Tietoa Shopify POS -järjestelmästä

Shopify ei ole vain verkkokauppaa - voit myös tarjota Shopify POS -maksupaikan avulla asiakkaillesi kokonaisvaltaisen jälleenmyyntikokemuksen. Shopify POS on käyttäjäystävällinen iPad-sovellus, jonka avulla kauppiaat voivat myydä tuotteita kaupassaan. Sovellus voi toimia omana itsenäisenä ohjelmanaan tai synkronisoituna verkossa olevan Shopify-kaupan kanssa, jolloin voit seurata yhdestä paikasta asiakkaasi kaikkia verkko- ja mobiilitilauksia sekä itse kaupassasi tekemiä tilauksia.

Olemme koonneet tämän video- ja artikkelikokoelman, jonka avulla voit auttaa omia asiakkaitasi käynnistämään Shopify POS -palvelun omissa kaupoissaan.

Laitteisto

Shopify POS integroituu kassalaatikkoon, iPadin telineeseen, viivakoodinlukijaan, kuitintulostimeenja luottokortinlukijaan.

Jos haluat toimia POS-laitteistojen jälleenmyyjänä ja myydä laitteistoja voitolla, voit hankkia laitteistoja viitenumerojenavulla tukkumyyjiltä kuten BlueStarilta, joka toimittaa tuotteen suoraan sinulle.

Jos et halua jälleenmyydä POS-laitteistoja, asiakkaat voivat ostaa niitä Shopify Hardware Storesta kokonaisina sarjoina tai erillisinä osina.

POS-laitteiston rakentaminen kauppiaalle

Jos haluat rakentaa kaupan kauppiaallesi, voit luoda testikaupan rakentamista varten.

Kommentti suunnittelijoille

Kun rakennat kauppiaalle verkkokaupan, rakennat kauppiaalle myös tämän POS-järjestelmän. Kauppiaan tarvitsee vain ladata Shopify POS -sovellus ja käyttää Shopify-tunnuksiaan järjestelmään sisäänkirjautumiseen ja sen tutkimiseen. Shopify POS synkronoituu automaattisesti kauppiaan verkkokaupan kanssa.

Voit auttaa kauppiaita Shopify POS -järjestelmän omaksumisessa varaamalla heille paikan Perehdytys Shopify POS -järjestelmään -webinaarissa tai järjestämällä heille mahdollisuuden esittää kysymyksiä jälleenmyynnin tukiasiantuntijoille, jotka osaavat vastata kaikkiin järjestelmää koskeviin kysymyksiin.

Shopify Admin

Shopify Admin -paneelista kauppiaat voivat hallita POS-järjestelmiään. He voivat käyttää Shopify Admin -paneeliaan kaikista selaimista ja seurata asiakastietojaan, Shopify-tiliään ja tuotevalikoimaansa.

Määritys

Seuraavassa on muutamia yleisiä tarkistuksia, jotka on tehtävä ennen Shopify POS -sovelluksen käyttöönottoa:

Shopify POS -sovelluksen asennus

Shopify POS -sovelluksessa käsitellään toiminnot, joissa asiakaan kanssa ollaan suorassa vuorovaikutuksessa, sekä tehdään kaikki kaupan sisäiset asetukset. Voit antaa kauppiaalle linkin Shopify POS -dokumentaatioon sovelluksen oppimisen auttamiseksi.

Viittaa kauppias

Jos sinulla on asiakas, joka on kiinnostunut Shopify POS -palvelusta, lähetä Shopifyn POS-liidilomake Partner Dashboardisi kautta. Lue lisää, miten yhteistyökumppanit voivat ansaita rahaa suosittelemalla Shopifyta kauppiaille.

Jatkuva tuki

Jos sinulla on kysyttävää kauppojen luomisesta kauppiaille, ota yhteyttä Partner-tukeen.