Om Shopify POS

Shopify er ikke kun beregnet til e-handel – du kan også tilbyde dine kunder en komplet detailhandelsoplevelse med Shopify POS. Shopify POS er en brugervenlig iPad-app, der gør det muligt for shopejere at sælge i butikker. Du kan bruge den for sig selv eller synkronisere den med en Shopify-butik, der er online, for at spore alle din kundes online-, mobil- og butiksordrer på ét sted.

Vi har oprettet denne samling af videoer og artikler, som kan hjælpe dig med at få dine kunder til at køre Shopify POS i deres butikker.

Hardware

Shopify POS kan integreres med en kontantskuffe, iPad-stander, stregkodescanner, kvitteringsprinter og kortlæser.

Hvis du vil videresælge POS-hardware med fortjeneste, kan du bruge hardwarereferencenumre, når du skal købe hardware hos en distributør som BlueStar, der kan dropshippe produktet for dig.

Hvis du ikke ønsker at forhandle POS-hardwaren, kan den købes i Shopifys hardwarebutik som en komplet pakke eller stykvist.

Udvikl kassesystemet for din shopejer

Hvis du vil oprette butikken til din shopejer, kan du oprette en udviklingsbutiktil at gøre det.

Bemærkning til designere

Når du udvikler en webshop til en shopejer, udvikler du også shopejerens POS-system. Shopejeren skal bare downloade Shopify POS-appen og bruge sine Shopify-legitimationsoplysninger til at logge ind og udforske systemet. Shopify POS synkroniseres automatisk med shopejerens webshop.

Du kan hjælpe shopejere med at lære at bruge Shopify POS ved at bestille et webinar med introduktion til Shopify POS til dem. Du kan også sætte dem i forbindelse med en af vores specialister i detailsupport, som kan besvare eventuelle spørgsmål, de måtte have.

Shopify-administrator

Shopify-administrator er stedet, hvor shopejere administrerer deres POS-system. De kan få adgang til deres Shopify-administrator fra en hvilken som helst browser for at holde styr på deres kundeoplysninger, Shopify-konto og produktlager.

Opsætning

Her er nogle almindelige opgaver, der skal gennemgås, før du bruger Shopify POS-appen:

Opsætning af Shopify POS-app

Shopify POS-appen håndterer alle kundeorienterede aktiviteter og indstillinger for butikken. Du kan give shopejeren et link til Shopify POS-dokumentationen, så vedkommende kan lære om brug af appen.

Henvis en shopejer

Hvis du har en kunde, der er interesseret i Shopify POS, skal du indsende kundeemnet via Shopify POS-kundeemneformularen i dit partnerkontrolpanel. Få mere at vide om, hvordan Partnere kan tjene penge ved at henvise shopejere til Shopify.

Løbende support

Kontakt Partnersupport, hvis du har spørgsmål vedrørende udvikling af butikker for shopejere.