Godta betalinger og forstå utbetalingsperioder med Shopify Payments i Canada

Denne artikkelen beskriver prosessen bak å godta betalinger med Shopify Payments i Canada. Shopify Payments er en betalingsløsning som lar virksomheter som er basert i Canada godta en rekke betalingsmåter, inkludert Visa, Mastercard, American Express, Discover og Diners Club-debetkort samt Diners Club-kredittkort. I tillegg kan du også tilby kundene betalingsmåtene Shop Pay, Apple Pay og Google Pay.

Virksomheter i Canada som bruker Shopify POS kan også godta Interac-debetkort for både kontaktløse betalinger og PIN-betalinger ved hjelp av en kompatibel kortleser. Hvis du godtar Discover, kan kundene automatisk også betale med UnionPay, og hvis du godtar American Express, kan kundene automatisk betale med JCB.

Bedrifter i Canada kan også godta betalinger med Bancontact og iDEAL.

Nøkkelfordeler og -funksjoner ved bruk av Shopify Payments i Canada

Gå gjennom følgende nøkkelfordeler og -funksjoner ved bruk av Shopify Payments i Canada:

• Godta flere betalingsmåter: Med Shopify Payments kan du godta populære kredittkort, og tilby kundene en sømløs betalingsopplevelse.
  • Automatisk konfigurasjon: Når du oppretter Shopify-butikken med Shopify Payments aktivert, konfigureres butikken automatisk for populære betalingsmåter som Visa, Mastercard, American Express og Discover. Du kan begynne å godta betalinger umiddelbart, uten ytterligere konfigurering.
  • Automatiske utbetalinger: Midlene fra salg overføres automatisk til bankkontoen din regelmessig, slik at det blir enkelt å administrere kontantstrømmen.
  • Fleksible kortsatser: Kortsatser for transaksjoner er basert på butikkens Shopify-abonnementstype. Du har fleksibiliteten til å endre abonnementer når du ønsker, slik at du kan velge den prisstrukturen som passer best for din virksomhet.
  • Integrert med Shopify: Shopify Payments er en integrert betalingsløsning, som forenkler administrasjonen av nettbutikken ved å konsolidere betalingsbehandling og bestillingsadministrering i én plattform.
  • Sikre transaksjoner: Shopify Payments håndterer sikkerheten for kundenes betalingsinformasjon gjennom avansert kryptering og tiltak for svindeloppdagelse, som for eksempel 3D Secure-betalinger.

Valutahensyn

Valutaen som kundene bruker til å betale for bestillingene kan avvike fra valutaen til utbetalingene fra Shopify Payments. Valutaen i butikken kan være en annen enn bankkontoens valuta. Finn ut mer om salg og betalinger i ulike valutaer.

Avgifter for Shopify Payments i Canada

Shopify Payments-avgifter er lokalisasjonsavhengige, og kan variere. Se siden med abonnementer og prissetting for Canada for å få den mest nøyaktige og detaljerte informasjonen om avgifter. Denne siden inneholder en oversikt over satser og avgifter knyttet til Shopify Payments, basert på ditt valgte abonnement.

Se betalingssatser i Shopify-administrator

Hvis du allerede er en Shopify-forhandler, kan du finne informasjon om de spesifikke prisene og gebyrene som gjelder for din butikklokalisasjon og valgte abonnement. For mer informasjon om gjeldende avgifter, kan du se vilkår for bruk av Shopify Payments i Shopify-administrator.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Betalinger fra Shopify-administrator
  2. Klikk på Administrer i seksjonen Shopify Payments
  3. Se satsene som gjelder ulike betalingsmåter.

Utbetalingsperioder i Canada

Utbetalingsperioden er tiden det tar fra datoen kundens betaling innhentes, og datoen disse midlene sendes til bankkontoen din. Dato og klokkeslett for når kundens betaling ble innhentet registreres i UTC-tid. Midler fra betalinger som innhentes på fredag, lørdag og søndag grupperes og sendes samlet som én betaling. Det er ingen minimumsbeløp for Shopify Payments i Canada.

Utbetalingsperioden for overføring av midler fra Shopify Payments-salg til bankkontoen din er i Canada tre dager. Det faktiske tidspunktet midlene er synlige på kontoen din avhenger av bankens behandlingstider. Du kan tilpasse denne utbetalingsperioden til en daglig, ukentlig eller månedlig utbetalingsplan. Du kan ikke motta utbetalinger i helger eller på offentlige høytidsdager.

Når du bytter fra én utbetalingsplan til en annen, vil ventende utbetalinger bli forsinket inntil neste gjeldende utbetalingsdato i henhold til den nye planen. Hvis du for eksempel vanligvis mottar utbetalinger ukentlig på mandager, og endrer utbetalingsplan til hver fredag påfølgende torsdag, vil ikke midlene bli tilgjengelig før fredag i den påfølgende uken. Du bør unngå hyppige endringer i utbetalingsperioden for å forhindre forsinkelser i utbetalingene.

Finn ut mer om å planlegge utbetalinger.

Vis utbetalinger

Du kan se utbetalinger i Shopify-administrator, og gå gjennom utbetalinger som venter, er under overføring, er utbetalt eller er mislykket.