Kaksivaiheisen tunnistautumisen palautuskoodit

Kun asetat kaksivaiheisen tunnistautumistavan, voit tallentaa kymmenen palautuskoodia ja laittaa ne talteen turvalliseen paikkaan. Palautuskoodien avulla pääset Shopify Adminiin, jos mikään muu tunnistautumistapa ei ole käytettävissä. Jos esimerkiksi pääsyä mobiililaitteeseen ei ole, tilille kirjautumiseen voi käyttää yhtä palautuskoodia, jos kaksivaiheinen tunnistautuminen on aktivoitu.

Säilytä palautuskoodisi turvallisessa, luottamuksellisessa paikassa, johon sinulla on pääsy mistä tahansa. Voit tulostaa, kopioida tai ladata palautuskoodit. Lisäksi voit tallentaa palautuskoodisi salasananhallintaan tai pilvitallennuspaikkaan, jonne pääset helposti. Tallennuspaikkoja ovat esimerkiksi seuraavat:

Nouda ja tallenna palautuskoodit

Jos et tallentanut palautuskoodeja todennustapaa määrittäessäsi, voit noutaa ne milloin tahansa. Palautuskoodien noutamista varten on oltava kirjautuneena Shopify-tilille.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Napsauta Kaksivaiheinen tunnistautuminen -osiossa Tallenna palautuskoodit -kohdassa Näytä koodit.

4. Valinnainen: Jos olet aiemmin käyttänyt kaikki kymmenen palautuskoodia, klikkaa toimintoa*Luo uudet koodit*.

5. Seuraavat vaihtoehdot:

• Jos haluat tulostaa PDF-tiedoston tai palautuskoodien paperikopion, klikkaa toimintoa Tulosta koodit.
    • Jos haluat kopioida ja liittää palautuskoodit sähköiseen asiakirjaan, klikkaa toimintoa Kopioi koodit.
    • Jos haluat ladata palautuskoodit laitteellasi txt-tiedostona, klikkaa toimintoa Lataa koodit.
  6. Säilytä palautuskoodisi turvallisessa ja luottamuksellisessa paikassa.