Mislykkede Shopify Payments-udbetalinger

Hvis en Shopify Payments-udbetaling mislykkedes, modtager du en mail, der vises en meddelelse på startsiden i din Shopify-administrator, og udbetalingen markeres som Mislykket på udbetalingssiden.Alle dine planlagte udbetalinger sættes på pause, indtil problemet med din bankkonto er løst.

Sådan løser du problemer med mislykkede udbetalinger

Når en udbetaling mislykkedes, vises en besked om en mislykket udbetalingudbetalingssiden, som forklarer, hvorfor udbetalingen mislykkedes, og hvad du kan gøre for at løse problemet.Hvis udbetalingen mislykkedes på grund af et problem med dine bankkontooplysninger, vises der et link, som du kan klikke på for at opdatere dem.

Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om, hvorfor udbetalinger kan mislykkes, og hvordan du løser dem:

Sådan løser du problemer med mislykkede udbetalinger
Årsag til mislykket udbetaling Opløsning
Forkerte bankkontooplysninger Banken har afvist udbetalingen med en besked om, at den tilknyttede konto enten ikke findes eller er lukket. Opdater dine bankkontooplysninger, og prøv derefter udbetalingen igen. Hvis du ikke kan opdatere dine bankoplysninger, skal du kontakte Shopify Support for at få hjælp.
Kontoens valuta matcher ikke Gennemgå listen over understøttede valutaer for Shopify Payments for at sikre dig, at din bankkonto er i en understøttet valuta for dit område. Hvis valutaen ikke understøttes i dit område, skal du opdatere din bankkonto til en konto i en understøttet valuta.
Ugyldig kontotype Gennemgå kravene til Shopify Payments-bankkontoen for dit område. Hvis din bankkonto ikke er en understøttet type, skal du opdatere til en konto, der understøttes. Eksempler på ikke-understøttede bankkonti omfatter opsparingskonti og virtuelle bankkonti.
Forkert navn på modtager Navnet på modtageren af din udbetaling er baseret på oplysninger i din Shopify Payments-konto og den registrerede virksomhedstype. Hvis navnet på udbetalingen ikke stemmer overens med navnet på din bankkonto, kan din bank afvise udbetalingen. Opdater dine bankkontooplysninger for Shopify Payments for at sikre dig, at navnet på bankkontohaveren stemmer overens med det navn, der er registreret hos din bank. Hvis du ikke kan se navnet på bankkontohaveren i din Shopify-administrator, skal du kontakte Shopify Support for at få hjælp.
Utilstrækkelige midler til at dække en negativ udbetaling Hvis du befinder dig i Australien, Canada, New Zealand eller USA, og der er utilstrækkelige midler på din bankkonto til at dække et negativt udbetalingsbeløb på grund af en refusion eller chargeback, mislykkes den negative udbetaling. Shopify vil ikke kunne debitere disse midler fra din næste udbetaling. Beskeden slettes, når der er penge nok til at dække den negative saldo. Få mere at vide om refusioner og negative saldoer.

Hvis dine aktuelle bankkontooplysninger er korrekte, og du er i tvivl om, hvorfor en udbetaling mislykkedes, skal du kontakte din bank for at undersøge problemet.

Hvis en Markets Pro-udbetaling mislykkedes, og dine bankoplysninger er korrekte, vil udbetalingen automatisk blive forsøgt igen inden for de næste 72 timer. Hvis udbetalingen mislykkedes igen, skal du kontakte din bank for at undersøge problemet.

Prøv de mislykkede udbetalinger igen

Når du har løst det problem, der forårsagede, at din udbetaling mislykkedes, kan du klikke på Prøv udbetaling igen på udbetalingssiden.

Nogle fejl viser ikke knappen Prøv igen.Hvis din bankkonto f.eks. er lukket, foreslår beskeden, at du tilføjer en ny bankkonto for at løse problemet.Når problemet er løst, vil din udbetaling automatisk blive forsøgt igen inden for de næste 3 arbejdsdage.