Planlegge utbetalinger for Shopify Payments

Det å avgjøre når og hvor ofte du får utbetalinger kan være en viktig del av det å administrere økonomien.

Med Shopify Payments kan du velge en daglig, ukentlig eller månedlig utbetalingsplan. Det koster deg ikke mer hvis du bytter fra én utbetalingsplan til en annen.

Du kan ikke få utbetalinger i helger eller på offentlige høytidsdager.

Forhandlere i Japan kan velge ukentlig eller månedlig utbetalingsplan, men kan ikke ha en daglig utbetalingsplan.

Forhandlere i Frankrike kan ikke velge sin egen utbetalingsplan.

Det er viktig å forstå hvordan månedlige utbetalinger tilpasses for enkelte måneder, slik at du kan ha god styring på kontantstrømmen. Spesifikt vil månedlige utbetalinger som opprinnelig var planlagt for en dato etter inneværende månedsavslutning i stedet behandles på den siste dagen i måneden, for å sikre at du får betalingene i rett tid. Hvis den månedlige tidsplanen for eksempel er angitt til den 30. i hver måned, får du betalt den 28. februar for februar 2023.

Utbetalinger er underlagt bankenes behandlingstider, så det kan hende at midlene ikke er synlige på bankkontoen umiddelbart etter at de er sendt. Banker bruker vanligvis 1–3 virkedager på å behandle innskudd til bankkontoer.

Velg en utbetalingsplan

Forsinkelser i ventende utbetalinger

Hvis du oppdaterer Shopify Payments-innstillingene fra én utbetalingsplan til en annen, forsinkes ventende utbetalinger til den neste gjeldende utbetalingsdatoen i den nye planen.