Planlægning af dine Shopify Payments-udbetalinger

En vigtig del af administrationen af din økonomi kan være at beslutte, hvornår og hvor ofte du vil modtage dine udbetalinger.

Med Shopify Payments kan du vælge en plan for daglige, ugentlige eller månedlige udbetalinger. Det koster ikke mere, hvis du skifter fra en udbetalingsplan til en anden udbetalingsplan.

Du kan ikke modtage udbetalinger i weekenden eller på helligdage.

Hvis du er shopejer i Japan, kan du vælge en plan for ugentlige eller månedlige udbetalinger, men du kan ikke have en daglig udbetalingsplan.

Hvis du er shopejer i Frankrig, kan du ikke vælge din egen udbetalingsplan.

Det er vigtigt for likviditetsstyringen at forstå, hvordan månedlige udbetalinger tilpasses for bestemte måneder. Helt specifikt behandles de månedlige udbetalinger, der oprindelig var angivet for en dato ud over den aktuelle måneds slutdato, i stedet på den sidste dag i den pågældende måned. Dette sikrer, at du modtager rettidige betalinger. Hvis din månedlige plan f.eks. er indstillet til den 30. i hver måned, vil du for februar måned i 2023 have fået betaling den 28. februar.

Udbetalingerne er underlagt bankernes behandlingstider, så pengene kan muligvis ikke ses på din bankkonto, med det samme efter de er sendt. Banker er normalt mellem 1-3 arbejdsdage om at behandle indbetalinger på din bankkonto.

Vælg en udbetalingsplan

Forsinkelser af afventende udbetalinger

Hvis du opdaterer dine indstillinger for Shopify Payments fra én udbetalingsplan til en anden udbetalingsplan, forsinkes afventende udbetalinger indtil den næste gældende udbetalingsdato i din nye plan.