Oprettelse af udviklingsbutikker

Du kan oprette et ubegrænset antal udviklingsbutikker som Shopify-partner. En udviklingsbutik er en gratis Shopify-konto, der har nogle få begrænsninger. Du kan bruge en udviklingsbutik til at afprøve temaer eller apps, som du laver, eller til at konfigurere en Shopify-konto for en kunde. Hvis du konfigurerer en udviklingsbutik og overfører den til en klient, får du en løbende kommission.

Funktioner og begrænsninger i udviklingsbutikker

Udviklingsbutikker har de fleste af funktionerne, der er tilgængelige med et Advanced Shopify-abonnement.

Når du udvikler og tester en udviklingsbutik, kan du gøre følgende:

• Behandle et ubegrænset antal testordrer
  • Oprette et ubegrænset antal unikke produkter
  • Oprette op til 10 private apps
  • Tildele et tilpasset domæne

Der er dog nogle ting, du ikke kan gøre med en udviklingsbutik, før den overgår til et betalt abonnement, f.eks.:

• Installere betalte apps (bortset fra et udvalg af partnervenlige apps)
  • Behandl ordrer via en aktiv betalingudbyder, f.eks. ved at gennemføre et køb i webshoppen

Smugkig til udviklere

Du kan aktivere smugkig til udviklere, når du opretter en udviklingsbutik. Smugkig til udviklere giver dig tidlig adgang til nye funktioner i Shopify, så du kan udvikle og teste dine apps i forhold til nye funktioner, før de er tilgængelige for shopejerne.

En udviklingsbutik, der har aktiveret smugkig til udviklere, indeholder alle funktionerne, der er tilgængelige med et Advanced Shopify-abonnement. Butikken kan dog ikke overdrages til en anden ejer eller overgå til et betalt abonnement.

Typer af udviklingsbutikker

Partnere bruger udviklingsbutikker til to primære formål:

• Når du tester en app eller et tema, der stadig er under udvikling.
  • Når du udvikler en Shopify-butik på vegne af en klient.

I begge tilfælde er processen med at udvikle en udviklingsbutik den samme. Der er dog nogle funktioner i udviklingsbutikken, som f.eks. smugkig til udviklere, der forhindrer dig i at overføre butikken til en klient.

Opret en udviklingsbutik for at teste apps eller temaer

Du skal have en Shopify-partnerkonto for kunne oprette en udviklingskonto.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på dit Partnerkontrolpanel.
  2. Klik på Butikker.
  3. Klik på Tilføj butik.
  4. Vælg Udviklingsbutik i afsnittet Butikstype.
  5. Angiv et navn til din butik samt en adgangskode, du kan logge ind med, i afsnittet Loginoplysninger. E-mailadressen, der er knyttet til dit partnerkontrolpanel, bruges som standard. Du kan dog ændre dette, hvis du vil.
  6. Valgfri: Aktivér smugkig til udviklere ved at markere Opret en butik, der ikke kan overdrages, men som bruger smugkig til udviklere. Vælg en version af smugkig til udviklere på rullelisten.
  7. Angiv din adresse i afsnittet Butiksadresse.
  8. Valgfrit: Vælg en årsag til oprettelsen af denne udviklingsbutik i afsnittet Formål for butik.
  9. Klik på Gem.

Når du er færdig med arbejdet på en udviklingsbutik, kan du arkivere den.

Opret en udviklingsbutik til en klient

Du skal have en Shopify-partnerkonto for kunne oprette en udviklingskonto.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på dit Partnerkontrolpanel.
  2. Klik på Butikker.
  3. Klik på Tilføj butik.
  4. Vælg Udviklingsbutik i afsnittet Butikstype.
  5. Angiv et navn til din butik samt en adgangskode, du kan logge ind med, i afsnittet Loginoplysninger. E-mailadressen, der er knyttet til dit partnerkontrolpanel, bruges som standard. Du kan dog ændre dette, hvis du vil.
  6. Angiv din klients adresse i afsnittet Butiksadresse.
  7. Vælg Udvikling af en ny butik til en klient i afsnittet Formål for butik.
  8. Klik på Gem.

Du kan overdrage udviklingsbutikken til en kunde eller arkivere den, når du er færdig med den.