Kauppojen pääsyoikeuksien hallinnointi

Yhteistyökumppaniorganisaatioilla on usein pääsy useisiin testikauppoihin ja ylläpidettäviin kauppoihin, ja niillä on useita henkilöstön jäseniä, jotka suorittavat erilaisia tehtäviä organisaatiossa. Jotta voit lisätä henkilöstön jäsenten valvontaa ja ylläpitää kauppiaan turvallisuutta, voit rajoittaa pääsyä yhteistyökumppaniorganisaatiosi kauppoihin vain niihin henkilöstön jäseniin, jotka tarvitsevat käyttöoikeuksia.

Voit hallinnoida kauppoihin pääsyä kahdessa paikassa:

  • Tiimisivu: Tällä sivulla voit määrittää henkilöstön jäsenen pääsyn eri kauppatyypeille ja hallinnoida tiettyjen kauppojen käyttöoikeuksia.
  • Kaupan tiedot: Tiiminjäsensivu: Pääset kunkin kaupan sivulta Tiimin jäsenet -sivulle ja saat lisätietoja siitä, kenellä on pääsy kauppaan. Sivulla voit myös lisätä tai poistaa henkilöstön jäsenen pääsyn kauppaan.

Hallinnoi pääsyä tiimisivulta

Voit myöntää henkilöstön jäsenille oikeuden käyttää yhteistyökumppaniorganisaatioosi yhdistettyjä kauppoja. Voit myöntää pääsyn kaikkiin kauppoihin tai tiettyihin kauppoihin. Lisätietoja käytettävissä olevista käyttöoikeuksista.

Toimi näin:

  1. klikkaa Partner Dashboardissa Tiimi.
  2. Klikkaa sen henkilöstön jäsenen nimeä, jonka tiliä haluat muuttaa.
  3. Valitse henkilöstön jäsenen pääsytaso kaupan tyypin mukaan Kaupan pääsyoikeudet ja toiminnot -osiossa.
  4. Jos valitsit Tietyt kaupat kauppatyypiksi, klikkaa Hallinnoi pääsyä myöntääksesi henkilöstön jäsenille pääsyn tiettyihin myymälöihin.
  5. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Hallinnoi pääsyä Kaupan tiedot: Tiimin jäsenet -sivulta

Voit myöntää tai kumota kaupan käyttöoikeudet Tiimin jäsenet -sivulta. Voit myöntää tai kumota pääsyn Tiimin jäsenet -sivulta vain, jos henkilöstön jäsenelle myönnetään Tietyt kaupat -lupatyypin käyttöoikeustaso.

Tiimin jäsenet -sivulta voit myös tarkastella täydellistä luetteloa henkilöstön jäsenistä, joilla on pääsy kauppaan.

Toimi näin:

  1. klikkaa Partner Dashboardissa Kaupat.
  2. Klikkaa hallinnoitavan kaupan nimeä.
  3. Klikkaa Tiimin jäsenet -kortista Näytä.
  4. Klikkaa Tiimin jäsenet -sivulla Hallinnoi.
  5. Käytä valintaruutuja myöntääksesi tai peruuttaaksesi henkilöstön jäsenen pääsyn tähän kauppaan.
  6. Klikkaa Tallenna pääsy.