Om Shopify POS

Shopify er ikke kun beregnet til e-handel – du kan også tilbyde dine kunder en komplet detailhandelsoplevelse med Shopify POS. Shopify POS er en brugervenlig iPad-app, der gør det muligt for shopejere at sælge i butikker. Du kan bruge den for sig selv eller synkronisere den med en Shopify-butik, der er online, for at spore alle din kundes online-, mobil- og butiksordrer på ét sted.

Vi har oprettet denne samling af videoer og artikler, som kan hjælpe dig med at få dine kunder til at køre Shopify POS i deres butikker.

Hardware

Shopify POS kan integreres med en kontantskuffe, iPad-stander, stregkodescanner, kvitteringsprinter og kortlæser.

Hvis du vil videresælge POS-hardware med fortjeneste, kan du bruge hardwarereferencenumre, når du skal købe hardware hos en distributør som BlueStar, der kan dropshippe produktet for dig.

Hvis du ikke ønsker at forhandle POS-hardwaren, kan den købes i Shopifys hardwarebutik som en komplet pakke eller stykvist.

Udvikl kassesystemet for din shopejer

Hvis du vil oprette butikken til din shopejer, kan du oprette en udviklingsbutik til at gøre det.

Hvis en shopejer vil bruge Shopify POS-systemet i sin fysiske butik, skal vedkommende have Shopify-abonnementet eller højere

Bemærkning til designere

Når du udvikler en webshop til en shopejer, udvikler du også shopejerens POS-system. Shopejeren skal bare downloade Shopify POS-appen og bruge sine Shopify-legitimationsoplysninger til at logge ind og udforske systemet. Shopify POS synkroniseres automatisk med shopejerens webshop.

Du kan hjælpe shopejere med at lære at bruge Shopify POS ved at bestille et webinar med introduktion til Shopify POS til dem. Du kan også sætte dem i forbindelse med en af vores POS-specialister, som kan besvare eventuelle spørgsmål, de måtte have.

Shopify-administrator

Shopify-administrator er stedet, hvor shopejere administrerer deres POS-system. De kan få adgang til deres Shopify-administrator fra en hvilken som helst browser for at holde styr på deres kundeoplysninger, Shopify-konto og produktlager.

Opsætning

Her er nogle almindelige opgaver, der skal gennemgås, før du bruger Shopify POS-appen:

Opsætning af Shopify POS-app

Shopify POS-appen håndterer alle kundeorienterede aktiviteter og indstillinger for butikken. Du kan give shopejeren et link til Shopify POS-dokumentationen, så vedkommende kan lære om at bruge appen.

Henvis en shopejer

Hvis du har en kunde, der er interesseret i Shopify POS, skal du give dem dit affiliate-link, når de opretter en Shopify-konto. Du kan finde dit affiliate-link på siden Henvisninger i dit partnerkontrolpanel.

Løbende support

Kontakt os med denne formular, hvis du har spørgsmål eller opdager noget, der ikke er nævnt på denne side.