Sandbox-organisaties van Shopify Plus-partners

Shopify Plus-partners kunnen sandbox-organisaties aanmaken voor Shopify Plus. Deze kunnen ze gebruiken om te leren bouwen in Shopify Plus en om demo's te maken voor potentiële merchants.

Sandbox-organisaties zijn alleen bedoeld voor testen en demo's. Je kunt ze niet overdragen aan een merchant of upgraden naar een betaald abonnement, zoals een development store.

Functies en beperkingen

Sandbox-organisaties bevatten de meeste functies die beschikbaar zijn in de Organisatie-instellingen van Shopify Plus.

Een sandbox-organisatie kan alleen sandbox-winkels van Shopify Plus bevatten. Wanneer je nieuwe winkels aanmaakt in de sandbox-organisatiebeheerder, worden ze aangemaakt als sandbox-winkels. Lees meer over de functies en beperkingen van sandbox-winkels van Shopify Plus.

• Je kunt maximaal vijf sandbox-organisaties aanmaken met je Plus Partner-account.
  • Je kunt binnen elke sandbox-organisatie maximaal vijf sandbox-winkels aanmaken.
  • De sandbox-winkels die je binnen de sandbox-organisaties maakt, worden gevolgd en apart geteld van sandbox-winkels die je aanmaakt binnen het partnerdashboard.
  • Je kunt sandbox-winkels die binnen het partnerdashboard zijn gemaakt niet verplaatsen naar een sandbox-organisatie.
  • Een sandbox-organisatie is alleen bedoeld voor testen en demo's. Je kunt een sandbox-organisatie niet overdragen aan een merchant of upgraden naar een betaald abonnement.
  • Je kunt sandbox-organisaties niet verwijderen of hernoemen nadat ze zijn aangemaakt.

Sandbox-organisaties aanmaken

Voordat je een sandbox-organisatie kunt aanmaken, zorg je ervoor dat je een Shopify Plus-partneraccount hebt.

Stappen

1. Log in bij het partnerdashboard.
  2. Klik op Sandbox-organisaties.
  3. Klik op Organisatie toevoegen.
  4. Voer in de sectie Naam van organisatie een naam voor je organisatie in. Standaard wordt het adres dat aan je Partner Dashboard is gekoppeld gebruikt, maar dat kun je desgewenst veranderen.
  5. Klik op Organisatie toevoegen.
  6. Je sandbox-organisatie van Shopify Plus is aangemaakt. Er wordt binnen je sandbox-organisatie een sandbox-winkel aangemaakt. Nadat de sandbox-winkel is aangemaakt, klik je erop om naar de Organisatie-instellingen van Shopify Plus te gaan.

Meer informatie