Kaksivaiheinen tunnistautuminen tekstiviestien avulla

Voit määrittää mobiililaitteesi vastaanottamaan kertakäyttöisen kuusinumeroisen koodin, joka lähetetään tekstiviestillä mobiililaitteeseesi, kun kirjaudut tilillesi. Sinun on syötettävä tämä koodi manuaalisesti muiden tunnuksiesi lisäksi.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Klikkaa Kaksivaiheinen tunnistautuminen -osiossa Ota kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön.

4. Syötä salasanasi ja klikkaa sitten Seuraava.

5. Valitse Todennustapa-luettelosta toimitus tekstiviestillä.

6. Valitse maakoodi ja syötä sitten puhelinnumero.

7. Klikkaa Lähetä todennuskoodi.

8. Tarkista, onko matkapuhelimeesi tullut tekstiviesti.

9. Hae kuusinumeroinen koodi tekstiviestistä ja syötä se sitten TARKISTA PUHELINNUMEROSI ‑kohtaan.

10. Klikkaa Ota käyttöön.

11. Tallenna palautuskoodit avuksi tilanteisiin, joissa et enää pääse mobiililaitteeseesi. Säilytä koodeja aina turvallisessa paikassa offline-tilassa ja saatavilla useilla eri tavoilla, kuten mobiililaitteelta, tietokoneelta ja tulosteesta.

Kun nyt yrität kirjautua sisään, tarvitset mobiililaitteen kaksivaiheista tunnistautumista varten.

Voit lisätä yhden tai useamman lisäpuhelinnumeron varatodennustavaksi.