Tietoa Shopify POS -järjestelmästä

Shopify ei ole vain verkkokauppaa - voit myös tarjota Shopify POS -maksupaikan avulla asiakkaillesi kokonaisvaltaisen vähittäiskauppakokemuksen. Shopify POS on käyttäjäystävällinen iPad-sovellus, jonka avulla kauppiaat voivat myydä tuotteita kaupassaan. Sovellus voi toimia omana itsenäisenä ohjelmanaan tai synkronisoituna verkossa olevan Shopify-kaupan kanssa, jolloin voit seurata yhdestä paikasta asiakkaasi kaikkia verkko- ja mobiilitilauksia sekä itse kaupassasi tekemiä tilauksia.

Olemme koonneet tämän video- ja artikkelikokoelman, jonka avulla voit auttaa omia asiakkaitasi käynnistämään Shopify POS -palvelun omissa kaupoissaan.

Laitteisto

Shopify POS integroituu kassalaatikkoon, iPadin telineeseen, viivakoodinlukijaan, kuitintulostimeenja luottokortinlukijaan.

Jos haluat toimia POS-laitteistojen jälleenmyyjänä ja myydä laitteistoja voitolla, voit hankkia laitteistoja viitenumerojenavulla tukkumyyjiltä kuten BlueStarilta, joka toimittaa tuotteen suoraan sinulle.

Jos et halua jälleenmyydä POS-laitteistoja, asiakkaat voivat ostaa niitä Shopify Hardware Storesta kokonaisina pakkauksina tai erillisinä osina.

POS-laitteiston rakentaminen kauppiaalle

Jos haluat rakentaa kaupan kauppiaallesi, voit luoda kehityskaupan rakentamista varten.

Jos kauppias haluaa käyttää Shopify POS-järjestelmää fyysisessä myymälässään, kauppiaan on oltava mukana Shopifyn alimmassa tai sitä korkeammassa suunnitelmassa.

Huomautus suunnittelijoille

Kun rakennat kauppiaalle verkkokaupan, rakennat kauppiaalle myös tämän POS-järjestelmän. Kauppiaan tarvitsee vain ladata Shopify POS -sovellus ja käyttää Shopify-tunnuksiaan järjestelmään sisäänkirjautumiseen ja sen tutkimiseen. Shopify POS synkronoituu automaattisesti kauppiaan verkkokaupan kanssa.

Voit auttaa kauppiaita Shopify POS -järjestelmän omaksumisessa varaamalla heille paikan Perehdytys Shopify POS -järjestelmään -webinaarissa tai järjestämällä heille mahdollisuus esittää kysymyksiä Shopifyn asiantuntijoille, jotka osaavat vastata kaikkiin järjestelmää koskeviin kysymyksiin.

Shopify admin

Shopify admin -paneelista kauppiaat voivat hallita POS-järjestelmiään. He voivat käyttää Shopify admin -paneeliaan kaikista selaimista ja seurata asiakastietojaan, Shopify-tiliään ja tuotevalikoimaansa.

Määritys

Seuraavassa on muutamia yleisiä tarkistuksia, jotka on tehtävä ennen Shopify POS -sovelluksen käyttöönottoa:

Shopify POS -sovelluksen asennus

Shopify POS -sovelluksessa käsitellään toiminnot, joissa asiakaan kanssa ollaan suorassa vuorovaikutuksessa, sekä tehdään kaikki kaupan sisäiset asetukset. Voit antaa kauppiaalle linkin Shopify POS -dokumentaatioon sovelluksen oppimisen auttamiseksi.

Viittaa kauppias

Jos jokin asiakkaistasi on kiinnostunut Shopify POS -palvelusta, anna asiakkaalle yhteistyökumppanilinkkisi asiakkaan kirjautuessa Shopify-tilille. Yhteistyöumppanilinkki on Partner Dashboardisi Referrals (Suositukset) -sivulla.

Jatkuva tuki

Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella, jos sinulla on kysyttävää tai jos törmäät johonkin seikkaan, jota ei ole mainittu tällä sivulla.