Toegang tot winkels beheren

Partner-organisaties hebben vaak toegang tot meerdere ontwikkelingswinkels en beheerde winkels en hebben meerdere medewerkers die verschillende taken binnen de organisatie uitvoeren. Om het overzicht op je medewerkers te vergroten en de veiligheid van je merchant te handhaven, kun je de toegang tot winkels in je Partner-organisatie beperken tot alleen de medewerkers die toegang tot hen nodig hebben.

Je kunt de toegang tot winkels op twee plaatsen beheren:

• De Teampagina:op deze pagina kun je het toegangsniveau van een medewerker instellen voor verschillende winkeltypen en toegang tot specifieke winkels beheren.
  • De winkelgegevens: pagina teamleden: op de pagina van elke winkel ga je naar de pagina Teamleden om te zien wie toegang heeft tot de winkel en kun je medewerkerstoegang aan de winkel toevoegen of verwijderen.

Beheer toegang vanaf de pagina Team

Je kunt medewerkers toestemming geven om toegang te krijgen tot winkels die zijn verbonden met je Partner-organisatie. Je kunt toegang verlenen tot alle winkels of specifieke winkels. Meer informatie over de beschikbare machtigingen.

Stappen

1. Klik vanuit het partnerdashboard op Team.
  2. Klik op de naam van de medewerker wiens account je wilt wijzigen.
  3. Selecteer het toegangsniveau van de medewerker per winkeltype in het gedeelte winkeltoegang en acties.
  4. Als je Specifieke winkels voor een winkeltype hebt geselecteerd, klik je op Toegang beheren om de medewerker toegang te verlenen tot specifieke winkels.
  5. Klik op Opslaan wanneer je klaar bent.

Beheer toegang vanaf de winkelgegevens: pagina teamleden

Je kunt toegang tot een winkel verlenen of intrekken via de pagina Teamleden. Je kunt alleen toegang verlenen of intrekken op de pagina Teamleden als de medewerker het machtigingsniveau specifieke winkels voor het winkeltype heeft gekregen.

Op de pagina Teamleden kun je ook een volledige lijst bekijken met de medewerkers die toegang hebben tot de winkel.

Stappen

1. Klik vanuit het partnerdashboard op Winkels.
  2. Klik op de naam van de winkel die je wilt beheren.
  3. Klik in de kaart Teamleden op Weergave.
  4. Klik op de pagina Teamleden op Beheren.
  5. Gebruik de selectievakjes om de toegang van een medewerker tot deze winkel toe te staan of in te trekken.
  6. Klik op Toegang opslaan.