Anmodning om adgang til en kundes butik

Du kan bruge samarbejdspartnerkonti til at få direkte adgang til dine kunders butikker via dit eget partnerkontrolpanel. Samarbejdspartnerkonti giver dig kun adgang til de afsnit af en butik, som din kunde vil have, du kan se, og de tæller ikke med i en butiks medarbejderbegrænsning. Alle butikker, som du har adgang til ved hjælp af en samarbejdspartnerkonto, markeres som en Administreret butik i dit partnerkontrolpanel.

Begrænsninger

Du kan kun bruge samarbejdspartnerkonti til at logge ind på en butik via siden Butikker i dit partnerkontrolpanel. Du kan ikke logge ind på en butik via Shopify-appen, da samarbejdspartnerkonti ikke har tilknyttede adgangskoder.

Hvis du har brug for at få adgang til en kundes butik via Shopify-appen, skal din kunde tilføje en medarbejderkonto til dig med de korrekte kontotilladelser.

Anmod om adgang

Du skal sende en anmodning til butiksejeren via dit partnerkontrolpanel, hvis du vil have en samarbejdspartnerkonto til en kundes butik. Du kan også sende denne artikel til din kunde , som forklarer, hvordan samarbejdspartnerkonti virker.

Hvis du allerede har en medarbejderkonto til kundens butik, eller hvis butiksejeren har inviteret dig til at aktivere en medarbejderkonto (men kontoen endnu ikke er aktiveret), bliver butiksejeren bedt om at opdatere dine aktuelle kontotilladelser via din anmodning om en samarbejdspartnerkonto, så de afspejler tilladelserne for din samarbejdspartnerkonto.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Butikker i dit partnerkontrolpanel.
  2. Klik på Tilføj butik.
  3. Vælg Administreret butik i afsnittet Butikstype.
  4. Indtast webadressen på den Shopify-butik, du vil have adgang til.
  5. Vælg de afsnit af butikken, du vil have adgang til i afsnittet Tilladelser, eller markér Fuld adgang. Kontoejeren kan ændre disse tilladelser, når din konto er blevet oprettet.
  6. Hvis du vil inkludere en besked til butiksejeren i anmodningen, skal du skrive den i afsnittet Tilføj en besked.
  7. Klik på Gem.

Butiksejeren modtager en e-mail om anmodningen og en besked på sin Shopify-startside, når du har indsendt en anmodning.

Annuller en afventende anmodning om adgang

Hvis du har anmodet om adgang til en butik, men vil annullere anmodningen, kan du gøre det via Partnerkontrolpanel.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Butikker i dit partnerkontrolpanel.
  2. Klik på Annuller anmodning ud for butikken med den anmodning om adgang, du vil annullere.
  3. Klik på Annuller anmodning om adgang.

Se dine administrerede butikker

Du kan se de butikker, du har anmodet om adgang til på siden Butikker, som findes i dit partnerkontrolpanel. Der er ingen grænse for, hvor mange administrerede butikker du kan have, men du kan kun have op til 10 afventende anmodninger ad gangen.

Hvis din adgang til en butik fjernes, kan du fjerne butikken fra listen med butikker ved at klikke på Fjern fra liste.

Fjern din adgang til en butik

Hvis du ikke længere har brug for at arbejde i en kundes butik, kan du fjerne din adgang til butikken. Hvis du fjerner din adgang, slettes din samarbejdspartnerkonto fra butikken.

Hvis du har brug for at udføre mere arbejde i butikken, når du har fjernet din adgang, skal du anmode om adgang til kundens butik igen.

Når din adgang til en butik er fjernet, kan du fjerne butikken fra din butiksliste ved at klikke på Fjern fra liste.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Butikker i dit partnerkontrolpanel.
  2. Find den butik, du vil fjerne din adgang til, på listen.
  3. Klik på Fjern adgang, og klik derefter på Fjern butik.