaatimuksista ja siitä, miten voit antaa nämä tiedot sovelluksista, joita ei ole Shopify App Storessa, osoitteessa Shopify.dev.
Tulomaksut Tulojen tulomaksutavan asetukset.

Lue lisää tulomaksutavan hallinnasta.
Verot Yrityksesi verotunnukset. Näitä tunnuksia käytetään kumppaniviittauksista, testikauppaviittauksista ja Shopify Plus -viittauksista Shopifylta veloitettaviin provisioihin sovellettavien myyntiverojen laskemiseen. Lue, miten verot lasketaan.
Laskut Valinnainen huomautus, joka näkyy Shopify-maksujen ja Shopify App Storen mainosten laskujen alaosassa.
Laskutus Yhteistyökumppanitiliisi liittyvien veloitusten, jotka liittyvät esimerkiksi Shopify App Store -mainoksiin, maksutavat, laskut ja hyvitykset.
Partner API ‑asiakkaat API-asiakkaat, joita voit käyttää GraphQL Partner API -kyselyihin. Voit luoda tai poistaa asiakkaita ja hallita käyttöoikeuksia, jotka antavat API:lle pääsyn yhteistyökumppaniorganisaatiosi tietoihin.
CLI-tunnus Tunnukset, joiden avulla voit työskennellä sovellusten kanssa ohjelmallisesti käyttämällä Shopify CLI:tä.

Lue lisää CLI-tunnusten käyttämisestä CD-putkessa.