Sandkasseorganisationer til Shopify Plus-partnere

Shopify Plus-partnere kan oprette sandkasseorganisationer til Shopify Plus og bruge dem til at få mere at vide om, hvordan man udvikler i Shopify Plus samt til at oprette demoer til potentielle shopejere.

Sandkassebutikker er kun beregnet til test- og demonstrationsformål. Du kan ikke overføre en sandkassebutik til en shopejer eller opgradere den til et betalt abonnement som en udviklingsbutik.

Funktioner og begrænsninger

Sandkasseorganisationer har de fleste af de funktioner, der er tilgængelige i Shopify Plus-organisationsindstillingerne.

En sandkasseorganisation må kun indeholde Shopify Plus-sandkassebutikker. Når du opretter nye butikker i sandkasseorganisationens administrator, oprettes de som sandkassebutikker. Få mere at vide om funktionerne og begrænsningerne for Shopify Plus-sandkassebutikker.

• Du kan oprette op til fem sandkasseorganisationer fra din Plus-partnerkonto.
  • Du kan oprette op til fem sandkassebutikker i hver sandkasseorganisation.
  • De sandkassebutikker, som du opretter i sandkasseorganisationerne spores og tælles separat fra de sandkassebutikker, som du opretter i partnerkontrolpanelet.
  • Du kan ikke flytte sandkassebutikker, der er oprettet i partnerkontrolpanelet, til en sandkasseorganisation.
  • En sandkasseorganisation er kun beregnet til test- og demonstrationsformål. Du kan ikke overføre en sandkasseorganisation til en shopejer eller opgradere den til et betalt abonnement.
  • Du kan ikke fjerne eller omdøbe sandkasseorganisationer, når de er blevet oprettet.

Oprettelse af sandkasseorganisationer

Du skal have en Shopify Plus-partnerkonto for at kunne oprette en sandkasseorganisation.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på dit Partnerkontrolpanel.
  2. Klik på Sandkasseorganisationer.
  3. Klik på Tilføj organisation.
  4. Angiv et navn til din organisation i afsnittet Organisationsnavn. Adressen, der er knyttet til dit partnerkontrolpanel, bruges som standard. Du kan dog ændre dette, hvis du vil.
  5. Klik på Tilføj organisation.
  6. Din Shopify Plus-sandkasseorganisation er blevet oprettet. Der er blevet oprettet en sandkassebutik i din sandkasseorganisation. Når sandkassebutikken er oprettet, skal du klikke på den for at komme til Shopify Plus -organisationsindstillinger.

Få mere at vide